آموزش پزشکی
-
کمبود پزشک در کشور چقدر جدی است؟
هشدار کمبود پزشک در چرخه درمان
موضوع کمبود پزشک این روزها به یکی از اصلیترین چالشهای شکل گرفته بین وزارت بهداشت، جامعه پزشکی و اهالی بهارستان تبدیل شده است.
-
موافقان و مخالفان مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی چه می گویند
پزشک کافیست؟
زمانی که میخواهیم به مساله کمبود پزشک بپردازیم باید ابعاد مختلف آن را درنظر داشته باشیم. اولین معظلی که در بررسیها وجود دارد، این است که هیچ آماری از تعداد پزشکان کشور وجود ندارد.
-
دبیر شورای عالی برنامه ریزی دانشگاه های علوم پزشکی:
کمبود پزشک در کشور را قبول داریم
یک پژوهشی بوده است که از سال 94 تا 96 با عنوان نقشه راه درمان مطالعه خود را آغاز کرد. در نتیجه این پژوهش می توان گفت در حال حاضر حدود 100 هزار پزشک داریم که باید تا 10 سال آینده(به دلیل کهنسالی جمعیت ایران) این عدد به حدود 200 هزار پزشک برسد.
-
تحلیل گزینه بهداشتی دولت
هرچند انتظار این بود که وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با توجه به وضعیت کنونی فراگیری کرونا جزو وزرایی باشد که مجلس در روز اول به موضوع صلاحیت آن بپردازد و همین نکته معمولی میتوانست حامل پیام مهمی برای شهروندان گرفتار باشد اما جلسه پنجم بررسی صلاحیت وزرا به بررسی برنامه کاری بهرام عیناللهی، وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان اختصاص داشت.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا با Avammigration
امروزه متقاضیان زیادی قصد مهاجرت به کشور های مدرن و پیشرفته خارج را دارند. راه های گوناگونی برای مهاجرت به این کشور ها وجود دارد که متقاضیان با توجه به شرایطی که دارا هستند یکی از آن روش ها را انتخاب می نمایند. مهاجرت به کشور های خارجه تصمیم بسیار بزرگی است و نمی توان آن را ساده قلمداد کرد. به همین علت داشتن آگاهی مناسب از شرایط و هزینه های زندگی در این کشور ها می تواند کمک بسزایی را به متقاضیان مهاجرت نمایند.
-
اعلام نتایج آزمون پذیرش دستیاری فوق تخصصی از ساعت ۱۸ امروز
نتایج نهایی سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی پزشکی ساعت ۱۸ امروز سه شنبه ۱۸ خرداد از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی Sanjeshp. ir اعلام خواهد شد.
-
اعلام زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد رشته های پزشکی ۱۴۰۰
زمان برگزاری و سایر موارد آزمون کارشناسی ارشد رشته ھای گروه پزشکی سال١٤٠٠ اعلام شد.
-
روایتی از وضعیت اسفناک رزیدنت ها
رزیدنتی دوره آموزشی نیست، یک دوره بیگاری است/حقوق رزیدنت ها از حقوق کارگران هم کمتر است
یک رزیدنت درماتولوژی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز درباره وضعیت اسفناک رزیدنت ها در کشور گفت:« البته در رشته درماتولوژی شرایط رزیدنت ها خیلی بهتر از بقیه رشته ها است اما به طور کلی از نظر وضعیت مالی رزیدنت ها با حقوق 2 میلیون تومانی که کمتر از حقوق کارگران است و بدون بیمه باید 4 سال دوره دستیاری را بگذرانند و برای کسی مهم نیست که رزیدنت ها چگونه با این حقوق گذران زندگی می کنند تنها از ما فقط کار می خواهند و سیستم بهداشت و درمان کشور به گونه ای است که هیچگونه بازخورد مثبتی ندارد یعنی شما اگر کار را خوب و درست انجام دهید کسی از شما تشکر نمی کند فقط کافی است که دچار خطای پزشکی شوید برایتان پیراهن عثمان می شود.!»
-
پروتکل برگزاری مراسم شبهای قدر در مساجد اعلام شد
معاون بهداشت وزیر بهداشت بخشنامه چگونگی برگزاری مراسم معنوی شبهای قدر در مساجد را با توجه به شیوع بیماری کرونا اعلام کرد.
-
انتقاد انجمن تغذیه ایران از طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه:
نتایج اعلام شده صرفا نتیجه یک کار تحقیقاتی بوده و ضمانت اجرایی ندارد
رئیس انجمن تغذیه ایران به نمایندگی از جامعه تغذیه ایران نسبت به گزارش «برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشتههای علوم تغذیه تا سال ۱۴۰۴» مبنی بر کاهش یا توقف پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف رشته علوم تغذیه و در مقابل تاسیس مقطع مدون تربیت پزشک متخصص تغذیه واکنش نشان داد.
-
نقدی بر گزارش آمایش سرزمینی گرایشهای علوم تغذیه
«آمایش سرزمین» رسیدن به مطلوبترین توزیع ممکن جمعیت توسط بهترین شکل توزیع فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی در پهنهی سرزمینی است. این موضوع از دههی ۴۰ شمسی از دغدغههای اصلی سیاستگذاران کشور بوده و تلاشهای مختلفی برای تحقق آن صورت گرفته است.