بازماندن از تحصیل
-
سازمانهای مردمنهاد از مشكل تازه برای ثبتنام كودكان افغان در مدارس خبر میدهند
بچههای افغان پشت درهای مدرسه ماندهاند
مهر سال 96 وقتی برای تهیه گزارش از ثبتنام و حضور دانشآموزان افغان ساعاتی را در یك دبستان دخترانه دولتی در محله كن تهران گذراند، گزارش بر این محور «بچههای شیفت عصر» نوشته شد؛ پس از «فرمان» تعداد دختران افغان آنقدر زیاد شده بود كه مسوولان مدرسه از ترس برخی والدین ایرانی دانشآموزان ایرانی و افغان را جدا كرده بودند و شیفت عصر با كلاسهای 40 نفره نصیب دسته دوم شده بود.
-
تردید والدین در دوگانه سلامت و آموزش
بوی مهربانی ماه مهر، امسال به چشمان نگران دانش آموزان و نگاه مضطرب والدین تبدیل شد و در روزی که کمتر خانوادهای تمایل داشت که فرزندش را به مدرسه بفرستد، موجی از انتقادها در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به راه افتاد.
-
اینجا عقربهها به کندی میچرخند
کافی است یکبار دیشموک را از نزدیک ببینید تا فقر و محرومیتش برای همیشه در ذهنتان حک شود. مردمی که به لطف سرکشیهای مسئولین و خیریهها گاهی بستههای غذایی و چند قلم نوشتافزار به دست فرزندانشان میرسد اما به قول طیبه سیاوشی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی که در سال گذشته پیگیریهای زیادی برای کاهش آسیبهای اجتماعی این منطقه کرده است فقر زیرساخت و آموزش مهمترین مسأله دیشموک است که باعث همه مشکلات و آسیبهای اجتماعی آن شده است.
-
تصمیم تعدادی از پدر و مادرها برای ثبتنام نکردن فرزندانشان درسال تحصیلی جدید از ترس کرونا
بچهها به مدرسه برنمیگردند
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش: خانوادهها به آموزشوپرورش اعتماد کنند ملکزاده، مدیر یک دبیرستان در تهران: برای خانوادههایی که بچههایشان را به مدرسه نمیفرستند، از نظر قانونی مشکل پیش میآید خدیجه فدایی، روانشناس کودک: نفرستادن بچهها به مدرسه آنها را با آثار منفی روانی و اجتماعی روبهرو خواهد کرد امتحانات دانشآموزان همه رشتههای تحصیلی دورههای متوسطه، پیشدانشگاهی و پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه از امروز آغاز میشود.