ام اس
-
در چه سنی احتمال ابتلا به "ام اس" وجود دارد؟
ام اس بیماری دستگاه عصبی مرکزی است. در افراد مبتلا به این بیماری، مغز، اعصاب بینایی یا نخاع متورم می شود. در این شرایط پوشش حفاظتیِ اعصاب موسوم به "غلاف میلین" آسیب می بیند.
-
حفظ عملکرد مغز مبتلایان به ام اس با رژیم غذایی مناسب
محققان با مطالعه ۱۸۵ داوطلب مبتلا به ام اس در طول پنج سال گذشته دریافتند مغز افرادی که از نوعی رژیم غذایی موسوم به MIND استفاده میکنند، توانایی بیشتری در حفظ بافت یک درگاه حیاتی در مغز موسوم به تالاموس دارد.
-
نشانههای بیماری «ام اس» چیست؟/ بهترین روش تشخیص
متخصص مغز و اعصاب گفت: کمبود ویتامین دی، عفونتهای ویروسی دوران کودکی یا نوجوانی، فاکتورهای نژادی و ارثی میتوانند سبب بروزبیماری ام اس شوند.
-
نشانههای بیماری «ام اس» چیست؟
متخصص مغز و اعصاب گفت: کمبود ویتامین دی، عفونتهای ویروسی دوران کودکی یا نوجوانی، فاکتورهای نژادی و ارثی میتوانند سبب بروزبیماری ام اس شوند.
-
بهترینهای غذایی برای بیماران مبتلا به ام اس
رژیم تغذیه مدیترانه ای رژیم مناسبی برای بیماران ام اس است و تحقیقات نشان داده بروز انواع بیماری ها با این رژیم کاهش یافته است. این رژیم هیچ ماده غذایی را حذف نمی کند، بلکه مواد لازم برای بدن را افزایش و مواد مضر را کاهش می دهد.
-
بیماری ام اس بیماری چیست؟
باورهای غلط در مورد ام اس
بیماری اسکلروز چندگانه (Multiple Sclerosis) یا اماس (MS) یک بیماری التهابی است که در آن غلاف های میلین سلول های عصبی در مغز و نخاع آسیب می بینند. این آسیب دیدگی در توانایی بخش هایی از سیستم عصبی که مسئول ایجاد ارتباط هستند، اختلال ایجاد می کند.
-
ضرورت پیوند همگانی برای درک واقعی از ام اس
میدانید که بیماری ام اس در تمام دنیا فراگیر شده و کمتر کشوری در دنیا هست که تعدادی بیمار ام اس نداشته باشد.
-
همزمان با روز جهانی «اماس» اعلام شد:
وجود ۷۰ هزار مبتلا به اماس در ایران/ افزایش شیوع بیماری در مناطق شهری کشور
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجامشده از سوی وزارت بهداشت در حوزه بیماری اماس، گفت: طی دهههای اخیر شیوع بیماری اماس در کشور بهخصوص در مناطق شهری افزایش یافته است.
-
رنج نامه بیماران میاستنی گراویس
وزارت بهداشت محترمانه تر بگوید هیچ کاری برایتان نمیکنیم
پرسش اصلی از متولیان سلامت و بهداشت کشور و خصوصاً وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این است که چگونه امکان دارد این سازمان چشم خود را به روی خطر بالای حادثههای تلخی که ممکن است برای یک بیمار میاستنی بر اثر ابتلا به کرونا بیفتد ببندد و هیچ اقدامی در این زمینه نکند؟
-
علایم رایج اماس
اسکلروز چندگانه یا همان اماس بر مغز و نخاع سیستم عصبی مرکزی تأثیر میگذارد. طبق گزارش انجمن اماس در آمریکا، احتمال ابتلای خانمها به اماس سه برابر آقایان است.
-
در روز بیماریهای خاص و صعب العلاج تشریح شد
مشکلات روانی، اجتماعی بیماران خاص و صعب العلاج در پاندمی کرونا
عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ضمن تشریح نقش مددکاران اجتماعی در حمایت از بیماران خاص و خانوادههای آنها، مشکلات اجتماعی، اقتصادی و روانی بیماران مبتلا به همودیالیز، تالاسمی و مبتلایان به بیماری سرطان را در دوران کرونا تشریح کرد.
-
توصیههایی برای افزایش سطح انرژی در مبتلایان به ام اس
احساس خستگی یکی از مشکلات اساسی در بیشتر بیماران مبتلا به ام اس است که میتوان این علامت آزاردهنده را با اعمال تغییراتی در سبک زندگی و در صورت لزوم مصرف دارو کنترل کرد.
-
نشانههای زودهنگام بیماری ام اس
زمانی که ورزش میکنید، ممکن است به محض اینکه بدن خود را گرم میکنید احساس خستگی و ضعف کنید. همچنین هنگامی که بدنتان گرم شود در کنترل بخشهای خاصی از بدن، مانند پا و یا ساق پای خود دچار مشکل میشوید. هنگامی که استراحت میکنید و دمای بدنتان پایین است، این علائم به احتمال زیاد از بین خواهند رفت.
-
مطالعات نشان می دهد؛
اسیدچرب به مقابله با بیماری ام اس کمک می کند
یافته جدید پژوهشی نشان می دهد تغییر رژیم غذایی ممکن است به درمان برخی از افراد مبتلا به بیماری خودایمنی "ام اس" کمک کند.
-
ویتامین «دی» ابتلا به «ام اس» را کاهش میدهد
متخصص مغز و اعصاب گفت: استفاده مناسب از ویتامین دی تنها راه پیشگیری از ام اس است که تاکنون توسط دانشمندان اثبات شده است
-
مراقب ۵ علامت زودهنگام بیماری ام اس باشید!
در ایالات متحده، تقریبا ۲۰۰ فرد مبتلا به ام اس در هر هفته تشخیص داده می شود و این در حالی است که هم اکنون بیش از ۲,۵ میلیون نفر در سراسر جهان با این بیماری ناتوان کننده زندگی می کنند.
-
چرا برخی بیماران مبتلا به ام اس دچار تشنج میشوند؟
محققان در مطالعات اخیر خود موفق به شناسایی سلولهایی در سیستم اعصاب شدهاند که میتواند عامل وقوع تشنج در بیماران مبتلا به ام اس باشد.
-
زنان بیشتر از مردان به ام اس مبتلا میشوند
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: ام اس یک بیماری خود ایمنی محسوب میشود که احتمال ابتلای زنان به آن دو برابر مردان است.
-
بهبودی دو برابری بیماران کرونایی با استنشاق یک داروی ام. اس
نتایج یک مطالعه بزرگ، نشان میدهد استنشاق یک داروی ام. اس به نام SNG۰۰۱، به بیماران کرونایی کمک میکند تا به موارد شدید این بیماری مبتلا نشوند و سرعت بهبودی آنها افزایش یابد.
-
داروی جدیدی برای درمان بیماری ام اس کشف شد
محققان دریافتند نوعی داروی ضد سرطان موسوم به bexarotene قابلیت بازسازی پوشش اطراف سلولهای عصبی را دارد که در اثر بیماری ام اس تخریب میشود. این دستاورد گام موثری در درمان بیماری ام اس است.
-
درمان کدام بیماریها در دوران کرونا نباید به تعویق بیافتد
یکی از موضوعات مهم در دوران شیوع کرونا، بیماریهایی است که درمان آنها را هرگز نباید به تعویق انداخت و با در نظر گرفتن ملاحظات و پروتکلهای بهداشتی باید نسبت به درمان آنها اقدام کرد.
-
بارداری، زمان شروع علائم ام اس را به تاخیر میاندازد
نتایج یک بررسی نشان می دهد: بارداری می تواند زمان شروع علائم بیماری ام اس را به تاخیر اندازد.
-
بارداری، علایم ام اس را به تعویق میاندازد
یک گروه بینالمللی از محققان با سرپرستی محققان دانشگاه موناش واقع در استرالیا دریافتند؛ بارداری میتواند علایم بیماری ام اس را بیش از سه سال به تعویق بیندازد.
-
کرونا چگونه سیستم مغز و اعصاب را درگیر میکند؟
یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به افزایش ریسک سکته های مغزی در دوران شیوع کرونا، در عین حال بر ضرورت درمانهای پیشگیرانه "ام اس" در دوران همه گیری کووید19 تاکید کرد.
-
ام اس از نگاه نزدیک
روانپزشک و رواندرمانگر گفت: ام اس نوعی اختلال رفتاری است که ماهیت مزمن و پیشروندهای دارد و بر جنبههای مختلف زندگی فرد مبتلا به شدت تأثیر میگذارد.
-
کدام بیماران کرونایی بیشتر در آی سی یو بستری هستند؟
رئیس بخش آی سی یو بیمارستان سینا، ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی را به مراتب بهتر از بخش خصوصی دانست.
-
کدام بیماران کرونایی بیشتر در آی سی یو بستری هستند؟
رئیس بخش آی سی یو بیمارستان سینا، ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی را به مراتب بهتر از بخش خصوصی دانست.
-
کدام بیماران کرونایی بیشتر در آی سی یو بستری هستند؟
رئیس بخش آی سی یو بیمارستان سینا، ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی را به مراتب بهتر از بخش خصوصی دانست.
-
نقش تغذیه در بیماری ام اس
همان ام اس ،یکی از شایع ترین اختلالات سیستم اعصاب مرکزی است . شیوع بیماری ام اس در سراسر جهان روند رو به رشدی را نشان میدهد و در طی سالیان اخیر در ایران نیز بسیارافزایش یافته است.
-
نگرانی بیماران «ام اس» از تغییرات ناگهانی هزینههای درمانی
انجمن ام اس ایران، گزارشی از مسائل و مشکلات بیماران ام اس را در قالب بیانیه ای اعلام کرد.