بیماران خاص
-
ناهماهنگی جدی بین ستاد ملی مقابله با كرونا و دانشگاههای علوم پزشكی كشور
حاشیههای واكسن نورسیده /سرگردانی مبتلایان سرطان در بیمارستانهای دانشگاهی
در حالی كه هنوز، فاز اول واكسیناسیون كرونا تمام نشده و همچنان، تعداد بسیار زیادی از جمعیت هدف زیر گروههای دوگانه فاز اول، به دلیل ناكافی بودن موجودی دوزهای واكسن، واكسینه نشدهاند، از هفته اول فروردین امسال، برخی دانشگاههای علوم پزشكی در بعضی استانها، فاز دوم واكسناسیون را برای برخی زیرگروهها آغاز كردهاند در حالی كه زمان دسترسی به موجودی واكسن مورد نیاز برای تكمیل فازهای اول و دوم، هنوز در هالهای از ابهام است.
-
حکایتی تلخ اما واقعی
اینجا بیماران هم غصه دارو دارند و هم غصه پول دارو
روایت غمبار تهیه برخی داروها برای تعداد زیادی از بیماران، حکایتی تلخ اما واقعی است که هرروز تکرار میشود؛ همان طور که پدری با کلامی سوزناک میگوید: «فرزندم 7 سال است با سرطان دست و پنجه نرم میکند! یک آمپول 40 میلیون تومان قیمت دارد و وارداتی است، اما هنوز وارد نشده است!
-
جزییات دارو و درمان بیماران خاص در نوروز کرونایی
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت با اشاره به نحوه ارائه خدمت به بیماران خاص در نوروز ۱۴۰۰ و با توجه به شرایط کرونا، گفت: بر اساس سیاست ستاد ملی مقابله با کرونا شهرهای قرمز و نارنجی قابل سفر کردن نیستند. خصوصا برای بیماران خاص که نسبت به سایر افراد و بیماران سیستم ایمنی ضعیفتری هم دارند و باید دقت بیشتری کنند، پروتکلها را رعایت کنند و از سفر به شهرهای پرخطر خودداری کنند.
-
بیماران خاص در صف انتظار تعیین اولویت واکسیناسیون
نخستین محموله واکسن کرونای اسپوتنیکوی روسی، شانزدهم بهمن وارد کشور شد و 6روز بعد هم، با اولویت قرار دادن کارکنان بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها، واکسیناسیون بهصورت رسمی و محدود آغاز شد.
-
ضرورت حمایت معیشتی از بیماران خاص در ایام کرونا
مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، بر ضرورت ارائه خدمات درمانی و حمایت معیشتی ویژه به بیماران خاص در شرایط شیوع کرونا تاکید کرد.
-
اطلاعیه جذب مدیران و کارکنان بیمارستان شرق همراه با شرایط احراز
مرکز پزشکی شرق با صدور اطلاعیه ای از استخدام مدیران و کارکنان بیمارستان شرق بنیاد امور بیماری های خاص خبر داد.
-
فاطمه هاشمی ریئس بنیاد امور بیماری های خاص:
بیماران خاص از بهداشتی بودن مراکز درمانی که مراجعه میکنند اطمینان کامل داشته باشند
فاطمه هاشمی در مورد اهمیت توجه بیشتر به سلامتی بیماران خاص در روزهای کرونا گفت: بیماری های زمینه ای شرایط خاصی دارد و لازم است بیماران با رعایت پروتکل های بهداشتی از خود در مقابل ویروس کرونا مراقبت کنند.
-
«کاش میشد به جای دارو هم آجیل بخوریم!»
نگاهی به دفترچه بیمار میاندازد. اسمش را بلند میخواند: «سه تا از داروهاتو نداریم، یکیشم خارجیه که ما ایرانیشو داریم. میخوای؟» بیمار دفترچهاش را میگیرد و از داروخانه بیرون میزند. از او اجازه میگیرم و همپایش میشوم تا ببینم بعد از سر زدن به چند داروخانه، میتواند تمام داروهایش را بخرد یا نه.
-
مشکلات خاص بیماران خاص
درد و دل بیماران خاص درباره مشکلات تهیه دارو در شرایط کرونایی
کرونا پنج ماهی است که به کشور ما آمده است و روزبهروز آمار ابتلا و مرگومیر آن بیشتر میشود. در میان این همه مشکلی که کرونا بهوجود آورده است بیماران خاص و مشکل تهیه داروهای آنها تقریبا به فراموشی سپرده شده است.
-
رئیس مرکز پیوند و بیماریهای وزارت بهداشت:
دولت هر سال ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بیماران خاص هزینه میکند
رئیس مرکز پیوند و بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دولت سالانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به ۱۱ گروه از بیماران خاص و صعبالعلاج هزینه میکند و همه این خدمات از طریق سامانه حواله الکترونیک در اختیار این بیماران قرار میگیرد.
-
رئیس اداره بیماری های خاص تشریح کرد؛
وضعیت ارائه خدمات درمانی به ۷۰۰۰ بیمار خاص در روزهای کرونایی
رئیس اداره امور بیماری های خاص دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با روند خدمات درمانی بیماران خاص و صعب العلاج در روزهای کرونایی، توضیحاتی ارائه داد.
-
رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت خبر داد
بروزرسانی اطلاعات بیماران خاص/ امکان ارایه برخی داروها درب منزل این بیماران
رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت، درباره فرآیندهای سامانه حواله الکترونیکی که قرار است اطلاعات بیماران خاص در آن ثبت شود، توضیح داد.
-
شبکه ملی بیماران خاص تشکیل میشود
انجمنهای حامی بیماران خاص، شبکه ملی بیماران خاص را تشکیل میدهند.
-
رییس بنیاد بیماری های خاص
حضور در داروخانه، یکی از خطرات جدی برای بیماران خاص/وضعیت دارو و درمان بیماران خاص در بحران کرونا
رییس بنیاد بیماری های خاص، با بیان اینکه :« آماری از تعداد بیماران خاص که به ویروس کرونا مبتلا شدهاند نداریم، البته تعدادی از این بیماران به کرونا مبتلا شدند، اما خوشبختانه مرگ و میر در این بیماران کم بوده است.»حضور در داروخانه ها برای تامین دارو در شرایط کرونا را یکی از خطرات جدی برای بیماران خاص خواند .»
-
مصرف ۲۰ درصد خونهای اهدایی کشور برای بیماران خاص
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: ۲۰ درصد خونهای اهدایی کشور که بصورت کاملا داوطلبانه صورت میگیرد، صرف برای بیماران خاص میشود.
-
درباره بیماران پروانهای، سندروم داون، معلولین جسمی حرکتی و... در روزهای کرونا زده
بدقلقی زندگی با بیماران خاص
هرچند بهزیستی به توانیابان کمک ۲۵۰هزار تومانی کرده است، اما محمد نوری، مدیرعامل دفتر فرهنگ معلولان در قم معتقد است که این مبلغ کافی نیست: «این مبلغ واقعا کفاف خرید مایحتاج لازم را به معلولان نمیدهد، تنها خرج خرید ماسک و مواد ضدعفونی میشود.
-
توزیع ۵۰۰هزار بسته بهداشتی بین بیماران خاص و سرطانی
جمعیت هلالاحمر یکی از نهادهای اصلی خدمترسان به مردم در ماه اخیر و پس از شیوع بیماری کرونا بود. تبسنجی از مسافران در مبادی ورودی و خروجی شهرها، توزیع بستههای بهداشتی برای بیماران خاص و اقشار محروم، آموزش همگانی و موارد دیگر همگی برنامههایی بودند که هلالاحمر پس از شیوع بیماری کرونا در ایران اجرا کرده و همچنان ادامه میدهد.
-
۵۰۰ هزار بیمار نادر و خاص تحت پوشش هلال احمر قرار خواهند گرفت
سرپرست جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از روز شنبه ۵۰۰ هزار بیمار خاص و نادر تحت پوشش هلال احمر قرار خواهند گرفت، گفت: به صورت اورژانسی به ۱۰۰۰ دستگاه ونتیلاتور نیاز داریم که ۵۲ دستگاه با کمک مردم و خیرین خریداری شده است.
-
تحریم، تامین داروی بیماران صعبالعلاج را با مشكل روبهرو كرده است
تجمع دوباره بیماران SMA مقابل وزارت بهداشت
جمعی از والدین بیماران مبتلابه آتروفی عضلانی نخاعی SMA (بیماریژنتیكی پیشرونده در اعصاب و نخاعSpinal Muscular Atrophy) دیروز و برای دومینبار طی 18 ماه اخیر، در اعتراض به وضعیت نامناسب درمان و دسترسی دشوار به دارو، مقابل وزارت بهداشت تجمع كردند.
-
سخنگوی کانون هموفیلی خبر داد؛
کاهش ۲۵ درصدی بودجه بیماران خاص/تبعات عدم دسترسی بیماران به دارو و درمان
سخنگوی کانون هموفیلی ایران، از کاهش ردیف بودجه بیماران خاص در سال ۹۹ به شدت انتقاد کرد.
-
مسئول شورای عالی بیماران خاص و صعبالعلاج کرمانشاه:
برخی بیماران با پول یارانه زندگی میکنند، اما باید ماهی 5 میلیون پول دارو بدهند
مسئول شورای عالی بیماران خاص و صعبالعلاج کرمانشاه از وضعیت معیشتی نامناسب بیماران خاص و صعبالعلاج یاد کرد و گفت: برخی بیماران سرطانی باید پنج میلیون تومان در ماه پول دارو بدهند.
-
فشاری بر جان ریه، بر عمق زندگی
روایتی از بیماری ناشناخته «پرفشار ریوی» که هنوز بیماری خاص به شمار نمیرود
از بیمارستان که مرخص شد، پیاده تا خانه رفت. کلید را که در قفل چرخاند، دیگر جایی را ندید. همهچیز پیش چشمانش سیاه شد. به هوش که آمد تازه با واقعیت بیماریاش آشنا شد: «سنکوپ کردم. ١٢ سال پیش. به هوش نیامدم، بیمارستان بستریام کرد.
-
پیشگیری از خون ریزی در بیماران هموفیلی
بیماری هموفیلی بر اثر نوعی اشکال در انعقاد خون به وجود می آید، بنابراین بیشترین علایم آن شامل خون ریزی ها غیرطبیعی است. شایع ترین علامت این بیماری، خون ریزی زیاد و غیرقابل کنترل است.اگرچه بیماری هموفیلی درمانی ندارد، اما با این حال روش هایی برای مدیریت بیماری و اجتناب از خونریزی وجود دارد.
-
یارانه داروهای خاص در دست بیمه ها هرز می رود/توصیه به دولت
مدیر عامل کانون هموفیلی ایران، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، خواستار پرداخت یارانه داروهای بیماران خاص به شرکت های تولیدی و وارد کنندگان شد.
-
آخرین وضعیت بیماران خاص در پی تحریم دارویی امریكا
نفس بیماران به شماره افتاده است
با وجود ادعاهای دولتهای اروپایی و امریكا درباره معافیت دارو و خدمات و اقلام بشردوستانه از شمول تحریمهای اقتصادی، اعمال ممنوعیت قطعی فروش داروهای مبتلایان امپیاس به ایران از سوی كشورهای تولیدكننده، وزارت بهداشت را با چالش جدی در تامین داروی این بیماران و افزایش مخاطرات تهدیدكننده سلامت این بیماران مواجه كرده است.
-
علائم هشدار دهنده سرطان
چند باور اشتباه در مورد سرطان
کشف زودرس سرطان در مراحل ابتدایی باعث میشود بتوانیم به موقع آن را درمان کنیم؛ بنابراین آگاهی از علایم آن و مراجعه به موقع به پزشک در این بیماری از اهمیت زیادی برخوردار است.
-
پانسمان مورد نیاز بیماران پروانهای تامین شد
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پانسمان مورد نیاز بیماران «ای بی» (بیماران پروانه ای) تامین شده و به تدریج در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
-
رئیس بنیاد بیماران خاص:
پانسمان ویژه بیماران پروانهای تا پایان امسال تامین است
رئیس بنیاد بیماران خاص از رفع مشکل تامین پانسمان بیماران پروانهای خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده از سوی وزارت بهداشت، بیماران «ایبی» تا پایان سال برای تامین پانسمان مشکلی نخواهند داشت.
-
سرگردانی ۶۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان + پاسخ وزارت بهداشت
۶۰۰بیمار هموفیلی در اصفهان سرگردانند؛ نه درمانگاه مستقلی دارند و نه حتی بخشی که یک پزشک مستقر داشته باشد؛ ماههاست که برای دریافت خدمات با چالش مواجهند و برای یک ویزیت ساده و تهیه داروهایشان باید ساعتها وقت بگذارند...
-
بیماریهایی که نباید حق بیمه بپردازند
معاون دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت درباره حق بیمه پرداختی و همچنین چگونگی ارایه خدمات به بیماران خاص از سوی این سازمان بیمهگر توضیح داد.