کووید-19
-
بررسی راههای پیشگیری و درمان؛
افزایش بیماریهای تنفسی در پاییز؛ کرونا هنوز جولان میدهد
پاییز که میشود، با سرد شدن هوا به طور طبیعی بیماریهای تنفسی افزایش مییابند و صدای عطسه و سرفه و گلودرد بیشتر شنیده میشود. بیماریهایی که بیشترین شیوع را در میان همه بیماریهای انسان دارند و میتوانند برای مدتی زندگی انسان را مختل کنند.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۶۲ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴ بیمار تأیید شده است.
-
غوغای کرونا در این استان/ افزایش ۱۵ درصدی ابتلا به کووید ۱۹
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، موارد مثبت کرونا هفته گذشته نسبت به ماه قبل در خراسان جنوبی ۱۵ درصد افزایش یافت.
-
ابتلا و مرگ ناشی از کرونا افزایش یافت/ ۴۴ بیمار جان باختند
۴۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در یک هفته اخیر جان خود را از دست دادند؛ آماری که در مقایسه با هفته دوم مهرماه که درگذشت ۲۶ بیمار کرونایی ثبت شده بود، حاکی از روند افزایشی ابتلا و فوتی های کرونا در کشور است.
-
آمار جهانی کرونا؛ آلمان همچنان رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۶۲۱ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۵ هزار و ۹۹۸ بیمار تأیید شده است.
-
آسیب های جسمانی و اقتصادی کرونا/ فیزیوتراپیست ها باید به خط شوند
نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، در ارتباط با آسیب های عضلانی-اسکلتی افراد جامعه در دوران پساکرونا و راهکارهای مقابله با این آسیب ها، توضیحاتی ارائه داد.
-
وزیر بهداشت:
سرماخوردگیهای جدید، یا کرونا هستند یا آنفلوآنزا / افراد دارای علایم ماسک بزنند
وزیر بهداشت درباره افزایش موارد بروز بیماریهای تنفسی و سرماخوردگی توضیح داد.
-
گزارش محققان کره ای؛
کووید احتمال بیماری های ناشی از اختلالات ایمنی را افزایش می دهد
محققان گزارش می دهند که در موارد نادر، برخی از بیماران ممکن است در پی ابتلا به کووید، به یک بیماری خودایمنی مبتلا شوند.
-
چگونه ایمنی بدن را برای مقابله با کرونا و آنفلوآنزا تقویت کنیم؟
ایجاد و تقویت ایمنی فرآیندی پیچیده و طولانی است که در آن بافتها، سلولها و اندامها در کنار یکدیگر کار میکنند تا از بدن ما در برابر عفونتهای وارد شده به بدن محافظت کنند. بسیاری از عوامل ناسالم سبک زندگی قبل از کرونا ما را در معرض ضعف سیستم ایمنی قرار داده است.
-
«سرماخوردگی طولانیمدت» چیست؟
بر اساس مطالعه جدید دانشگاه «کویین مری» لندن، برخی افراد به دنبال سرماخوردگی، آنفلوآنزا، ذاتالریه یا سایر بیماریهای تنفسی با «سرماخوردگی طولانیمدت» یا عوارض طولانیمدت مواجه میشوند.
-
آمار جهانی کرونا؛ آلمان رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۷۱۹ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۵ هزار و ۱۱۳ بیمار تأیید شده است.
-
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه خبر داد
افرادی که 6 ماه از تزریق نوبت قبلی واکسن کرونای آنها گذشته، واکسن بزنند
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به تغییر فصل و احتمال شیوع کرونا گفت: تزریق واکسن کرونا باعث کاهش تعداد مبتلایان، خفیف بودن علائم در بیماران و کاهش تعداد بیماران بستری و بدحال میشود، لذا افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسن کرونای آنها گذشته مخصوصاً افراد پر خطر لازم است نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
-
تحقیق جدید نشان می دهد؛
تاثیر مستقیم کووید ۱۹ بر عروق کرونر قلب
تحقیقات جدید نشان میدهد که ویروس کرونا میتواند مستقیماً شریانهای کرونری را آلوده کند و پلاکهای چربی درون آنها را ملتهب کند که خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش می دهد.
-
همزمان با روز جهانی سلامت روان تشریح شد
افزایش نیاز به خدمات روانشناختی پس از کرونا / سرنوشت «قانون سلامت روان»
سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درخصوص خدمات سلامت روان که به شکل رایگان ارائه میشود، توضیح داد: اکنون در شبکه بهداشت اختلالات شایع روانپزشکی مانند افسردگی، اضطراب، صرع و ... را به شکل رایگان غربالگری و بررسی میشود که آیا فرد نیاز به ارجاع به سطوح بالاتر خدمتی دارد یا خیر.
-
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا، هند و فرانسه همچنان در بالای جدول مبتلایان
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۳۷۱ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۴ هزار و ۲۸۱ بیمار تأیید شده است.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و فوتیهای کرونا در جهان
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۹۶۶ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۳ هزار و ۸۹۵ بیمار تأیید شده است.
-
آمار جهانی کرونا؛ ثبت ۸۰ فوتی طی شبانهروز گذشته
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۶۹۱ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۴۸ بیمار تأیید شده است.
-
محققان آلمانی پی بردند؛
مکمل «کراتین» برای افراد مبتلا به کوووید طولانی مفید است
بر اساس تحقیقات، دریافت کراتین بیشتر از طریق رژیم غذایی می تواند به کاهش خستگی مزمن ناشی از کووید طولانی مدت کمک کند.
-
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۳۸ هزار و ۹۹۴ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۱ هزار و ۸۱۹ بیمار تأیید شده است.
-
کرونای «پیرولا» بیماریزایی بیشتری ندارد
مدیر اجرایی «انجمن بهداشت عمومی آمریکا» میگوید: سویه BA.۲.۸۶ کرونا که با نام مستعار «پیرولا» شناخته میشود، اگرچه سرعت شیوع بیشتری نسبت به برخی از سویههای قبلی دارد اما به نظر نمیرسد که قدرت بیماریزایی بیشتری هم داشته باشد.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۶ میلیون و ۱۰ هزار و ۶۶۱ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۱ هزار و ۳۵۵ بیمار تأیید شده است.
-
همزمان با رسیدن پاییز، میزان ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوانزا و کرونا افزایش یافته است
تست PCR قادر به تشخیص سویه جدید کرونا نیست
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری می گوید: سویه جدید که اریس نام دارد همان ویروس کرونا بوده که جهش پیدا کرده است. تستی که در حال حاضر انجام میدهیم PCR کووید است و نمیتوانیم سویه اریس را تشخیص دهیم، بنابراین نمیتوان قاطعانه بیان کرد که موارد کرونا مثبت سویه جدید است.
-
آمار هفتگی کرونا در ایران؛ ۹۶۱ مبتلای جدید شناسایی شدند
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در طول هفته گذشته ۹۶۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۲۴ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
-
با شروع فصل سرما وضعیت بیماریهای تنفسی فصلی چگونه خواهد بود؟
آنفلوآنزا، ویروس سینسیشیال تنفسی (RSV) و کووید ۱۹ همگی بخشی از مجموعه ویروسهای تنفسی فصلی هستند که در پاییز و زمستان شمار مبتلایان به آنها افزایش مییابد.
-
وزیر بهداشت در نشست هیات های اندیشه ورز و مسئولان بسیج جامعه پزشکی عنوان کرد
اثرگذاری چشمگیر بسیج در مهار کرونا / همه برای حفظ و ارتقای انقلاب اسلامی مسئولیت داریم
وزیر بهداشت با بیان این که بسیج، یادگار امام راحل است و نام بسیج، اتفاقی انتخاب نشده است، گفت: بسیج از سوی امام به گروهی اطلاق شد که نقشی ارزشمند در دوران دفاع مقدس داشتند و اثرگذاری مثبت آنها در دوره های گوناگون از جمله دوران همه گیری کرونا مشهود بوده است
-
آمار جهانی کرونا؛ «رومانی» رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۸۱۷ هزار و ۴۲۶ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۰ هزار و ۳۳۷ بیمار تأیید شده است.
-
مینو محرز: ویروس کووید همچنان به قوت سابق پابرجاست
بازگشت مرگهای کرونایی
مینو محرز میگوید: «سفرهای تابستانیِ اخیر یکی از عوامل شیوع بیماریهای عفونی و انتشار ویروسها هستند. ضروری است افرادی که از سفر بازمیگردند و مشکوک به بیماری هستند، سه الی پنج روز خود را قرنطینه کنند تا ویروس حالت بیماریزایی خود را از دست بدهد و علائم کاهش یابند.»
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۷۵۰ هزار و هشت نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۱۹ هزار و ۴۷۶ بیمار تأیید شده است.
-
نقطه ضعف کرونا پیدا شد
دانشمندان دانشگاه دولتی ریورساید کالیفرنیا (UC Riverside) آنچه میتواند مهمترین آسیبپذیری بر ویروس کووید باشد را افشا کردهاند.کارشناسان تشخیص دادند که این ویروس برای تکثیر خود به شدت به پروتئینهای انسانی خاصی وابسته است.
-
آمار جهانی کرونا؛ شناسایی بیش از ۶۹۰ میلیون مبتلا تاکنون
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۴۴۵ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۱۸ هزار و ۵۶ بیمار تأیید شده است.