سلامت نیوز : فوق تخصص روماتولوژی گفت: فشار مداوم بر روی تاندونهای مچ دست یا خم و راست کردن مکرر مچ دست، اعصاب و تاندونهای این ناحیه را دچار آسیب کرده و به گزگز و مور مورکردن کف دست به خصوص شبهنگام میانجامد.
محمدمهدی امام در گفتو گو با فارس به عوارض و آسیبهای ناشی از خانهتکانی اشاره کرد و گفت: آسیب به تاندون و عصب ناحیه مچ دست از عوارض خانهتکانی است.
فوق تخصص روماتولوژی اظهار داشت: فشار مداوم بر روی تاندونهای مچ دست یا خم و راست کردن مکرر مچ دست، اعصاب و تاندونهای این ناحیه را دچار آسیب کرده و به گزگز و مور مور کردن کف دست میانجامد به خصوص شبهنگام که با درد در ناحیه مچ دست نیز همراه است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: برای درمان این درد لازم است از آتل خاصی برای جلوگیری از خم و راست کردن مچ دست استفاده کرد و داروی ضدالتهاب نیز مصرف کرد؛ البته گاهی نیاز به تزریق و جراحی نیز هست.
فوق تخصص روماتولوژی به آسیب در ناحیه گردن اشاره کرد و گفت: به دنبال خم کردنهای طولانی دست یا بالا نگه داشتن سر به مدت طولانی درد در ناحیه گردن ایجاد میشود که در موارد شدید و بیرونزدگی دیسک گردن دردهایی در اندام فوقانی به صورت تیر کشیدن احساس میشود.
امام، علت ایجاد این درد را عمدتاً گرفتگی عضله یا رگ به رگ شدن آن، بیرون زدگی دیسک گردنی یا تشدید آرتروز ناحیه گردنی عنوان کرد.
وی افزود: درد بیماران با حرکت گردن تشدید میشود و نیاز به درمان دارویی و حتی جراحی احساس میشود.
فوق تخصص روماتولوژی گفت: برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید فرد از پایین انداختن یا بالا نگه داشتن گردن به مدت طولانی بپرهیزد و زمانهایی را برای استراحت قائل شود.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا باید گرمازدگی در سالمندان را جدی گرفت؟
سالمندان در گرما در معرض خطرات ناشی از گرمازدگی، کمآبی بدن و تشدید بیماریهای زمینهای قرار میگیرند.
-
بهترین زمان خوردن موز برای سلامت دستگاه گوارش
موز یکی از میوههای محبوب و مغذی است که مصرف منظم آن میتواند نیاز بدن به ویتامینها و مواد معدنی حیاتی را تأمین کند.
-
لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماریهای خطرناک مشترک انسان و حیوان
به اذعان کارشناسان، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه میتواند بهعنوان یکی از مهمترین راههای انتقال بیماریهای خطرناک از دام به انسان شناخته شود.
-
یخ یا گرما: کدامیک برای تسکین درد آرتریت بهتر است؟
در انتخاب بین گرما و یخ، بسته به شرایط و علائمتان تصمیم بگیرید. ممکن است یکی از آنها برای شما بهتر عمل کند، یا ترکیبی از هر دو روش مؤثرتر باشد.اگر مطمئن نیستید کدام گزینه مناسب شماست، با پزشک مشورت کنید تا راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
-
نشانههای پیری زودرس
یک مطالعه جدید میگوید که به نظر میرسد یکی از نشانههای پیری زودرس، افزایش خطر زوال عقل و سکته مغزی است.
-
چگونه دردهای ناشی از استرس را از رو ببریم؟
به گفته دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد، بهترین راهکار برای کنترل دردهای ناشی از استرس انجام تمرینات منظم ورزشی، خواب با کیفیت، تغذیه سالم، تمرین تکنیکهای تنفسی و مدیتیشن همچنین مراجعه به پزشک متخصص درد است.
-
داروی ضد سرفه درمانی برای زوال عقل!
محققان موسسه تحقیقاتی لاوسون(Lawson) در مرکز مراقبتهای بهداشتی سنت جوزف(St Joseph) لندن، نتایج یک کارآزمایی بالینی ۱۲ ماهه را که به بررسی یک داروی سرفه موسوم به آمبروکسول(Ambroxol) و پتانسیل آن در کاهش سرعت زوال عقل مرتبط با بیماری پارکینسون پرداخته است، منتشر کردهاند.
-
درمان سینوزیت با رباتهای نانویی؛ بینیاز از جراحی
پژوهشگران با استفاده از رباتهایی بسیار کوچک که با نور و مغناطیس هدایت میشوند، موفق شدهاند عفونتهای مقاوم سینوسی را درمان کنند. این ریزرباتها به کمک نور فعال میشوند و باکتریها را از بین میبرند، بدون آنکه نیازی به جراحی باشد. این روش نوآورانه میتواند روش درمان بیماریهای تنفسی مزمن را تغییر دهد.
نظر شما