سلامت نیوز : یک متخصص طب سنتی،میزان ورزش مناسب و نحوه حمام کردن در فصل بهار را توضیح داد و گفت: در این فصل،فرد دچار غلیان احساسات،خشم و عصبانیت میشود به همین دلیل استشمام بوهای خوش مانند گلاب توصیه میشود.
غلامرضا کردافشاری در گفت وگو با فارس در مورد ورزش مناسب از دیدگاه طب سنتی که باید در فصل بهار انجام داد گفت: در بهار ورزش معتدل توصیه می شود ولی ورزش شدید چون باعث گرمی بسیار و روان شدن و تحریک اخلاط و تحلیل زیاد است توصیه نمی شود.
وی ادامه داد: از طرفی انجام ورزش به میزان کم هم که اصلاً تحلیل مواد زاید ندهد پسندیده نیست پس بهتر است که ورزش در بهار، آرام و طولانی مدت باشد تا تحلیل مواد زاید را بیشتر از ایجاد گرمی ایجاد کند.
حمام در بهار
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در مورد شرایط مناسب حمام کردن در این فصل گفت: در اواخر بهار، گرما بر خنکى هوا چیره مىشود و احتیاج بدن نیز به عمل تعریق بیشتر مىشود،به همین دلیل حمام به صورت روزانه توصیه می شود.
کردافشاری تصریح کرد: البته حمام رفتن با شکم خالی و گرسنگی شدید و نیز بلافاصله بعد از غذا و پری معده مضر است.
کنترل وضعیت روحی در بهار
وی ادامه داد: در ماه های ابتدایی بهار به دلیل اینکه خون در هیجان است و به سمت بالا و مغز بیشتر حرکت می کند،به همین دلیل ممکن است فرد دچار غلیان احساسات یا خشم و عصبانیت شود.
این متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار باید از خشم شدید و شادی ناگهانی و بسیار پرهیز شود چراکه هر دو مهیج اخلاط هستند و چون خاصیت خود فصل نیز هیجان و حرکت اخلاط است، عوامل تشدید کننده این موضوع ممکن است باعث آسیب رساندن به فرد شوند.
کردافشاری ادامه داغد: به همین دلیل باید در این فصل،مغز و اعصاب تقویت شود که یکی از بهترین راه های تقویت آنها، استشمام بوهای خوش مانند گلاب و شاهسفرم در این فصل است.
پیشنهاد سردبیر
-
طول انگشت مردان میتواند میل جنسی آنها را فاش کند
مطالعهای تازه نشان میدهد که طول انگشتان مردان میتواند اطلاعات قابل توجهی دربارهی میل جنسی، رفتارهای جنسی و حتی عملکرد نعوظ آنها ارائه دهد.
-
عاداتی در ساعات عصر که سلامت مغز را تهدید میکند
برخی از عادتهای شبانه مانند نوشیدن نوشیدنیهای شیرینشده با شکر و مصرف وعدههای غذایی سنگین میتواند خواب را مختل کند، التهاب را افزایش دهد و به مرور زمان به زوال شناختی منجر شود.
-
تأثیر استرس بر دهان و دندان
مطالعات متعدد نشان میدهد که بین استرس و شیوع یا شدت بیماریهای دهان ارتباط آماری وجود دارد. نتایج تحقیقات حاکی از آن است که افراد با سطح استرس بالا، بیشتر به بیماریهای پیشرفته لثه «پریودنتیت پیشرفته» دچار میشوند.
-
کمخونی با این راهکارها عقب نشینی میکند
آیا درمان کمخونی فقط با غذا و دارو ممکن است یا روشهای دیگری هم برای درمان آن وجود دارد؟
-
ویتامین D3 نسل جدید؛ امیدی تازه برای بهبود اوتیسم در کودکان!
پژوهش جدیدی نشان میدهد که مکمل ویتامین D3 به شکل نانوامولسیون میتواند بهطور معناداری علائم اصلی اوتیسم را در کودکان ۳ تا ۶ سال بهبود دهد: از جمله مهارتهای زبانی، رفتارهای اجتماعی و ضریب هوشی اجتماعی.
-
همسرکشی در اختلالات روانی و فرهنگی ریشه دارد
همسرکشی یکی از شدیدترین جلوههای خشونت خانگی است که جامعه را شوکه میکند، اما به گفته کارشناسان امر، برخلاف بسیاری از قتلهای دیگر، تصادفی یا بدون زمینه روانشناختی نیست.
-
عادات صبحانه با علائم افسردگی مرتبط هستند
مطالعهای روی جوانان در هنگکنگ نشان داد افرادی که دارای علائم افسردگی بیشتری هستند و تمایل بیشتری به واکنشهای تکانشی دارند، کمی بیشتر از سایرین صبحانه را حذف میکنند.
-
کشف ذرات ریز پلاستیک در مایعات اطراف تخمک و اسپرم انسان
ذرات بسیار کوچک پلاستیکی که اندازهای کمتر از قطر یک تار موی انسان دارند، پیش از این در مکانهای غیرمنتظرهای مانند جریان خون انسان مشاهده شده بودند.
نظر شما