سلامت نیوز : رئیس جمعیت هلال احمر گفت: ۲۵ هزار امدادگر هلال احمر در طرح ویژه نوروزی در پایگاههای ثابت و سیار جمعیت خدمات امدادی را به هموطنان ارائه میکنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ محمد فرهادی پیش از ظهر امروز در حاشیه مانور امدادی طرح نوروزی هلال احمر گفت: ما باید در حوزه امداد و نجات، اسکان موقت، درمان اضطراری و امدادرسانی در بلایای مختلف همیشه آماده باشیم تا اسرع وقت به داد مردم برسیم.
وی ادامه داد: با توجه به حادثهخیز بودن کشورمان 32 بلیه طبیعی در کشور اتفاق میافتد که برای برخی از آنها آمادگی لازم برای مقابله را نداریم و هنوز باید در این حوزه کار کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر به توزیع مناسب امکانات امدادی در نقاط مختلف کشور تأکید کرد و افزود: با اجرای طرح آمایش سرزمینی (توزیع متوازن امکانات) و حرکت به سمت اینکه در هر نقطهای از کشور پایگاه امداد و نجات وجود داشته باشد میتوانیم زمان امدادرسانی را به حداقل برسانیم.
فرهادی آموزش را یکی دیگر از نکات کلیدی در این حوزه دانست و اذعان داشت: تمام امدادگران باید به گونهای آموزش ببینند تا در هر حادثهای با توجه به نوع آن در کوتاهترین زمان ممکن سر صحنه آماده شوند.
وی گفت: در طرح ویژه نوروزی 25 هزار امدادگر هلال احمر در پایگاههای امدادی سراسر کشور حضور مییابند که 20 هزار نفر از این افراد مربوط به سازمان داوطلبان و 5 هزار نفر امدادگر عملیاتی هستند.
وی همچنین به اجرای طرح نیابت در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: طی این طرح 5 هزار داوطلب هلال احمر به سالمندانی که نیاز به خدماتی همچون همدردی، خرید یا تفریح داشته باشند رسیده و در کنار آنها حضور مییابند که این مسئله نیز یکی از وظایف بشردوستانه هلال احمر است.
پیشنهاد سردبیر
-
چگونه بفهمیم بیش از حد قند مصرف میکنیم؟
شکر خوشمزه است، اما زیادهروی در مصرف آن میتواند سلامت شما را به خطر بیندازد. اگر هر یک از نشانههای زیر را در خود مشاهده میکنید، بهتر است میزان قند مصرفی خود را بازبینی کرده و در صورت نیاز، مصرف آن را کاهش دهید. رژیم غذایی متعادل و آگاهانه میتواند تفاوت بزرگی در سلامت جسمی و روانی شما ایجاد کند.
-
ترسهای دائمی؛ پیامد آلودگی خبری
اخبار داغ در شبکههای اجتماعی بسیاری از خانوادهها را در معرض حملات روانی بیوقفهای قرار داده ،اخباری که آثارش گاه عمیقتر از تهدیدهای فیزیکی است. ترس، بیثباتی روانی و اضطراب مزمن، پدیدههاییاند که در فضای «جنگ رسانهای» و اخبار نگرانکننده، گریبان بزرگسالان و کودکان را همزمان گرفتهاند.
-
چرا گرمازدگی خطرناک است؟
تعریق منجر به ازدستدادن مایعات و نمک بدن میشود و از همه مهمتر، تعادل بین آب و املاح در بدن را تغییر میدهد.
-
چرا آب کله پاچه برای نوزاد سم است؟
بنا براعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، «دستگاه گوارش نوزاد و فرد بالغ از نظر هضم و جذب موادغذایی متفاوت است و در مقایسه با بزرگسالان ظرفیت جذب چربی در نوزادان بسیار محدود است؛ بنابراین بههیچعنوان تغذیه تکمیلی را با آب کلهپاچه که سرشار از چربی است آغاز نکنید.»
-
فواید خوردن پسته در شب
مطالعهای جدید نشان داد که مصرف شبانه پسته بهمدت ۱۲ هفته، ترکیب باکتریهای روده را تغییر میدهد.
-
تشخیص پارکینسون با کمک جرم گوش
پژوهشی جدید نشان میدهد که ترکیبات آلی فرّار (VOCs) موجود در جرم گوش میتوانند سیگنالهای شیمیایی اولیهای از بیماری پارکینسون را در خود داشته باشند.
-
پشت صحنه لقاح مصنوعی در ایران؛ روایتی از امید و انتخابهای دشوار
داشتن بارداری سالم از ماهها پیش از بارداری آغاز میشود؛ ترک سیگار و الکل، کاهش استرس و رعایت بهداشت باروری، نقش مهمی در پیشگیری از سقط جنین و اختلالات نوزاد دارد.
-
روشی که از مرگ زودهنگام جلوگیری میکند
بر اساس یک متاآنالیز جدید از ۸۵ مطالعه که ۷ میلیون نفر را در سراسر جهان بررسی کرده است، انجام منظم تمریناتی که ضربان قلب و تنفس شما را افزایش میدهد، میتواند خطر مرگ زودرس را به هر دلیلی تا ۴۰ درصد کاهش دهد. نتایج این مطالعه در مجله پزشکی ورزشی بریتانیا منتشر شده است.
نظر شما