سلامت نیوز : کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه کرده تا افراد بر اساس رنگ ادرار خود، پی به میزان سلامت یا بیماری شان ببرند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه ؛ این توضیحی است درباره رنگ های مختلف ادرار:
بی رنگ، شفاف: خیلی آب می نوشید. شاید بهتر باشد کمتر آب بخورید.
زرد خیلی کمرنگ: شما آدم سالمی هستید و میزان آب بدن تان مناسب است.
زرد شفاف: معمولی هستید.
زرد تیره: معمولی؛ اما زود آب بنوشید.
عسلی، زرد مایل به قهوه ای، کهربایی: بدن تان آب کافی دریافت نمی کند.
قهوه ای یا غلیظ: ممکن است ناراحتی کبد داشته باشید. شاید هم آب بدن تان به شدت دارد کم می شود. اگر ادامه پیدا کرد، به دکتر مراجعه کنید.
صورتی تا مایل به قرمز: این اواخر چغندر، ریواس یا میوه های خانواده توت خورده اید؟ اگر نه، ممکن است خون توی ادرار باشد. یا ممکن است نشانه بیماری کلیه، تومور، عفونت ادراری، مشکل پروستات یا یک چیز دیگر باشد. در هر حال، سراغ دکتر بروید.
نارنجی: شاید آب کافی نمی نوشید. ممکن است مشکل کبد یا صفرا باشد. شاید هم رنگی باشد که از غذا نشات گرفته. با دکتر تماس بگیرید.
آبی یا سبز: خب، این فرق می کند. یک بیماری ژنتیک نادر می تواند ادرار را سبز یا آبی کند. یک باکتری خاص هم هست که باعث عفونت و در نتیجه ایجاد این رنگ می شود. هم چنین احتمال دارد رنگ غذا یا تاثیر دارو باشد. خیال تان راحت باشد؛ نمی میرید اما اگر ادامه پیدا کرد، به دکتر مراجعه کنید.
بنفش: خب، چنین چیزی وجود ندارد.
جوشیدن و کف کردن: ممکن است گاه به گاه پیش بیاید و ضرری هم ندارد اما می تواند نشانه وجود پروتئین زیادی در رژیم غذایی شما یا مشکل کلیه باشد. اگر همیشه این اتفاق می افتد، به دکتر مراجعه کنید.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا امسال باید غذای نذری را با ایمنی بیشتری بپزید؟
متخصصان بهداشت تاکید میکنند در ایام سوگواری عزاداران حسینی، موکبها و هیئتهای مذهبی نسبت به رعایت نکات بهداشتی اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.
-
ارتباط متقابل رژیم غذایی نامناسب و کابوس شبانه
افرادی که رژیم غذایی ناسالمتری داشتند، رویاهای منفی بیشتری را گزارش کردند و بهطور کلی خواب ضعیفتری داشتند.
-
برای پرخوری و کم خوری عصبی در جنگ چه کنیم؟
در حالت جنگ و استرس افزایش ترشح هورمون کورتیزول در غده فوقکلیوی شرایط خاصی را ایجاد میکند و باعث افزایش اشتها در افراد میشود.
-
فراخوان ملی برای غربالگری، کنترل و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصین ریه ایران، با انتشار فراخوانی مشترک، از طرحهای پیشنهادی برای غربالگری، کنترل، تشخیص و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی حمایت میکنند.
-
علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرمازدگی را یک موقعیت تهدیدکننده حیات و فوریت پزشکی عنوان کرد که باید به سرعت مورد پیگیری درمانی قرار گیرد.
-
افراد نابینا چه میبینند؟
اصطلاح «نابینایی» طیف گستردهای از اختلالات بینایی، از کمبینایی تا نابینایی کامل را شامل میشود.
-
۶ عادت عصرگاهی که باعث آلزایمر می شود
افزایش سن و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارند، اما این همه ماجرا نیست. سبک زندگی هم در سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی بسیار مؤثر است.
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
نظر شما