سلامت نیوز:مرد ایرانی ساكن آلمان كه پس از بریدن اعضای بدن زن هم‌وطن خود به ایران گریخته بود، پس از دستگیری از سوی پلیس، برای سومین بار در دادگاه كیفری استان تهران محاكمه شد. متهم، عبدالله ٤٨ ساله مشهور به امید است كه علاوه بر اتهام ایراد جرح عمدی با چاقو، به شروع قتل عمدی، تجاوز به شاكی، ورود به زور به خانه شاكی و آزار كودك خردسال او نیز متهم شده است.
متهم كه قبل از فرار به ایران در كشور آلمان زندگی می‌كرد، ٩ آبان ٩١ به خانه بنفشه، شاكی، در برلین رفت و پس از بستن دست و پای او با نوار چسب، چاقویی تیز از آشپزخانه برداشت و چند عضو صورت و بدنش را برید. هنگام وقوع جرم، آرمیتا، دختر ٩ ساله بنفشه نیز در خانه بود و متهم برای جلوگیری از كمك او به مادرش و خبر كردن همسایه‌ها، دست و پای او را نیز بسته و در اتاقی حبس كرده بود.


عبدالله در بازجویی‌ها مدعی دوستی و زندگی مشترك با بنفشه شده اما او این موضوع را رد كرده است. براساس كیفرخواست صادره از سوی دادستانی، متهم پس از شكنجه شاكی، با پرواز شبانه به تركیه گریخت و از راه زمینی وارد ایران شد اما پس از تشكیل پرونده در پلیس آلمان و كشیده شدن دایره تحقیقات به پلیس ایران، مخفیگاهش شناسایی و در عملیاتی ضربتی به دام ماموران افتاد.

او پیش از این دو بار در شعبه ١١٣ وقت دادگاه كیفری استان تهران مورد محاكمه قرار گرفت اما هر بار به دلیل عدم حضور شاكی، بدون دریافت حكم قطعی، به زندان بازگشت. پلیس آلمان رسیدگی به پرونده این حادثه را زمانی آغاز كرد كه شاكی پس از فرار متهم، موفق شد به سختی خود را به پنجره خانه‌اش برساند و همسایه‌ها را باخبر كند. زن ٣٩ ساله در هیچ كدام از سه دادگاه رسیدگی به پرونده به دلیل آنچه «احتمال قطع حمایت‌های پلیس اجتماعی آلمان» یاد كرده است، حضور نیافته و وكیل او شكایتش را پیگیری می‌كند.


بنفشه كه در دو سال اخیر بارها تحت عمل جراحی قرار گرفته و دخترش نیز به دلیل آسیب روحی وارده تحت درمان روانپزشك است، در دو دادگاه قبلی از طریق وكیلش، تقاضای قصاص متهم را خواستار شده بود اما به دلیل عدم حضورش در ایران و معاینه نشدن از سوی پزشكی قانونی، امكان تشخیص عملی بودن قصاص متهم فراهم نشد تا سرانجام تقاضای بنفشه از قصاص به دیه تغییر كند.


صبح دیروز سومین جلسه رسیدگی به پرونده در شعبه دهم دادگاه كیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدباقر قربانزاده و در حضور دو مستشار، در حالی برگزار شد كه وكیل شاكی در غیاب موكلش بار دیگر تقاضای دیه را تكرار كرد و خواستار صدور حكم عادلانه شد. پس از او نوبت به متهم رسید.

عبدالله در همان ابتدا با خواندن نامه‌ای كوتاه از خانواده شاكی تقاضای بخشش كرد اما در ادامه از پنج اتهام ایراد جرح عمدی با چاقو، شروع قتل عمدی، تجاوز به شاكی، ورود به زور به خانه شاكی و كودك‌آزاری، تنها، اتهام ایراد جرح عمدی با چاقو را پذیرفت.

او در شرح حادثه گفت: «من و شاكی در فیس‌بوك با هم آشنا شدیم. پس از مدتی ارتباط‌مان قوی‌تر شد تا آنجا كه خانه‌ای گرفتیم و زندگی مشترك‌مان را شروع كردیم. آرمیتا هم با ما زندگی می‌كرد. روز حادثه، صبح زود از خانه بیرون رفتم تا وسیله بخرم. وقتی برگشتم، كلید را انداختم و در را باز كردم. به آشپزخانه رفتم تا وسایل را سرجای‌شان بگذارم اما ناگهان، صدای مردی غریبه را در خانه شنیدم. سریع خودم را به هال رساندم و مرد غریبه را در وضعیت نامناسبی دیدم. وقتی او فرار كرد، به اتاق بنفشه رفتم و با او درگیر شدم. وقتی درگیری‌مان بالا گرفت، او را كتك زدم و با چسب دست و پایش را بستم. پس از آن سراغ آرمیتا رفتم. دست و پای او را هم بستم تا نتواند دخالت كند. پس از آن دوباره سراغ بنفشه رفتم و چند عضو بدنش را با چاقو بریدم. پس از آن هم به تركیه فرار كردم و به ایران آمدم.

من و بنفشه و آرمیتا با هم زندگی می‌كردیم و هیچ ورود به زور به خانه‌ای در كار نبود.»

متهم پیش از این در بازجویی‌ها اعتراف كرده بود كه برای جلوگیری از كمك آرمیتا به مادرش، یكی از كمد دیواری‌ها را جلوی در اتاقش گذاشت و دختر ٩ ساله را حبس كرد. او اما در دادگاه این موضوع را رد كرد و گفت: «من كمد را جلوی راه گذاشتم تا بنفشه و آرمیتا دیرتر بتوانند از خانه خارج شوند. آن لحظه فقط به فرار فكر می‌كردم. فكرش را هم نمی‌كردم كار به اینجا بكشد.»

در ادامه جلسه، رسیدگی به اتهام تجاوز متهم به شكل غیرعلنی برگزار شد. به گفته قاضی قربانزاده، رییس دادگاه، متهم تصاویری در رد اتهام تجاوز ارایه كرده كه باعث تشكیك وكیل شاكی و منجر به تقاضای او مبنی بر رسیدگی به پرونده در زمان دیگری شده است. جلسه بعدی رسیدگی به پرونده در آینده‌ای نزدیك برگزار خواهد شد.

 اعدام می‌خواهیم
پس از این حادثه شرایط خواهر و خواهرزاده‌تان چگونه است؟
آرمیتا به خاطر آسیب‌های وارده از حادثه، تحت نظر روانپزشك قرار دارد. خواهرم هم اوایل وقوع جرم، چند ماه بستری بود و الان هم مدام عمل جراحی انجام می‌دهد.
خواهرتان توانسته آن روز را فراموش كند؟
فكر نكنم هیچ‌وقت بتواند آن اتفاق را فراموش كند. زندگی‌شان به تمامی تحت تاثیر قرار گرفته. آن زمان خواهرم داشت كار و زندگی‌اش را می‌كرد.
علت عدم حضور خواهرتان در جلسه‌های رسیدگی به پرونده چیست؟
بنفشه در آلمان تحت حمایت پلیس اجتماعی است و به دلیل نگرانی از قطع این حمایت‌ها در صورت بروز وقفه، تا به حال به ایران نیامده است.
شاكی با متهم ارتباط صمیمانه‌ای داشت؟
من دقیقا نمی‌دانم. خودش می‌گفت آنقدر قیافه متهم مظلوم بود كه او اصلا فكرش را هم نمی‌كرد كه این كار را با او بكند.
فكر می‌كنید حكم عادلانه برای متهم چه باشد؟
اعدام می‌خواهیم،  متهم برای همه خطرناك است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha