با وجود اینکه زالو درمانی فواید زیادی برای سلامتی دارد، برخی از افراد باید از انجام این روش درمانی اجتناب کنند.

چه کسانی نباید زالو بیندازند؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث لاین، زالوهای دارویی دارای سه فک با ردیف دندان های کوچک هستند؛ آنها پوست فرد را با دندان سوراخ می کنند و از طریق بزاق  داروهای ضد انعقاد وارد می کنند. سپس به زالوها اجازه داده می شود تا هر بار به مدت 20 تا 45 دقیقه از فردی که تحت درمان قرار می گیرد خون بمکند. این برابر است با مقدار نسبتاً کمی خون، تا 15 میلی لیتر در هر زالو.

چندین موقعیت وجود دارد که در آن زالو درمانی ممکن است استفاده شود. زالو درمانی ممکن است برای افراد زیر سودمند باشند:

  • کسانی که در معرض خطر قطع اندام به دلیل عوارض جانبی دیابت هستند.
  • کسانی که بیماری قلبی در آنها تشخیص داده شده است.
  • کسانی که تحت عمل جراحی زیبایی هستند که در آن خطر از دست دادن برخی از بافت نرم خود را دارند.
  • این درمان همچنین برای درمان لخته های خون و رگ های واریسی توصیه شده است.

افراد مبتلا به کم خونی، شرایط لخته شدن خون یا شریان های آسیب دیده نباید زالو درمانی انجام بدهند. معمولاً به کودکان زیر 18 سال و زنان باردار نیز توصیه می شود از آن اجتناب کنند.

زالوها چه می کنند؟

متخصصان طب سنتی برای زالو درمانی در طول یک جلسه، زالوهای زنده خود را به ناحیه مورد نظر می چسبانند و خون می گیرند. این زالوها  پروتئین ها و پپتیدهایی را آزاد می کنند که خون را رقیق کرده و از لخته شدن آن جلوگیری می کند و باعث بهبود گردش خون و جلوگیری از مرگ بافت می شود.

زالوها زخم های کوچک Y شکلی از خود به جا می گذارند که معمولاً بدون بر جای گذاشتن جای زخم بهبود می یابند. زالو در افزایش گردش خون و از بین بردن لخته های خون موثر است. جای تعجب نیست که می توان از آنها برای درمان اختلالات گردش خون و بیماری های قلبی عروقی استفاده کرد. مواد شیمیایی به دست آمده از بزاق زالو به داروهایی تبدیل شده اند که می توانند موارد زیر را درمان کنند:

  • فشار خون
  • رگهای واریسی
  • هموروئید
  • مشکلات پوستی
  • آرتروز

کارآزمایی‌های بالینی نشان می‌دهند که زالو درمانی یک درمان مناسب برای بیماری مشترک مفصلی استئوآرتریت است. خواص ضد التهابی و بی حسی در بزاق زالو باعث کاهش درد و حساسیت در محل مفصل آسیب دیده می شود.

زالو

زالو درمانی و بیماری قلبی

افراد مبتلا به بیماری قلبی از زالو درمانی به دلیل پتانسیل آن برای بهبود التهاب و جریان خون استفاده می کنند. در چند سال گذشته، زالو درمانی به یک درمان جایگزین قابل قبول برای افراد مبتلا به بیماری ها و اختلالات عروقی تبدیل شده است.

زالو درمانی و درمان سرطان

درمان‌های سرطان با استفاده از زالو درمانی به دلیل مهارکننده‌های پلاکتی و آنزیم‌های ویژه موجود در بزاق زالو در حال بررسی هستند. در حالی که به افراد مبتلا به برخی سرطان های خون توصیه نمی شود از زالو درمانی استفاده کنند، اما نشان داده شده است که زالودرمانی اثرات سرطان ریه را کاهش می دهد. آزمایشات همچنین نشان می دهد که تزریق مستقیم بزاق زالو به موش به جلوگیری از کلونیزه شدن سلول های سرطانی کمک کننده بوده است.

آیا زالو می تواند به بهبود دیابت کمک کند؟

پیشرفت دیابت می تواند مشکلات متعددی ایجاد کند. این مشکلات می تواند منجر به بیماری های عروقی شود که باعث محدود شدن یا جلوگیری از رسیدن خون به انگشتان پا، انگشتان دست، دست ها و پاها می شود. هنگامی که جریان خون به شدت محدود می شود، بافت آسیب دیده میمیرد. این عامل اصلی قطع عضو در میان افراد مبتلا به دیابت است.

از دست دادن انگشت یا اندام به دلیل عوارض ناشی از دیابت یک نگرانی عمده برای میلیون ها نفر در سراسر جهان است. موثرترین راه برای توقف این فرآیند افزایش گردش خون به بافت های آسیب دیده بدون خطر لخته شدن خون است. تحقیقاتی نشان داده است که زالو درمانی می تواند در این عمل نقش داشته باشد. ماده هیرودین موجود در بزاق زالو خون را رقیق کرده و از لخته شدن آن جلوگیری می کند. از آنجایی که افراد مبتلا به دیابت خون غلیظ تری دارند، هیرودین می تواند با رقیق کردن خون به کاهش فشار روی قلب و سیستم قلبی عروقی کمک کند. محققان در مواردی که هیرودین برای درمان دیابت استفاده شده است، نتایج مثبتی مشاهده کرده اند.

مطالعه اخیر نشان داد که چگونه طب سنتی Unani، که شامل زالو درمانی است، توانست به نجات پای یک زن 60 ساله مبتلا به دیابت کمک کند.

اکنون اشکال مصنوعی بزاق زالو وجود دارد، اما محققان کشف کرده اند که استفاده از چهار زالو در یک جلسه می تواند به کاهش خطر قطع عضو کمک کند.

زالو

زالو درمانی و نقش آن در زیبایی

زالو بخاطر حفظ بافت نرم و بهبودی پس از جراحی ترمیمی صورت محبوب شده است. هم در مطالعات قدیمی و هم در مطالعات جدید، نشان داده شده است که زالو درمانی شانس نتایج مثبت در بازسازی های بافت زیر را افزایش می دهد:

  • بینی
  • پیشانی
  • پستان
  • گونه
  • انگشتان دست و پا

همچنین تاثیر زالو درمانی بر لخته شدن خون در حین و بعد از این جراحی ها به بهبود طبیعی و کامل بدن کمک می کند.

فواید زالو درمانی برای گردش خون باعث شده است که برخی افراد از زالو درمانی برای درمان طاسی و ریزش موی سر استفاده کنند.

زالو درمانی عوارض جانبی دارد؟

زالو درمانی هم آسان است و هم عوارض جانبی کمتری نسبت به سایر روش های درمانی دارد. با این حال، برخی از خطرات در زالودرمانی ممکن است تهدید کننده باشد. یک نوع عفونت باکتریایی وجود دارد که گاهی اوقات شامل باکتری های مقاوم به دارو می شود، بنابراین مطمئن شوید که مصرف زالو برای شما مشکل ساز نمی شود. به همین دلیل، افرادی که به دلیل بیماری خودایمنی و عوامل محیطی دچار نقص ایمنی هستند، کاندیدای مناسبی برای زالو درمانی نیستند.

اگر بعد از یک دور زالو درمانی مشکلی پیش بیاید، خون از ناحیه تحت درمان خارج می شود و محل گزیدگی زالو بسته نمی شود. گاهی اوقات زالو سعی می کند به ناحیه دیگری از بدن که در آن نیازی به درمان ندارید منتقل شود و باعث از دست دادن خون غیر ضروری شود.

برخی افراد به براق زالو حساسیت دارند. اگر چنین عوارضی رخ دهد، بلافاصله متوجه خواهید شد و دیگر کاندیدای این روش درمانی نخواهید بود.

زالو درمانی در چه شرایطی ممنوع است؟

متخصص طب سنتی گفت: »متأسفانه در کشور ما تمامی افراد از درمان‌های حجامت و زالو درمانی استفاده می‌کنند، در حالی که این درمان‌ها شرایطی دارد و در بیشتر موارد تنها به افرادی با خلط افزایشی خون توصیه می‌شود.»

به گزارش سلامت نیوز، مهدی برهانی گفت: «در طب سنتی آکادمی حجامت شرایطی دارد و شامل تمام افراد نمی‌شود. در این طب آمده است کم کردن خون (حجامت و زالو درمانی) روا نیست مگر تحت شرایطی که یکی از شرایط این است که باید در آن موضع یا در کل بدن خون زیادی وجود داشته باشد.»

وی گفت: «ما در بدن 4 خلط به اسم‌های بلغم، صفرا و سودا و خون داریم برای کم کردن خون بدن باید خلط خون افزایشی باشد و این افزایش خلط خون علایمی مانند گرم مزاج بودن و قرمزی رنگ پوست دارد.»

متخصص طب سنتی افزود: «تعدادی از افراد هستند که اگر حجامت و زالو درمانی کنند در آینده دور دچار عوارض شدید و مشکلات جدید می‌شود.»

برهانی بیماران گوارشی را از عمده این افراد دانست که کم کردن خون بدن برایشان مضر و دارای عوارض است؛ افرادی که به نفخ معده، یبوست و امثال آن دچار هستند درمان‌های حجامت و زالو درمانی برای آنها ممنوع است و ضعف معده آنها را تشدید می‌کند.

وی گفت: «دسته سوم از افرادی که حجامت برای آنها ممنوع است افراد سرد مزاج هستند کسانی که بدنشان در مقابل هوا،‌آب و خوراکی سرد مقاومت ندارد.»

این متخصص طب سنتی در پاسخ به این سؤال که چرا به صورت رسمی از حجامت این افراد جلوگیری نمی‌شود،‌ گفت: «برخورد سلبی با این موضوع مناسب نیست زیرا این درمان‌ها در کشور ما ریشه 20 تا 30 ساله دارد و تنها می‌توان با فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی گسترده این گونه افراد را با حجامت و زالو درمانی منصرف کرد.»

زالو

چه زمانی زالو درمانی لازم است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از schn، بزاق زالو دارای مواد زیادی است که از لخته شدن خون جلوگیری می کند. زالوها را روی قسمت‌های بدن قرار می دهند که گرفتگی وریدی دارند و به باز شدن ای ن عروق کمک می کند.

زالو درمانی چقدر طول می کشد؟

گاهی اوقات تا یک هفته به زالو درمانی نیاز دارید. بدن هر فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است؛ بسته به آسیب، تشکیل یا بهبود رگ های خونی 5 تا 7 روز روند درمانی طول می کشد.

زالو درمانی درد دارد؟

خیر،  زالو درمانی معمولاً هیچ احساسی ندارد و بزاق زالو دارای موادی است که از درد جلوگیری می کند.

زالوها پس از استفاده چه می شوند؟

متأسفانه زالو حاوی خون انسان است و قابل استفاده مجدد نیست. آنها به عنوان آلوده در نظر گرفته می شوند و پس از پایان درمان، کشته می شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha