زاویه سازی فک با استفاده از روش‌هایی مثل تزریق ژل و چربی از بهترین راهکارها برای بهبود انحنای سطحی یا کانتور صورت هستند.

مزایا و معایب زوایه سازی فک با تزریق ژل و چربی چیست؟

سلامت نیوز: زاویه سازی فک با استفاده از روش‌هایی مثل تزریق ژل و چربی از بهترین راهکارها برای بهبود انحنای سطحی یا کانتور صورت هستند.

به گزارش سلامت نیوز، این روش‌های کم‌تهاجمی هم تاثیرات جوان کننده بر صورت می‌گذارند و هم می‌توانند تاثیر شگفت‌انگیزی بر زیبایی چهره‌ی شما داشته باشند. روش‌های کم‌دردسر تزریقی جایگزینی مناسب برای روش‌های پردردسر و پرهزینه‌ی جراحی هستند. با استفاده از تزریق ژل یا چربی می‌توانیم اثرات بلند مدت یا حتی دائمی، مشابه با جراحی فک یا ایمپلنت چانه ایجاد کنیم.



در این روش‌ها، چربی یا ژل به درون بافت نرم صورت تزریق می‌شود تا برخی اجزای صورت مثل چانه یا گونه‌ها برجسته شوند، انحنای اجزای صورت به تعادل برسند، حجم از دست رفته به دلیل پیری جبران شود، چین و چروک‌های ظریف برطرف و شکاف‌های پوستی پر شوند. به کمک زاویه سازی فک می‌توانیم مرز بین صورت و گردن را بهبود ببخشیم تا غبغب یا افتادگی چانه به چشم نیاید. حتی می‌توانیم کاری کنیم که چانه شما ظریف‌تر و باریک‌تر به نظر برسد.


زاویه سازی فک چیست ؟

زاویه سازی فک (Orthognathic) از واژه یونانی (orthos) به معانی “مستقیم” و “فک” می باشد. اورتوژناتیک یا سازویه سازی فک، مجموعه اقداماتی است که در نهایت به بهبود ناهنجاری های موجود در فک و یا زیباسازی آن منجر می شود.این ناهنجاری ها می تواند به علت کمبود اسکلت، گردی صورت، کوتاه بودن اندازه هندسی فک و … باشد. بازگردانی حجم از دست رفته صورت یا اختلالات مادرزادی به منظور زیبایی هدف زاویه سازی فک و صورت می باشد.

همچنین با استفاده از فیلر ها، حتی می توان انتظار از بین رفتن چین و چروک های موجود در نواحی گونه و صورت را داشت.


مزایا و معایب زوایه سازی فک با تزریق ژل و چربی چیست؟

مزایای زاویه سازی

زاویه سازی فک با تزریق ژل، چربی یا حتی بوتاکس، روش‌هایی غیرتهاجمی و کم‌دردسر هستند، دوره‌ی نقاهت ندارند و تقریبا بی‌خطرند.

می‌توانیم محل و مقدار تزریق‌ها را به شکلی طراحی کنیم که دقیقا اهداف شما برآورده شوند و زاویه‌ی فک‌تان همان چیزی شود که همیشه آرزویش را داشته‌اید. حال تغییرات ناشی از تزریق ژل یا چربی می‌توانند بسیار ظریف و طبیعی باشند یا می‌توانیم تغییراتی عمده و شگفت‌انگیز در صورت شما ایجاد کنیم.

روش‌های تزریقی می‌توانند دائمی یا موقت باشند و این یعنی حق انتخاب بیشتر برای شما. برخلاف روش‌های جراحی مثل ایمپلنت که حتما دائمی هستند و ایجاد تغییر در آن‌ها نیاز به جراحی دوم دارد.

در روش‌های تزریقی اگر از ژل‌ها یا فیلرها استفاده کنیم، نتایج برگشت‌پذیر هستند. یعنی اگر از نتیجه‌ی درمان راضی نبودید، می‌توانیم با تزریق یک آنزیم نتایج را به طور کامل به حالت اول برگردانیم.

تزریق ژل و تزریق چربی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه‌ترند. برخلاف روش‌های جراحی که معمولا با هزینه‌های زیادی همراه‌اند و حتی مراقبت‌های بعد از جراحی (مثل پانسمان‌ها و دوری طولانی مدت از محل کار) هزینه‌های زیادی خواهند داشت.



معایب زاویه سازی

ژل‌ها معمولا یک تا دو سال ماندگاری دارند. یعنی برای حفظ نتایج به جلسات ترمیمی و تزریق دوباره نیاز خواهید داشت. البته ژل‌های جدیدتر ماندگاری بیشتری دارند و حتی در برخی نواحی مثل زیر چشم تا ۱۰ سال هم دوام می‌آورند.

تزریق چربی همانند روش‌های جراحی دائمی و برگشت ناپذیر است. همچنین برای پیش از تزریق باید به کمک لیپوساکشن کمی چربی از ناحیه‌ی شکم برداشت کنیم. این یعنی تزریق چربی یک روش تهاجمی است. البته میزان تهاجم بسیار کمتر از روش‌های جراحی است.

زاویه سازی فک با تزریق چربی و ژل ممکن است به اندازه‌ای که شما می‌خواهید چشمگیر نباشد. در واقع هدف ما از روش‌های تزریقی بیشتر از ایجاد تغییرات چشمگیر، جوانسازی نچرال و طبیعی است.

اگر بخواهیم تغییرات وسیع و چشمگیر در صورت شما ایجاد کنیم، به مقدار زیادی ژل نیاز داریم و ممکن است هزینه یک جلسه درمانی به بیش از ۱۰ میلیون تومان برسد. در این موارد تزریق چربی روش به‌صرفه‌تر و موثرتری است.

ممکن است در بلند مدت و طی چند سال، هزینه‌ی روش‌های تزریقی به اندازه‌ی روش‌های جراحی یا حتی بیشتر از آن‌ها بشود.

قابلیت انعطاف یا به اصطلاح چکش خواری (malleability) ژل‌ها به ما این امکان را می‌دهد که با یک تزریق دقیق و شکل دهی مناسب، به شکل و حجم مورد نظر دست پیدا کنیم. منتها همین ویژگی باعث می‌شود که نتوانیم برجستگی مشابه استخوان چانه یا یک ایمپلنت مستحکم را ایجاد کنیم.
زاویه سازی فک و صورت برای کدام نوع صورت مناسب است؟

این روش عموما برای صورت های چاق، صورت هایی با شکل هندسی گرد و صورت های لاغر استفاده می شود. اما موارد دیگری هم می توانند علت زاویه سازی فک و صورت باشند.

کوچکی چانه می تواند شکل صورت را بر هم بزند به خصوص اگر پیشانی بلند و موهای پر پشتی داشته باشید! در این صورت قسمت پایینی صورتتان عریض تر می شود و در بهبودی وضعیت زیبایی صورتتان بسیار موثر خواهد بود.



مراحل زاویه سازی صورت

 کلینیک تخصصی خانه سفید بینظیر ترین و مدرن ترین روش های زاویه فک را برای متقاضیان عزیز در نظر دارد. استفاده از بهترین فیلرها، استخراج چربی با روش های کاملا غیر تهاجمی با کمترین میزان تورم و دوره نقاهت کوتاه از ویژگی های زاویه سازی فک در خانه سفید است.

برای آشنایی بیشتر شما با این فرآیند به صورت مختصر مراحل زاویه سازی فک را در زیر آورده ایم :

    به دلیل درد و سوزش حاصل از سرنگ حاوی فیلر، ابتدا محل مورد نظر با استفاده از کرم های بی حسی موضعی حاوی لیدوکائین سر می شود.
    بنا به صلاحدید پزشک و نظر متقاضی، فیلر حاوی ژل یا چربی پر می شود.
    قبل از انجام فرآیند تزریق، صورت به صورت کامل از طرف پزشک کانتور می شود.
    کانتور کردن صورت در زاویه سازی آن، به معنای بررسی صورت و انجام زاویه سازی به روشی که کل عیوب صورت پوشانده شود.
    سپس فیلر زیر پوست و در نواحی مشخص تزریق می شود.

روش های زاویه سازی فک و صورت

به طور کلی روش های موقت زاویه سازی فک و صورت با استفاده از فیلر ها به انجام می رسند. فیلر به معنای پرکننده و می تواند شامل ژل های مصنوعی و یا چربی استخراج شده از بدن خود شما باشد.

فیلر ها با استفاده از تخصص دکتر زاویه سازی فک، به قسمت های فک و تحتانی صورت و بخش کوچکی از گردن، تزریق می شوند. روش زاویه فک با تزریق ژل و تزریق چربی کاملا بی خطر با اثر بلافاصله می باشد.

دوره نقاهت بعد از این روش بسیار کم بوده و تورم ممکن است دو سه الی سه روزه از بین برود. پس از تزریق فیلر، بلافاصله می توانید فعالیت خود را شروع کنید و محدودیتی از این بابت نداشته باشید.


مزایای زاویه فک و صورت با استفاده از تزریق فیلر

یکی از روش های زاویه سازی فک و صورت از تزریق چربی می باشد. این روش مزایای خاص خود را دارد که به اختصار شرح داده ایم :

    متقارن و موزون تر شدن حالت صورت
    جذابیت و برجسته شدن اجزای مختلف صورت
    کانتور کردن و پوشاندن عارضه هایی مانند کوتاهی فک
    از بین رفتن گردی صورت
    برطرف شدن لاغری بیش از حد صورت
    بهبود ظاهر صورت از نمای نیم رخ
    تناسب فک با سایر اجزای صورت

منبع : www.whcl.ir

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha