رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: تزریق دز اول واکسن نورا به تمام داوطلبان انجام شد و دز دوم هم به نیمه تزریق رسیده است.

واکسن نورا به مرحله پایانی فاز اول تست انسانی رسید

سلامت نیوز: رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: تزریق دز اول واکسن نورا به تمام داوطلبان انجام شد و دز دوم هم به نیمه تزریق رسیده است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،دکتر حسن ابوالقاسمی روند فعالیت کارآزمایی بالینی واکسن نورا را مطلوب ارزیابی کرد و افرود: این واکسن به نحو مطلوبی درحال طی کردن فاز اول تست انسانی است.


وی با یادآوری اینکه طبق برنامه ریزی انجام شده طول دوره مرحله اول تست انسانی ۲ ماه است، ادامه داد: تاکنون بیش از یک ماه  از این دوره سپری شده است.


مراحل تست انسانی واکسن نورا باید ادغام شود 
وی بر لزوم ادغام مراحل تست انسانی واکسن نورا تاکید کرد و گفت: این کار باید صورت گیرد و بسیاری از کشورهای تولید کننده واکسن هم از این ظرفیت بهره بردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)  یادآور شد: هرچند نظارت کامل بر روند کارآزمایی بالینی انجام شود اما در این شرایط حساس ادغام مراحل می تواند سرعت دسترسی مردم به واکسن را فراهم کند به عبارتی با ادغام فاز دوم تست انسانی در مرحله اول واکسن، روند فعالیت کارآزمایی بالینی شتاب مناسب می گیرد.
وی با بیان اینکه ما از انجام این طرح مطالعاتی بسیار راضی هستیم، ابرازامیدواری کرد اجازه همپوشانی فازهای اول و دوم تست انسانی صادر شود، این کار را هم می توان برای مراحل دوم و سوم، انجام داد.


ابوالقاسمی افرود: ما تمایل داریم که مسوولان ذیربط اجازه لازم برای این کار را بدهند تا روند کارآزمایی بالینی سرعت بیشتری گیرد.
وی ادامه داد: این واکسن در مرحله حیوانی هم از نظر بی خطری و ایمنی زایی به اثبات رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) همچنین اظهار داشت: واکسن نورا یک واکسن نوترکیب است و صفر تا ١٠٠ آن را محققان ایرانی انجام دادند.
به گزارش ایرنا،  واکسن «نورا» با تلاش ۱۶ ماهه پزشکان، متخصصان و پژوهشگران بخش تحقیقات و پژوهش بیمارستان بقیه الله (عج) و با مشارکت محققان دانشگاه امام حسین (ع) ساخته‌شده است.


این واکسن ششم تیرماه ١٤٠٠ با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی از فرماندهان و مسئولین در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)  رونمایی و از ششم تیرماه به‌طور رسمی وارد فاز بالینی شد.


خودباوری محققان ایرانی برای تولید واکسن کرونا، موضوع بسیار مهمی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در ادامه حضور چند تولید کننده واکسن کرونا را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دانشمندان ایرانی به این خودباوری رسیدند که امکان تولید واکسن کرونا را دارند، که این موضوع بسیار مهمی است.ابوالقاسمی در پاسخ به این سوال که آیا ورود چند مجموعه ایرانی برای ساخت واکسن کرونا را مطلوب ارزیابی می کیند؟  گفت: ایران یک تولیدکننده بزرگ ندارد تا به تنهایی بتواند نیاز کشور را تامین کند و امکانات‌ برای تولید انبوه آماده نیست و به همین دلیل این روند مطلوب و مناسب است.وی ادامه داد: امکانات ما کوچک و پراکنده است پس نیاز به تنوع داریم تا بتوان واکسن کرونا مورد نیاز هموطنان در داخل کشور تولید شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha