سلامت نیوز: یک متخصص تغذیه روسی نسبت به عدم شستن هندوانه قبل از شروع برش هشدار داده؛ زیرا ممکن است باعث بروز مشکلات رودهای زیادی شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از خبرگزاری "البوصله"، آنتونینا استارودوبووا متخصص تغذیه روس گفت: پوشش بیرونی هندوانه قرمز و زرد باید با آب گرم و صابون شسته شود تا هنگام برش این میوهها از انتقال میکروبها از سطح به تفاله جلوگیری شود.
وی با اشاره به یک نکته بهداشتی مهم تأکید کرد که چنین میکروبی میتواند باعث ظهور عفونت در روده شود.
استارودوبووا افزود: قبل از بریدن هندوانه، سطح بیرونی آن باید به خوبی با آب گرم و صابون شسته شود، زیرا خطر بالایی از رسیدن میکروبها به داخل هندوانه هنگام برش وجود دارد که ممکن است منجر به عفونت فردی شود که آن را میخورد.
متخصص تغذیه در اداره بهداشت مسکو تصریح کرد: خوردن هندوانههایی که در حین حمل یا ذخیره سازی آسیب دیده اند، یا هنداونهای که رنگ خمیر مانند یا بوی غیر معمول دارند، مجاز نیست.
وی تأکید کرد: محافظت از سطح هندوانه در برابر آلودگی و حشرات ضروری است، زیرا آنها میتوانند ناقل میکروبهایی باشند که باعث بیماریهای مختلف عفونی و مسمومیت غذایی میشوند.
این پزشک متخصص گفت: خوردن هندوانه با دانه نیز جایز نیست؛ زیرا پوست دانههای هندوانه به ویژه هندوانه زرد بسیار سفت است که میتواند در دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند.
پیشنهاد سردبیر
-
زوال عقل در کمین این گروه از افراد
نتایج یک تحقیقات علمی نشان دادهاند که افراد مبتلا به اختلالی موسوم به اختلال رفتار خواب (RBD)، در خواب رویاهای خود را اجرا میکنند و در ناحیهای از مغز که ماده شیمیایی دوپامین تولید میشود، دچار التهاب بیشتری هستند.
-
اگر این شرایط را ندارید حیوان خانگی نخرید
موضوعی که این روزها در جامعه و بهخصوص فضای مجازی بسیار به چشم میخورد، خرید و فروش حیوانات خانگی مانند سگ و گربه است و افراد زیادی به دلایل گوناگون، مشتاق خریدن و نگهداری و حتی هدیه دادن حیوانات به مناسبتهای مختلف هستند.
-
نوشیدنیهای مفید در فصل گرما
از نظر طب ایرانی گرما میتواند منجر به خشکی بدن، کاهش رطوبت طبیعی، خستگی، خوابآلودگی، بیحالی و حتی گرمازدگی شود.
-
یک قاعده کلی برای مصرف اسفناج
مطالعات نشان میدهد که اسفناج حاوی 2.1تا 2.7میلیگرم آهن در هر 100گرم است.
-
راهکارهای موثر برای کاهش علائم آلرژی فصلی
درمان و کنترل آلرژی فصلی (رینیت آلرژیک) نیازمند رویکردی چندجانبه است که شامل داروهای مؤثر، تغییرات سبک زندگی و در برخی موارد، درمانهای تخصصیتر میشود. در ادامه، راهکارهایی علمی و جذاب برای مخاطبان ارائه میشود که بر اساس منابع معتبر پزشکی و تحقیقات علمی است:
-
عوامل افزایش سطح کلسیم در نوزادان
افزایش سطح کلسیم در خون نشان دهنده وضعیتی به نام هیپرکلسمی است. دلایل سطوح بالای کلسیم ممکن است با سن و سایر عوامل متفاوت باشد.
-
تزریق دوز زندگی؛ مکملیاری ویتامین A برای نجات ۲ میلیون کودک ایرانی
در شرایطی که کمبود ویتامین A سلامت کودکان را در معرض خطر بیماریهای عفونی قرار داده، وزارت بهداشت با همکاری یونیسف، برنامهای ملی را برای مکملیاری با مگادوز ویتامین A در میان کودکان ۲ تا ۵ سال کشور اجرا کرده و بیش از دو میلیون کودک را زیر چتر محافظتی این ریزمغذی حیاتی قرار داده است.
-
آیا پروبیوتیکها واقعاً برای گوارش معجزه میکنند؟
در سالهای اخیر، پروبیوتیکها به یکی از پُرطرفدارترین مکملهای غذایی تبدیل شدهاند؛ از نوشیدنیهای تخمیری گرفته تا کپسولهای دارویی، همهجا صحبت از "میکروبهای خوب" است. اما آیا واقعاً این باکتریهای زنده برای گوارش مفیدند یا بیشتر یک موج تبلیغاتیاند؟
نظر شما