معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از اقدامات موثر این وزارتخانه در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

برنامه‌های وزارت بهداشت برای اجرای قانون جوانی جمعیت

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، بهروز رحیمی،معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های متعددی که در خصوص سیاست‌های کلی جمعیت و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت ابلاغ شده است،گفت: ضرورت پرداخت حقوق و مزایای متخصصان ضریب کا در ایام مرخصی زایمان و همچنین غرامت دستمزد ایام بیماری پزشکان متخصص مشمول تعهدات ضریب کا از اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از سیاست‌های کلی جمعیت و خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بوده است.

وی در ادامه با اشاره به اختیاری شدن نوبت‌کاری شب برای مادران شاغل باردار یا دارای فرزند شیرخوار، اظهار داشت: حضور پدران در مشاغل و فعالیت‌هایی که نیازمند نوبت‌ کاری شب است تا یک ‌ماهگی نوزاد، اختیاری است و در صورت انجام نوبت‌کاری توسط مادران شاغل دارای فرزند شیرخوار، استفاده از مرخصی شیردهی در شیفت شب دو ساعت و در شیفت‌های مضاعف به ازای هر شیفت کاری یک ساعت لحاظ خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تصریح کرد: با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بخشنامه‌ای به معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مؤسسات تابعه این وزارتخانه، بر اعطای کامل مدت مرخصی زایمان برای مشمولان این قانون تأکید شده است.

رحیمی از اعطای دورکاری به درخواست مادران باردار خبر داد و گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغی وزارت بهداشت، مادران باردارمی توانند حداقل 4 ماده در دوران بارداری در مشاغلی که امکان دورکاری در آنها فراهم است، به‌ صورت دورکار فعالیت کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، پرداخت حقوق و مزایای پزشکان متخصص و فوق تخصص در ایام مرخصی زایمان را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در راستای انجام منویات مقام معظم رهبری در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و اجرای قانون مجلس دانست و بیان کرد: وزارت بهداشت ساز و کارهای تشویقی و حمایتی دیگری نیز برای اجرای هرچه بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دست تدوین و برنامه‌ریزی دارد.

وی بیان داشت: بخشنامه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از زمان ابلاغ یعنی 24 آبان 1401 قابل اجراست و در صورتی که دانشگاهی تابع انجام این قانون نباشد، از طریق تماس با سامانه 190 داخلی 6، شکایات افراد ثبت و از طریق بازرسی وزارت بهداشت پیگیری خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha