یک دندانپزشک، با اشاره به روش‌های مختلف درمان‌های دندانپزشکی، بر اهمیت استفاده از کم عارضه ترین روش درمان خرابی دندان‌ها تاکید کرد.

روش‌های درمان دندان‌های کج / خوب و بد جایگزین های ارتودنسی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،حدیثه محمدپور زرندی، گفت: امروزه یکی از شایع‌ترین علل مراجعات به مطب‌های دندانپزشکی، وجود دندان‌های کج در دهان است.

وی با عنوان این مطلب که شاید در سال‌های گذشته خیلی‌ها به ترمیم و اصلاح دندان‌های کج توجه نداشتند، افزود: گرایش جامعه به سمت زیبایی، باعث شده تا افراد نسبت به داشتن دندان‌های سالم، حساسیت بیشتری به خرج دهند. از همین رو، در سال‌های اخیر؛ شاهد افزایش مراجعات به مطب‌ها و کلینیک‌های دندانپزشکی هستیم.

این متخصص دندانپزشکی، در ادامه به روش ارتودنسی برای اصلاح دندان‌های کج اشاره کرد و گفت: یکی از شایع‌ترین عوارض ارتودنسی پوسیدگی دندان است. فردی که برای کجی دندان از ارتودنسی استفاده نموده است باید به بهداشت دهان و دندان خود بسیار توجه نماید. زیرا در صورت تمیز نشدن دندان‌ها، ذرات مواد غذایی سبب پوسیده شدن سریع دندان‌ها می‌شوند.

محمدپور زرندی افزود: بهداشت دهان و دندان و رسیدگی دقیق به آن به علت بریس های ارتودنسی در دهان آسان نبوده و این خود به یک چالش برای افرادی که ارتودنسی انجام می‌دهند، تبدیل شده است.

این متخصص دندانپزشکی، به درمان‌های جایگزین ارتودنسی اشاره کرد و گفت: ارتودنسی تنها راه درمان اصولی و پایه‌ای برای اصلاح مشکلات پیچیده فک و دندان‌ها است، اما گاهی برخی از افراد تحمل دستگاه‌های ارتودنسی را ندارند و همچنین ظاهر دستگاه‌های ارتودنسی برای آنها قابل تحمل نیست و یا اینکه مدت طولانی درمان را نمی‌پذیرند که در این مواقع با مشورت پزشکان متخصص می‌توانند از درمان‌های جایگزین استفاده کنند.

وی ادامه داد: یکی از روش‌ها جایگزین ارتودنسی، لمینت است. همانطور که می دانید داشتن دندان‌هایی مرتب و یکدست در زیبایی صورت بسیار تأثیر گذار است، به خصوص در زمان خندیدن و لبخند زدن که ردیفی از آنها نمایان می‌شود.

این متخصص دندانپزشکی گفت: استفاده از کامپوزیت، یکی دیگر از روش‌های جایگزین در اصلاح ناهماهنگی جزئی دندان‌ها محسوب می‌شود. البته در مواردی که به هم ریختگی دندان‌ها شدید باشد، بهتر است از روش معمول ارتودنسی استفاده شود.

محمدپور زرندی افزود: صرفه اقتصادی و کم تهاجمی‌تر بودن، از جمله مزایای کامپوزیت ونیر در مقایسه با لمینت است. البته از ونیرهای کامپوزیتی و سرامیکی، فقط می‌توان برای اصلاح کجی دندان‌های جلو استفاده نمود و اگر دندان‌های شما به قدری کج هستند که برای سلامت شما خطرات زیادی را به همراه دارند، این روکش‌ها گزینه مناسبی نخواهند بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha