این وسیله صداهای همگام مبتنی بر امواج مغزی را پخش می کند تا به کاربران کمک کند به خواب عمیق بپردازند.

رونمایی  ال‌جی از یک هدفون بی‌سیم برای ایجاد خواب عمیق

به گزارش سلامت نیوز به نقل از موبایل هلث نیوز، ال‌جی الکترونیکس یک هدفون بی‌سیم ابداع کرده است که به کاربران کمک می‌کند با استفاده از فناوری امواج مغزی راحت بخوابند.

دستگاهی به نام Breeze که توسط شرکت مستقل خود، SleepWave ساخته شده است، همچنین می تواند داده های خواب را در زمان واقعی تجزیه و تحلیل کند و الگوهای خواب بهتری را پیشنهاد دهد.

این هدفون بی سیم چگونه کار می کند؟

این هدفون سبک وزن که برای استفاده در هنگام خواب در نظر گرفته شده است، صداهای همگام مبتنی بر امواج مغزی را در فرکانس‌های مختلف، از جمله ضربان‌های دو گوش ایستا و پویا پخش می‌کند. گفته می‌شود که تفاوت در فرکانس‌های صدا امواج مغزی را القا می‌کند که باعث خواب یا انتقال به خواب عمیق می‌شود که به 0.5-3 هرتز مغز wa نیاز دارد.

علاوه بر داشتن 80 صدای داخلی از صداهای تنظیم شده توسط امواج مغزی، لالایی ها و صداهای طبیعت که باعث ایجاد ASMR (واکنش خودکار حسی) می شود، این هدفون می تواند با موسیقی یا ویدیوهای دلخواه کاربران از یوتیوب همگام شود.

بیشتر بخوانید : فردابانک ، نئوبانک هوشمند

Breeze فرکانس بهینه را با توجه به وضعیت خواب فعلی کاربر ارائه می دهد که با استفاده از سنسور EEG شناسایی می شود. از این طریق، هدفون همچنین می تواند الگوهای خواب آنها را یاد بگیرد.

علاوه بر این، Breeze یک برنامه همراه دارد که داده‌های خواب کاربر را جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل می‌کند تا یک روال مراقبت از خواب را پیشنهاد کند.

علاوه بر این، Breeze می‌تواند زمان‌های خواب و بیداری، وضعیت خوابیدن کاربر را ردیابی کند؛ همچنین می‌تواند تعداد قدم‌های آن‌ها را در طول روز بشمارد و از آن داده‌ها برای رساندن آن‌ها به حالت خواب خاص در شب استفاده کند.

LG Electronics توضیح داد: «برای مثال، در روزهایی که فعالیت زیاد مانند پیاده‌روی بیش از 20000 قدم انجام شده است، Breeze کاربران را وادار می‌کند تا وارد یک حالت خواب عمیق شوند که به بهبود خستگی جسمانی کمک می‌کند.

چرا این هدفون بی سیم ارزشمند است

بر اساس آخرین نظرسنجی جهانی خواب، بیماری همه گیر کرونا باعث بدتر شدن مشکلات خواب حدود شش نفر از هر 10 نفر در آسیا و اقیانوسیه شده است. در حالی که مردم این منطقه به طور متوسط 7.2 ساعت در شب می خوابند، 40 درصد گفتند که خواب مورد نظر خود را ندارند. آنها با مشکلاتی مانند راه رفتن در طول شب، به خواب رفتن و خواب ماندن مواجه هستند.

با این حال، برخی در حال حاضر به دنبال راه حل هایی مانند پخش موسیقی آرام بخش هستند. دانستن اهمیت خواب و نیاز به رسیدگی به مشکلات اساسی خواب نیز باعث می‌شود که به متخصص خواب مراجعه کنند یا منابع سلامت آنلاین و وب‌سایت‌ها را برای کسب اطلاعات جستجو کنند.

روند بزرگتر

در سه ماهه گذشته، LG Electronics این فناوری را با حدود 1000 کاربر آزمایش کرد. طبق بیانیه مطبوعاتی، اکنون بازخورد این آزمایش قبل از عرضه رسمی محصول در نیمه اول سال در کره جنوبی را در خود جای داده است.

در همین حال، این شرکت اخیراً قرارداد تحقیقات خواب را با استارتاپ کره جنوبی اسلیپ نیز امضا کرده است. طرفین توافق کرده‌اند که فناوری تشخیص خواب اسلیپ را در لوازم خانگی ال‌جی الکترونیکس بگنجانند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha