-
ترکیب ضد التهاب زردچوبه و عسل باعث کاهش وزن می شود؟
زردچوبه و عسل میتوانند بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و ضد التهاب نقش مثبتی در بهبود سلامت عمومی، کاهش التهاب و حتی کمک به کاهش وزن ایفا کنند. اما این تأثیر تنها در صورتی آشکار خواهد بود که همراه با سایر عادات سالم غذایی و سبک زندگی دنبال شود. مثل همیشه، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه پیش از مصرف مداوم مکملها یا تغییرات بزرگ در رژیم غذایی ضروری است.
-
درمان، قهرمان بیمه ۱۴۰۳ شد
در سال ۱۴۰۳، رشته بیمه درمان با جهشی چشمگیر نهتنها در صدر فروش بیمهنامهها قرار گرفت، بلکه با پرداخت گستردهترین خسارات، پررنگترین نقش را در بازار ۴۴۰ هزار میلیارد تومانی صنعت بیمه ایفا کرد.
-
چطور پارکینسون را شناسایی کنیم؟
بیماری پارکینسون از مغز شروع می شود. سلول های عصبی خاصی شکسته می شوند یا می میرند. در نتیجه، سطح دوپامین، یک ماده شیمیایی در مغز شما، شروع به کاهش می کند. هنگامی که سطح دوپامین شما کاهش می یابد، باعث می شود مغز شما به روش های غیرعادی عمل کند و منجر به اختلال در حرکت و موارد دیگر شود.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
آیا ارتودنسی فقط برای زیبایی است؟
جواب سؤال بالا «خیر» است. مرتب کردن و زیبا کردن ظاهر کلی دندانها یکی از کاربردهای اصلی ارتودنسی دندان است؛ اما تنها کاربرد آن نیست. این درمان دندانپزشکی جلوی سایش دندانها، پوسیدگی و بیماریها لثه را هم میگیرد. همچنین کاربردهای دیگری هم دارد که در این مقاله به آنها اشاره میکنیم.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
دوفالوز (شربت لاکتولوز)، راهکاری مطمئن برای رفع یبوست
یبوست مزمن یکی از مشکلات رایج گوارشی است که بین ۲ تا ۲۷ درصد از جمعیت جهان را درگیر کرده و میتواند به اختلال در کیفیت زندگی افراد منجر شود. به مشکل در دفع مدفوع، یبوست میگویند. به طور کلی یبوست یعنی شما کمتر از 3 بار در هفته دفع داشته باشید یا در هنگام دفع احساس درد و سختی داشته باشید.
-
لباس بچه از ترکیه بخریم یا از ایران؟
لباس نوزاد از ترکیه بخریم یا از ایران؟ این سوال، یکی از دغدغههای اصلی والدین آینده است. انتخاب بین تنوع طرح و رنگ لباسهای نوزاد ترکیهای با کیفیت و دسترسی آسان به فروشگاههای داخلی ایرانی، تصمیمگیری را پیچیده میکند. از یک سو، برندهای ترکیهای با ارائه طیف گستردهای از طرحها و مدلهای زیبا و باکیفیت، توجه بسیاری را به خود جلب کردهاند. از سوی دیگر، خرید از فروشگاههای داخلی، امکان بررسی حضوری کالاها و اطمینان از کیفیت آنها را فراهم میکند. در این مقاله، مزایا و چالشهای خرید لباس نوزاد از ترکیه را بهطور کامل بررسی خواهیم کرد تا به شما در تصمیمگیری بهتر کمک کنیم. با ما همراه باشید تا به این سوال مهم پاسخ دهیم که آیا خرید لباس بچه از ترکیه انتخاب مناسبی است یا خیر؟
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
چرا برای سفارش ماساژور پا، بلکر را انتخاب کنیم؟
خرید ماساژور پا یک تصمیم مهم برای حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی است. ماساژور پا به دلیل مزایای فراوانی که دارد از جمله کاهش درد، رفع خستگی، بهبود گردش خون و کاهش استرس، به یک وسیله محبوب در خانهها تبدیل شده است. اما سؤال اساسی اینجاست که این دستگاه را از کدام فروشگاه خریداری کنیم تا بهترین تجربه خرید را داشته باشیم؟ در این مقاله به دلایلی میپردازیم که چرا فروشگاه بلکر بهترین انتخاب برای سفارش ماساژور پا است.برو
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
گیاهان دشمن استرس، چه گیاهانی هستند؟
استفاده از انواع گیاه ضد استرس، راهی موثر برای کاهش تنشهای روزمره است. با انتخاب گیاهان مناسب و استفاده از مکملهای گیاهی مانند قرص لاسرین، میتوان به آرامش و تعادل روانی دستیافت. این روشها نهتنها به بهبود کیفیت زندگی کمک میکنند، بلکه بهعنوان یک درمان طبیعی و بدون عوارض جانبی شناخته شدهاند. با این روشها میتوانید به یک زندگی پر از آرامش و شادی برسید.
-
وعده وزیر بهداشت:
مطالبات شرکتهای دارویی و داروخانهها تا یک ماه آینده پرداخت میشود
وزیر بهداشت از پرداخت بخش باقیمانده مطالبات شرکتهای دارویی و داروخانهها از محل صندوق «پیشرفت» خبر داد و گفت که این پرداختها حداکثر ظرف یک ماه آینده انجام خواهد شد. به گفته وی، این اقدام حیاتی میتواند به چرخش دوباره اقتصاد دارویی کشور کمک کند و از رکود بیشتر صنایع دارویی جلوگیری کند.
-
دخالت در درمان مصدومان تصادف؛ تلختر از خود حادثه
در حالیکه تصادف رانندگی بهتنهایی حادثهای تلخ و شوکآور است، اما تجمع بیمورد، دخالتهای غیرکارشناسی و پرخاشگری مردم در محل حادثه و بیمارستانها، گاهی برای کادر درمان بهمراتب دردناکتر و آسیبزنندهتر از خود تصادف است. مرتضی سپهریان، عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور، نسبت به این رفتارها هشدار داده و بر لزوم فرهنگسازی در زمینه مدیریت سوانح تأکید کرده است.
-
طب سنتی در مسیر علمیشدن | نیمی از مردم دنیا به طب مکمل اعتماد دارند
در حالی که نیمی از مردم جهان به طب سنتی و مکمل روی آوردهاند، مسئولان حوزه سلامت در کشورمان نیز از ضرورت تولید شواهد علمی، توسعه فناوریهای نوین، و ارتقای آموزش در این حوزه سخن میگویند. چهارمین جشنواره طب ایرانی با شعار "ادغام طب ایرانی در نظام سلامت" با حضور متخصصان، پژوهشگران و مسئولان وزارت بهداشت به کار خود پایان داد.
-
هشدار کارشناسان درباره آرسنیک پنهان در پوسته برنج
برنج قهوهای؛ سالمتر یا پرخطرتر؟
اگرچه برنج قهوهای بهعنوان گزینهای سالمتر از برنج سفید معرفی میشود، اما تحقیقات جدید از آمریکا نشان میدهد که این انتخاب به ظاهر مفید، میتواند حاوی مقادیر بیشتری آرسنیک سمی باشد و مصرف طولانیمدت آن، سلامت کودکان و بزرگسالان را به خطر بیندازد.
-
آخرین وضعیت ایجاد طرح پزشک خانواده
مشاور وزیر بهداشت ضمن بیان اینکه ۳۰ همت بودجه برای اجرای پزشک خانواده در سال ۱۴۰۴ اختصاص داده شده تأکید کرد: «با این بودجه اجرای سراسری برنامه پزشک خانواده ممکن نیست.»
-
مشکلات درمان بیماران در مراکز خصوصی و دولتی
در کشور ما پزشکان ۲ دستهاند؛ یک دسته پزشکانی که به قسم خود پایبندند و خود را از ملت میدانند و گروه متاسفانه کثیری از پزشکان این مرز و بوم نیز سرمایهگذاری در کشورهای پیشرفته، از مسکن گرفته تا سایر امور را از محل حقالعلاج بیماران تامین میکنند.
-
رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران:
نسخهنویسی بر اساس ژن! پزشکی فردمحور، آینده درمان سرطان است
با رشد هزینههای درمان و پیچیدگی بیماریها، پزشکی فردمحور دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است. رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران با تأکید بر نقش تعیینکننده ژنتیک در درمان بیماران خاص، خواستار تدوین یک نقشه ملی برای استقرار این نوع پزشکی شد.
-
وقتی امنیت جانی کارگر فراموش میشود
آمار سازمان پزشکی قانونی درباره فوتیها در حوادث کار اما متفاوت و نشاندهنده کار غیررسمی کارگران در ایران و بیمه نبودن تعداد زیادی از آنهاست؛ براساس اعلام این سازمان، 1900 نفر بر اثر حوادث شغلی مردهاند، درحالیکه سازمان تامین اجتماعی این تعداد را درباره بیمهشدگان اعلام کرده و آن را 455 نفر در سال 1401 دانسته است.
-
خلأ نگرانکننده در استخدام معلمان؛ سلامت روان همچنان نادیده گرفته میشود
در حالی که معلمان نقش بیبدیل در رشد فکری، روانی و تربیتی نسل آینده دارند، سلامت روان داوطلبان شغل معلمی هنوز در فرآیند گزینش مورد بررسی قرار نمیگیرد؛ مسئلهای که در مواردی، با تبعات تلخ و جبرانناپذیر همراه بوده است.
-
اهدای عضو در ایران با موانع فرهنگی مواجه است
چالشهای اهدای عضو در ایران
مرگ مغزی نقطهای از پایان است که میتواند آغاز یک زندگی جدید باشد. هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان بر اثر سوانح رانندگی دچار مرگ مغزی میشوند، اما کمبود فرهنگ اهدای عضو و موانع مختلف اجتماعی و فرهنگی مانع استفاده کامل از اعضای این افراد برای نجات جان دیگران میشود.
-
رسانه چطور ارزش های جامعه را تغییر می دهد؟
رسانهها در دوران کنونی، بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم شدهاند. مردم در طول شبانه روز از محتواهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و آموزشی و سرگرمی رسانه ها استفاده میکنند.
-
عوارض جدی روانگردان کمیکال بر سلامت جوانان
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان گفت: استفاده از روانگردانهای جدید «NPS» که در بین جوانان بیشتر به اسم «کمیکال» شناخته میشود، با ظاهر بیخطر و نامهای فریبنده، به سرعت در میان آنان رواج یافته است.
-
نوبل سوءاستفاده از خاک هرمز به ماساژورها رسید
ماساژ یا تجارت زیرزمینی؟
آنچه روزگاری راهی برای درمان دردهای جسمی و روحی بود، حالا در سایه نبود نظارت به بازاری پرزرقوبرق اما آلوده تبدیل شده؛ مراکز ماساژ غیرمجاز نهتنها سلامت جسم را نشانه گرفتهاند، بلکه مرزهای اخلاق و محیط زیست را هم پشت سر گذاشتهاند.
-
گزارشی هولناک از تعرض به دانش آموزان یک مدرسه
دادستانی عمومی و انقلاب شهرستان ری هم از پیگیری جدی و قاطع موضوع تعرض به دانشآموزان در این شهرستان خبر داد.
-
فقط ۱۷ یوز باقی مانده/ شمارش معکوس برای انقراض یوزپلنگ آسیایی
یوز آسیایی در ایران، یکی از آخرین بازماندگان این گونه در جهان، در آستانه انقراض قرار دارد. طبق آمار رسمی، تنها ۱۷ فرد از این گونه در طبیعت ایران باقی ماندهاند و خطرات جادهای، تخریب زیستگاهها، توسعه معادن و بیتوجهی به الزامات زیستمحیطی، حیات آنها را بهشدت تهدید میکند. کارشناسان هشدار میدهند که اگر همین حالا اقدامی قاطع صورت نگیرد، یوز آسیایی نیز به سرنوشت شیر ایرانی دچار خواهد شد.
-
هشدار به سالمندان؛ کلسترول پایین، سپر محافظ مغز در برابر آلزایمر
مطالعهای گسترده در کرهجنوبی نشان میدهد که سطح پایین کلسترول بد (LDL) میتواند خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر را به طور قابل توجهی کاهش دهد. این یافتهها، نقطه امیدی برای پیشگیری از بیماریهای شناختی در دوران سالمندی است.
-
جذب نیروهای غیرمتخصص در آزمایشگاهها
نیروهای غیرمتخصص در آزمایشگاههای کشور جذب شدهاند و شرایط نابسامانی رقم زدهاند.
-
سوءنظارت مانع تقسیم آب مزارع نیشکر هفت تپه
سد دز بیش از اعداد رسمی آب دارد ولی مسوولان از خشکسالی گسترده میترسند.
-
سوءمدیریت یا بیتفاوتی؟ بیماران خاص در بنبست بیمههای تبعیضآمیز
در حالی که هزینههای درمان و توانبخشی برای بیماران خاص، بهویژه کودکان طیف اوتیسم، سر به فلک کشیده، نظام بیمهای کشور همچنان گرفتار تبعیض، آشفتگی و سوءمدیریت است. از وعدههای محققنشده دولت برای حذف طبقات بیمهای گرفته تا بیتفاوتی برخی نهادها نسبت به تخصیص بودجههای مصوب، همه دردی بر زخم عمیق خانوادههایی است که بار سنگین مالی و روانی بیماری را به تنهایی به دوش میکشند.
-
سودجویی بلاگرهای اقتصادی از بازار بهم ریخته طلا و ارز
یکی از بلاگرهای اقتصادی که بیش از 3 میلیون فالوئر دارد استوری کرده است:«با مشاوران ما از سود بازار طلا، دلار و مسکن عقب نمیمانید. در وبینارهای ما شرکت کنید تا بدانید چطور سرمایهتان را در کوتاهترین زمان چند برابر کنید.»
-
کیست هیداتید؛ انگل خاموشی که از دل سبزیجات و حیوانات خانگی به بدن میرسد
یک انگل خطرناک، بیصدا و بیعلامت میتواند ماهها در بدن انسان رشد کند و در کبد، ریه یا حتی مغز کیستهای آسیبزننده ایجاد کند؛ دکتر سید علی جعفری درباره بیماری انگلی «کیست هیداتید» هشدار داد که این بیماری از طریق تماس با سگ، دام، یا خوردن آب و غذای آلوده قابل انتقال است و در صورت بیتوجهی میتواند جان انسان را تهدید کند.
-
پیامدهای ایجاد رعب و وحشت در فضای آموزش
وقتی کلاس درس بهجای پرورش و یادگیری، به مکانی برای ترس و آسیب تبدیل شود، اعتماد به یکی از نهادهای آموزشی جامعه خدشهدار میشود.