-
سالمترین گوشتها از نظر کارشناسان تغذیه، گوشت چه حیواناتی است؟
بسیاری از مردم تصور میکنند که گوشتهای جایگزینی که به کمک گیاهان ساخته شده، سالمتر از خوردن گوشت واقعی هستند. باوجوداین، تحقیقات پژوهشگران سوئدی حاکی از آن است که برخی از این تولیدات جایگزین گوشتی واقعی، فاقد ارزش غذایی لازم هستند.
-
خوردن ماکارونی برای سحری و آنچه نمیدانید
آیا ماکارونی برای سحری مناسب است؟ انتخاب غذاهای مناسب برای سحری از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا باید تا افطار انرژی لازم برای بدن را تامین کند.
-
اگر آناناس بخوریم بهتر می خوابیم؟
آناناس مجموعه ای از مواد مغذی حمایت کننده از خواب، از جمله مقداری ملاتونین و همچنین ویتامین C، منیزیم و فیبر را ارائه می دهد. این مواد مغذی میتوانند به تنظیم چرخه خواب و بیداری شما، تقویت آرامش و جلوگیری از هوسهای شبانه کمک کنند.
-
راهکارهای خانگی درمان حساسیت فصلی
اغلب افراد مبتلا به حساسیت بینی علائمشان به غذا ارتباط مستقیم ندارد. برخی از افراد حساس به گرده افشانی گیاهان، ممکن است به خوراکی هایی مانند هویج، مغز آجیل، کرفس و هلو حساس باشند و علائمی از خود نشان بدهند یا حتی با مصرف میوه و سبزی تازه، دچار خارش و تورم در ناحیه لبها، زبان، گلو و سقف دهان شوند. کسانی که نسبت به سبزه و چمن حساسیت نشان میدهند.
-
دانشمندان هشدار دادند
قبل از خواب آب ننوشید
دانشمندان هشدار دادند که قبل از خواب آب ننوشید زیرا ممکن است خطر جدی برای سلامتی باشد.
-
چه عواملی سبب شکست رژیم غذایی میشوند؟
رژیم گرفتن به امری رایج تبدیل شده؛ اما اغلب افرادی که وارد پروسه رژیم میشوند، شکست میخورند و دلایل متعددی سبب شکست افرادی میشود که وارد پروسه رژیم گرفتن شدهاند.
-
آیا غذاهای سالم با التهاب مفاصل مرتبط است؟
نتایج پژوهش جدید نشان میدهد که آرتریت و التهاب با مصرف برخی از غذاهای سالم مرتبط است.
-
زعفران تقلبی را بشناسید!
این روزها که زعفران تقلبی در بازار به راحتی پیدا می شود و برخی سودجویان با اضافه کردن رنگ و طعم به گیاهان دیگر آن را تحت عنوان زعفران به مردم می فروشند، شاید این سوال مطرح شود که چگونه می توان زعفران اصل را از تقلبی تشخیص داد؟
-
تفاوت روانپزشک و متخصص اعصاب و روان
آیا می دانید روانپزشک در چه زمینه هایی تخصص دارد و در چه مواردی باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید؟ آیا این دو با هم تفاوت دارند؟ در این مقاله از سایت دکتر فرامرز ذاکری قصد داریم به همه این موارد بپردازیم و این مورد را دقیق تر بررسی کنیم.
-
عوارض مصرف زیاد بادام
اگرچه بادام یک آجیل سالم به حساب میآید اما مصرف بیش از اندازه این آجیل میتواند عوارض به همراه داشته باشد. پزشکان معمولا توصیه میکنند که در یک روز بیش از ۱۰-۱۵ بادام خورده نشود. اعتدال هنگام خوردن بادام و سایرآجیلها کلید اصلی است.
-
چه کسانی نباید خیار بخورند؟
با وجود آنکه بیشتر مردم خیار را در خانواده سبزیجات و صیفیجات جای میدهند، این ماده غذایی نوعی میوه بهشمار میرود؛ میوهای بسیار مغذی و آبدار.این میوه منبع خوبی برای تامین آب بدن است و از آنجا که کالری، چربی، کلسترول و سدیم کمی دارد، برای بدن بسیار مفید است.
-
پسرانی که نوشابه میخورند بیشتر در معرض دیابت هستند
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد پسرانی که مقدار زیادی نوشابه شیرین گازدار و آبمیوه می نوشند در آینده بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
-
بعد از شام یک مُشت «آجیل» مصرف کنید
یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به پرخوری در ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، نهایتا مصرف یک مشت آجیل با فاصله از وعده شام توصیه می شود.
-
افطار آش رشته نخورید
آش رشته غلیظ همراه با پیازداغ که حاوی روغن زیادی است و به وفور در افطار مصرف میشود غذای مناسبی برای افطار نیست؛ زیرا موجب سوءهاضمه و اختلالات گوارشی دیگر میشود. به جای آن بهتر است از آش رشته رقیق و کم روغن در وعده افطار استفاده شود.
-
چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟
در مطالعات اخیر چند توضیح احتمالی وجود دارد مبنی بر این که چرا چربی لبنی به اندازهای که پیشتر تصور میشد مضر نیست و حتی شاید سالمتر باشد.
-
اسماعیل زاده مطرح کرد؛
میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست.
-
اگردر ایام عید این توصیه ها را رعایت کنید چاق نمی شوید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه زیاده روی در مصرف آجیل منجر به افزایش وزن می شود، تاکید کرد: البته اگر یک وعده آجیل در یک ماه مصرف شود، در افزایش وزن تاثیری نخواهد داشت، اما اگر هر هفته یکی دوبار یا بیشتر مصرف شود، می تواند وزن فرد را زیاد کند.
-
خوراکی های چرب را از وعده های سحر و افطار حذف کنید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با توجه به تقارن ماه رمضان و سال نو، نکاتی را پیرامون تغذیه و خورد و خوراک روزه داران متذکر شد.
-
بهترین اندازه مصرف آجیل به عنوان میانوعده
آجیل ها یکی از بهترین میانوعده هایی هستند که میتوان چه در دوران رژیم چه غیر از آن مصرف کرد
-
بااین روش های از حداکثر فواید سبزی ها استفاده کنید
راهکارهایی برای حفظ مواد مغذی سبزیجات
نحوه صحیح نگهداری از سبزیجات در حفظ ارزش غذایی آنها موثر است و در عین حال برای حفظ همه ترکیبات مغذی باید روش درست پخت و پز مواد غذایی را دنبال کنید.
-
چای پُررنگ نخورید
رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد بر اهمیت صرف وعده سحری تاکید کرد.
-
این ۸ ماده غذایی را به صورت خام مصرف کنید
برخی مواد غذایی ویتامینها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست میدهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید.
-
نکات روزهداری برای افراد مبتلا به کموزنی
افرادی که مبتلا به کم وزنی هستند اما توانایی روزه گرفتن دارند با رعایت نکاتی میتوانند از کاهش وزن خود جلوگیری کنند.
-
نکات تغذیهای مبتلایان به چربی خون در ایام روزهداری
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره روزهداری افراد دارای چربی خون یا تری گلیسرید بالا، گفت: بیماران مبتلا به اختلال در سطح چربیهای خون (افزایش کلسترول، LDL، تری گلیسرید) با داشتن یک الگوی غذایی مناسب در سحر، افطار و شام میتوانند به بهبود بیماری خود کمک کنند.
-
اضافهوزن؛ معضل اصلی تعطیلات نوروزی/تولید سم افلاتوکسین با نگهداری آجیل در رطوبت
درایام عید، معمولا برنامه غذایی روزانه تغییر میکند و این تغییرات ممکن است سلامت افراد را به خطر بیندازد. یکی از مشکلات اساسی که اکثر مردم در ایام نوروز با آن مواجهند، اضافه وزن ناشی از مصرف زیاد شیرینی ، شکلات ، آجیل و ... است.
-
توصیههای رژیم غذایی برای افراد گرممزاج در ماه رمضان
روزهدارانی که گرممزاج هستند، بهتر است روزه خود را با آبجوش و سکنجبین یا آبجوش و آبلیمو شکر بازکنند و از خرما کمتر استفاده کنند.
-
محققان می گویند؛
خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد
برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
-
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛
خوردن زولبیا و بامیه از افطار تا سحر منجر به افزایش وزن می شود
استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نسبت به افزایش وزن روزه داران به دنبال مصرف زولبیا و بامیه در ساعات افطار تا سحر هشدار داد.
-
اینفوگرافیک/ ۵ میوه خشک سرشار از ویتامین «دی»
کاهش قرارگیری در معرض نورخورشید در زمستان میتواند خطر ابتلا به استخوان درد را افزایش دهد، جایگزینهایی برای آن برشمرده است
-
توصیههای تغذیهای برای روزهداران دیابتی
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: روزهداری برای بیماران دیابتی نوع ۲ که دیابت آنان به وسیله رژیم غذایی کنترل میشود، مفید است اما افرادی که برای کنترل دیابت خود از قرص استفاده میکنند، اگر در طول روز علائم افت قند خون داشته باشند باید روزه خود را فورا افطار کنند.