کمتحرکی
-
تاثیرات خانهنشینی و عدم تحرک بر آناتومی کودکان
راشیتیسم و پوکی استخوان در کمین کودکان کم تحرک/ خطر کوتاه ماندن قد کودک به دلیل شب بیداری
یک جراح ارتوپد با اشاره به تبعات خانهنشینی طولانی مدت کودکان و آموزش مجازی نسبت به خطر راشیتیسم و پوکی استخوان به دلیل کمبود ویتامین دی در آنها ابراز نگرانی کرد.
-
خوب و بد لمینت متحرک دندان
لمینت متحرک دندان روکش متحرک برای دندانهای شماست و دیگر لازم نیست نگران ظاهر نامطلوب دندان خود باشید زیرا به شما این اجازه را می دهد که لبخند زیبایی داشته باشید.
-
دردسرهای پشت میز نشینی برای بانوان
کارشناس ارشد پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: از عوارض و مشکلات ناشی از کمتحرکی و پشتمیزنشینی در بانوان میتوان به چاقی و اضافهوزن اشاره کرد، سایر عوارض کمتحرکی شامل مشکلات گوارشی همچون سنگ کیسه صفرا، کبد چرب، نقرس، مشکلات اسکلتی عضلانی مانند کمردرد، اختلالات تولیدمثلی در زنان همچون ناباروری و بینظمی قاعدگی است.
-
سونامی مشکلات حرکتی در دوران پساکرونا
کرونا که آمد باشگاهها هم تعطیل شد. همان کافی بود که آمار چاقی و مشکلات ناشی از آن نیز افزایش پیدا کند. پزشکان بر این باورند که در دوران پساکرونا با موج زیادی از بیماریهای دیابت و فشار خون که عدمفعالیت و چاقی میتواند عاملی برای آن باشد، روبهرو خواهیم شد. نکته قابل توجهی که در این میان به آن باید اشاره کرد و وحشت این ماجرا را بیشتر میکرد این است که این کاهش ورزش و فعالیت بدنی دختران را بیش از مردان تحتتاثیر قرار میدهد. آمارها نشان داده است دختران نوجوان بیشتر از پسران در معرض ترک ورزش و دوباره بازنگشتن به آن هستند.
-
خطرات و عوارض کم تحرکی دانشآموزان در دوران تعطیلات طولانی و اجباری مدارس
چاقی دانشآموزان خانهنشین در روزگار کرونا
کرونا دانشآموزان را چاقتر کرد. این واقعیتی است که حالا بسیاری از خانوادهها با آن مواجه شدهاند. آنها باید در کنار افت تحصیلی دانشآموز و مشکلات روحی و روانی قرنطینه، فکری هم به حال چاقی فرزندانشان کنند.
-
یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛
نقش استرس در پرخوری کودکان/تبعات زیاده روی در مصرف غذاهای سالم
یک متخصص تغذیه، پیرامون تاثیر استرس در بد غذایی کودکان توضیحاتی ارائه داد.
-
علائمی که نشان میدهد تحرک کافی نداریم
یبوست، نوسانات خلقی یا عصبانیت، تنها تعدادی از نشانههایی است که به شما میگوید که به اندازه کافی تحرک ندارید.
-
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران مطرح کرد:
افزایش شیوع فقر حرکتی در دوران کرونایی
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: فقر حرکتی، ساییدگی مفاصل و پوکی استخوان از دوران کرونایی میان اقشار مختلف جامعه بهویژه کودکان و نوجوانان رو به افزایش بوده و این زنگ خطری برای سلامت جامعه است.
-
کرونا زنگ کم تحرکی را به صدا در آورده است
شیوع و همه گیری بیماری کرونا طی ۱۸ ماه اخیر، علاوه بر مرگ و میر بیش از ۸۰ هزار نفر در کشور، زنگ خطر بی تحرکی را به صدا در آورده و کمبود فعالیت و تحرک بدنی می تواند در آینده ای نزدیک، سلامت مردم را تهدید کند.
-
5 عادت روزانه که باعث آسیب جدی به بدن میشوند
برخی عادتها و کارهای نادرست، در طول شبانه روز عوارضی را برای سلامتی بدن به دنبال دارد که شاید از آنها بیاطلاع باشید. برخی افراد بدون اطلاع داشتن نسبت به کارهایی که انجام میدهند، به بدن خود آسیب میزنند. این آسیب زدنها از عادتهای خواب و بهداشت بدن تا رژیم غذایی و و ورزش را شامل میشود؛ بنابراین شما بدون اطلاع، از طریق انواع و اقسام راهها به بدن و روان خود صدمه میزنید. در ادامه به مهمترین عادت های روزانه که باعث آسیب زدن به بدن میشوند اشاره میکنیم.
-
هشدار نسبت به افزایش مشکلات اسکلتی- عضلانی در پاندمی کرونا
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران نسبت به افزایش مشکلات اسکلتی - عضلانی و حرکتی در دوران پاندمی کرونا هشدار داد.
-
هشدار نسبت به شروع زودهنگام عوارض پیری در جوانان ایرانی
معاون مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: نسل جوان اگر همچنان بیتحرک باقی بماند و با این سبک زندگی پیش برود، طبیعتا دچار عوارض زودهنگام دوران پیری خواهد شد.
-
زوال عقل بهسرعت در سراسر جهان در حال گسترش است
جملهای قدیمی به افراد هشدار میدهد که «تلویزیون موجب فاسدشدن مغز میشود»، تحقیقات زیادی در این مورد انجام شده و ممکن است تا حدودی این جمله درست باشد و محققان دریافتند، تماشای روزانه و بیش از اندازه تلویزیون در دوران بزرگسالی و میانسالی موجب پیری سریعتر مغز شده و فرد را در معرض خطر بزرگتر کاهش عملکرد شناختی قرار خواهد داد.
-
کم تحرکی امکان ابتلا شدیدتر به کرونا را فراهم میکند
بررسی جدید پژوهشی نشان می دهد؛ افرادی که حداقل تا دو سال قبل از آلودگی به ویروس کرونا فعالیت بدنی کمی انجام دادهاند، نسبت به افراد پرتحرکتر، بیشتر در معرض خطر بستری شدن بر اثر بیماری کرونا قرار دارند.
-
توصیه هایی برای سلامت قلب
اغلب به مردم یادآوری می شود که برای داشتن زندگی سالم، طولانی و شاد حفظ سلامت قلب و مراقبت از این عضو حیاتی اهمیت بسزایی دارد.
-
بهبود حرکت سالمندان با اصلاح شاخص محدودیت تحرک
افزایش سن باعث از دست دادن توده و قدرت عضلانی می­شود که در برخی موارد تحرک را مختل می­کند، مانع راه رفتن یا انجام کارهای روزمره می­شود و افراد مسن را در معرض خطر زمین­ خوردن و بستری­ شدن قرار می­دهد.
-
بی تحرکی و خطر ابتلا به نوع شدید کرونا
پزشکان هشدار می دهند که عدم تحرک فیزیکی می تواند با خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ و مرگ ناشی از آن مرتبط باشد.
-
بی تحرکی از ۶ طریق کیفیت زندگی تان را کاهش می دهد!
یکی از واضح ترین تهدیدهایی که پشت میزنشینی برای شما ایجاد می کند کاهش متابولیسم بدن و بروز اضافه وزن و چاقی است.
-
رهایی از سستی و بیتحرکی با چند فعالیت ساده
بسیاری از افراد معمولا از انجام تمیزکاریهای خانه گله دارند و لذتی از آن نمیبرند اما اگر بدانند که این قبیل فعالیتها به جز تمیز و مرتب کردن خانه، مزایای بسیاری نیز برای سلامتیشان دارد، بدون شک با رغبت و تمایل بیشتری مبادرت به انجام آنها میکنند.
-
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد؛
مهم ترین عوامل چاقی کودکان را بشناسیم
یک متخصص تغذیه، در ارتباط با مهم ترین عوامل بروز چاقی در کودکان، توضیحاتی ارائه داد.
-
یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛
تبعات چاقی قبل از ۶ سالگی/آسیب های روانی کودکان چاق
:استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با علل بروز چاقی و سن ابتلا به چاقی در کودکان، نکاتی را متذکر شد.
-
عامل اصلی مرگ و میرها در ایران چیست؟
رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به اینکه میانگین شیوع کم تحرکی در کشور به ۵۶ درصد رسیده است، گفت: کم تحرکی عامل ۸۲ درصد از مرگ و میرها در ایران است.
-
نشستنهای طولانی خطری جدی برای قلب زنان
سبک زندگی کم تحرک سلامت قلب زنان را به خطر میاندازد.