کم خوابی
-
تنها یک شب بیخوابی عملکرد روزانه فرد را مختل میکند
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد تنها یک شب بیخوابی میتواند عملکرد روزانه فرد را به میزان قابل توجهی مختل سازد.
-
راه خنثی کردن آسیبهای ناشی از کمخوابی
یک مطالعه گسترده نشان میدهد افرادی که از بیخوابی رنج میبرند، با یک پیادهروی روزانه سریع میتوانند آسیبهای ناشی از کمبود خواب را جبران کنند.
-
تاثیر پیادهروی بر کاهش احتمال مرگ ناشی از کمبود خواب
نتایج یک مطالعه نشان میدهد: پیاده روی سریع به مدت دو ساعت و نیم در هفته می تواند از مرگ زودهنگام ناشی از کمبود خواب جلوگیری کند.
-
اختلال خواب در مبتلایان به دیابت خطرناک است
مطالعات جدید محققان دانشگاه ساری در انگلیس نشان میدهد اختلال خواب میتواند به کاهش طول عمر منجر شود و این اثر در افراد مبتلا به دیابت حدود ۸۷ درصد بیشتر است.
-
کم خوابی چه بلایی سرتان میآورد؟
بسیاری از بیماریها ریشه در کمخوابی و کاهش تعداد ساعات خواب دارند.
-
خواب کمتر از ۵ ساعت و خطر ابتلا به زوال عقل
نتایج یک مطالعه نشان میدهد که مدت زمان «خیلی کوتاه» خواب در شب که پنج ساعت یا کمتر تعریف میشود، در مقایسه با مدت زمان «توصیه شده» هفت تا هشت ساعت خواب شبانه، خطر زوال عقل را ۲ برابر افزایش میدهد.
-
کم خوابی این بلا را سرمان می آورد
سازمان ملل محرومیت از خواب را نوعی شکنجه میداند، زیرا خواب ناکافی نه تنها شما را کج خلق میکند، بلکه عوارض جدی تر هم به دنبال دارد.
-
مبتلایان به آسم نباید کم بخوابند
آسم یک بیماری غیرواگیر دستگاه تنفس بوده که جمعیت بسیار بالایی را در دنیا درگیر کرده است. با توجه به اینکه علاوه بر فاکتورهای ژنتیک، عوامل محیطی تاثیر بسیار زیادی بر شروع حملات آسم و روند بیماری دارند، در نتیجه توجه به این عوامل میتواند در کنترل این بیماری کمککننده باشد.
-
تاثیر کمبود خواب بر کاهش وزن
آیا شما همه تلاش خود را برای کاهش وزن انجام می دهید؟ یعنی میوه و سبزیجات می خورید، آب زیادی می نوشید و هفته ای چندین بار ورزش می کنید؟ شاید حتی کالری خود را حساب کنید یا یک مجله غذایی کامل داشته باشید. بنابراین چرا نمی توانید وزن خود را کاهش دهید؟
-
روزانه چند ساعت بخوابیم؟
افسردگی و اختلال دوقطبی در کمین افراد بیخواب
نداشتن خواب کافی توانایی ما را در تنظیم احساسات کاهش می دهد. در درازمدت این موضوع می تواند مشکلات سلامت روان را افزایش دهد. به نوبه خود، شرایطی مانند اضطراب و افسردگی ممکن است باعث اختلال بیشتر خواب شود.
-
نداشتن خواب کافی احساسات مثبت را خنثی می کند
یک مطالعه اخیر تأثیر خواب رفتن ۲ ساعت دیرتر از حالت عادی اما بیدار شدن در زمان معمول را بررسی کرده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که افراد نه تنها روز بعد بیش از حد احساس خستگی می کنند و مستعد خطا می شوند، بلکه احساس صافی و لذت بخشی را نیز تجربه نمی کنند.
-
کمبود خواب چگونه خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد؟
همه ما میدانیم که خواب ناکافی میتواند منجر به مشکلات بهداشتی زیادی شود. اما آیا میدانید خواب ناکافی میتواند بر توانایی بدن در تنظیم متابولیسم گلوکز نیز تأثیر بگذارد؟
-
کم خوابی استخوانها را ضعیفتر میکند
نتایج یک مطالعه بر روی زنان یائسه نشان میدهد استخوانهای زنانیکه خواب شبانه کمتر از هفت ساعت دارند، سریعتر پیر میشود و خطر ابتلا به پوکی استخوان در نواحی مختلف بدن این زنان بیشتر است.
-
مروری بر نتایج یک پژوهش؛
چه عواملی بر کیفیت خواب بیماران موثر است؟
از اساسیترین مشکلات بیماران بستری در بخشهای مراقبتهای ویژه کیفیت خواب آنها است، در این بخشها عوامل مخل آسایش دیداری و شنیداری مختلف وجود دارد که میتواند بر نتایج درمان بیمار تاثیر منفی بگذارد.