ماه رمضان
-
خوراکیهای مناسب پاکسازی بدن از سموم در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان تغذیه ۹ ماده غذایی را توصیه میکنند که بدن را از شر سموم مضر به خصوص در ماه مبارک رمضان خلاص میکند.
-
چگونگی مصرف داروها در ماه مبارک رمضان
روزهداری باعث تغییرات زیادی در فرآیندهای فیزیولوژیک بدن در طول شبانه روز میشود، از این رو آگاهی از تاثیر روزه داری بر وضعیت بیماری و دارویی افراد بسیار مهم است.
-
وضعیت بازار اقلام مصرفی در آستانه ماه مبارک رمضان
افزایش زیرپوستی قیمتها
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه صبح نو، ماه مبارک رمضان فرارسیده و باز فرصتی فراهم شده تا دومینوی افزایش قیمت کالاهای اساسی به راه افتد. قیمت تخممرغ همچنان خیال متعادل شدن ندارد و هر دانه دوهزار و 500تومان است. اما قیمت انواع گوشت قرمز در روزهای اخیر افزایش عجیب و غریبی را تجربه کرده است؛ بهطوریکه براساس مشاهدات میدانی هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی در فروشگاه شرکت پشتیبانی امور دام که مسوولیت تنظیم بازار را برعهده دارد ۱۹۷هزار تومان فروخته میشود.
-
۸ فایده علمی روزه برای سلامتی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا زندگی، از نظر پزشکی و علمی فواید روزه برای سلامتی بدن به اثبات رسیده است. تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت فعالیت های مغز، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، کاهش خطر ابتلا به دیابت و سرطان برخی از فواید روزه برای سلامتی هستند.
-
چطور در ماه رمضان ورزش کنید؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان،با شروع شدن ماه مبارک رمضان، یکی از سوالاتی که همیشه ذهن ورزشکاران را درگیر میکند این است که در این ماه چطور ورزش کنند؟ آیا باید فعالیت بدنی خود را حذف کنند یا میتوانند با یک سری تغییرات ،ورزش خود را ادامه دهند؟ خبر خوب این که شما لازم نیست در ماه رمضان فعالیت بدنی خود را کنار بگذارید، بلکه کافی است نوع و سبک خود را در ورزش عوض کنید.
-
توصیه های تغذیه ای ماه رمضان؛
وعده های غذایی افطار/ عوارض نخوردن سحری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
-
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از زمان سحر تا افطار در یک فاصله طولانی، فعالیت سیستم گوارشی کم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار، تغییراتی در بدن به وجود میآید که باید با کمک تغذیه آن را به درستی تنظیم کرد.
-
اینفوگرافیک / نکاتی برای روزهداری در روزهای گرم و طولانی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،همزمان شدن شروع ماه مبارک رمضان با روزهای گرم و طولانی آتی، اهمیت توجه به تغذیه سالم و مناسب را بیشتر میکند. رعایت چند نکته ساده میتواند کمک کند تا روزهداری در این ماه را بدون مشکلات گوارشی و به سلامت پشت سر بگذارید. در این اینفوگرافیک به نکاتی برای روزهداری در این روزها اشاره شده است.
-
اعلام زمان اجرای طرح ترافیک تهران در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، از روز دوشنبه طرح ترافیک ساعت ۶:۳۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۷ عصر ادامه خواهد داشت.
-
مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان کدامند؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، ماه مبارک رمضان فرصتی برای درونگرایی، شمولیت، انسان دوستی، صدقه و روزهداری است.
-
۲۰ گام برای کاهش وزن در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرادید، افزایش وزن در ماه رمضان با عادات معمولاً اشتباهی مرتبط است که بیشتر به وعده افطار و زیاده روی در مصرف شیرینی جات مربوط میشود تا زمان روزهداری.
-
افطار و سحر چی بخوریم،چی نخوریم؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،ماه مبارک رمضان فرارسیده و دانستن اصول تغذیهای مناسب و متناسب با این ماه عزیز، میتواند شرایط روزه داری را سهل تر کند.
-
برای پیشگیری از سردرد در ماه رمضان چه کنیم؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، همه ما به دلیل فضای معنوی ماه مبارک رمضان و ایجاد حس روحانی که روزه داری برای ما ایجاد میکند ،عاشق این ماه هستیم.اما یکی از مشکلات شایعی که معمولا در روزهای اول ماه مبارک رمضان وجود دارد، این است که دچار سردرد میشویم. گاهی شدت این سردرد بالاست.در ادامه به بررسی روشهایی برای رفع این سردردها میپردازیم.
-
۷ نکته برای خوردن افطار مقوی و سالم
پس از یک روز تمام روزهداری، افطار وعدهای مهم و اساسی است. آگاهی از اینکه چه غذاهایی را برای افطار مصرف کنیم، باعث میشود که سلامتی خود را در ماه مبارک رمضان حفظ کنیم.
-
۷ حرکت ورزشی که در ماه رمضان به کارتان میآید
برای بسیاری از افراد پیش میآید که در ماه مبارک رمضان از تمرین و ورزش همیشگی خود دور میمانند. اما با انجام هفت حرکت اساسی میتوانید باشگاه نرفتن و ورزش نکردن را جبران کنید.
-
۷ نکته برای حفظ سلامت پوست در ماه رمضان
داشتن رژیم غذایی مناسب و توجه به سلامت بدن در ماه رمضان اهمیت دارد. در این بین مهمترین مسئله میزان مصرف آب است که اثر مناسبی روی کارکردهای بدن دارد.
-
توصیههای تغذیهای ضدکرونایی برای وعدههای "سحر" و افطار"
امسال دومین سالی است که ماه مبارک رمضان با پاندمی کرونا همراه است و بر این اساس روزه داری و تغذیه در این زمان باید بر اساس اصول علمی انجام شود تا از کرونا در امان بمانیم.
-
چگونه هم روزه بگیریم هم با انرژی کار کنیم؟
بسیاری از روزه داران در ماه رمضان از خستگی رنج میبرند؛ زیرا غذای سحر را کنار میگذارند یا غذاهایی را میخورند که انرژی لازم را تامین نمیکند.
-
سحری؛ مهمترین وعده غذایی برای روزهداران
کارشناس ارشد تغذیه با تاکید بر اهمیت رژیم غذایی در دوران ماه رمضان با توجه به شیوع کرونا گفت: سحری مهمترین وعده غذایی در این ایام است که انرژی مورد نیاز بدن برای تمرکز و فعالیت روزانه را تامین کرده و سوخت و ساز پایه بدن را بالا نگه میدارد.
-
بهترین راه حل برای کاهش وزن در ماه رمضان
مطالعات نشان میدهد که مصرف برخی مکملهای غذایی در ماه مبارک رمضان میتواند به کاهش چربیهای زائد بدن کم کند.
-
توصیه های تغذیه ای روزه داری؛
مصرف کدام گروههای غذایی برای روزه داران لازم است؟
تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص کووید ۱۹ دارد.
-
یک متخصص تغذیه:
روزه داری، سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمیکند
یک متخصص تغذیه گفت: برخی افراد نگران هستند که اگر روزه بگیرند، خطر ابتلا به کرونا افزایش مییابد، اطلاعات کافی فعلا در این خصوص وجود ندارد و باتوجه به اینکه ویروس کرونا رفتارهای متنوعی دارد، نمیتوان به صورت قطعی به این پرسش پاسخ داد؛ ولی در خصوص تمامی بیماریهای ویروسی و عفونی چیزی که واضح بوده، این است که روزه داری نه تنها منجر به تضعیف سیستم ایمنی نمیشود، بلکه سیستم ایمنی را تقویت میکند.
-
توصیههای غذایی در ماه رمضان و در شرایط پاندمی کرونا
در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل؛ یعنی تامین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و رعایت میانهروی با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک زیاد و ترکیبات افزودنی توصیه می شود.
-
ماه رمضان فرصتی طلایی برای ترک سیگار
متخصصان معتقدند که میتوان از ماه مبارک رمضان و ایام روزه داری، به عنوان یک فرصت طلایی برای ترک سیگار استفاده کرد.
-
۴ توصیه سلامتی برای ایام روزه داری
مطالعات متعددی نقش موثر روزه داری را در سلامتی به خصوص تاثیر آن بر سطح گلوکز و چربی های خون، فشار خون، کنترل وزن و در نتیجه کنترل یا بهبود بیماری های مختلف نشان داده اند.
-
اما و اگرهای تغذیهای ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا؛
احتمال افزایش ابتلا به کرونا در پی حذف وعدههای سحری
از آنجایی که رعایت اصول صحیح تغذیه ای تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها به خصوص بیماری کووید ۱۹ دارد، تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به کووید۱۹ در روزهداری را کاهش میدهد.
-
در ماه رمضان چه چیزی را چه زمانی بخوریم؟
رئیس انجمن تغذیه استان قزوین گفت: در ماه رمضان وعده غذایی سحر، افطار و افطار تا سحر را داریم که با توجه به جنس، سن و فیزیولوژیک فرد توصیههای غذایی مختلفی وجود دارد اما توصیههایی کلی در این خصوص وجود دارد که میتوان به آن توجه کرد.
-
توصیههای غذایی برای روزه داران
۷ نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان توصیههای بهداشتی برای شیوه مصرف آب و غذا بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت پیدا میکند.
-
راههای تسکین درد در ماه رمضان بدون مصرف دارو
امکان دارد در طول ساعات روزه داری دچار سردرد یا احساس درد در نواحی دیگر بدن شوید، اما مصرف مسکن به دلیل روزه بودن ممکن نباشد.
-
اینفوگرافیک / کنترل عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان
توجه روزهداران به انواع گروههای غذایی قابل استفاده در وعدههای افطار و سحر میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند.