واردات دارو
-
پاتک به تیتک
قوه قضاییه بهدنبال رازهای سربهمهر وزارت بهداشت
انتشار اخبار تخلف در هر صنفی که باشد، وجدان بیدار جامعه را بهدرد میآورد؛ ولی اگر این تخلف در حوزه دارو و درمان باشد و با جان مردم سروکار داشته باشد، ابعاد انسانیتری به خود میگیرد؛ تخلفاتی که میتواند درصورت بروز، حق زندگی را از بخشی از جامعه برباید.
-
عابدی بیان کرد
ورود نهادهای امنیتی به موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه «سازمان های حقوقی و نهادهای امنیتی به موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ورود کردهاند»، گفت: باید نهادهای امنیتی، قضایی و مدیریتی کشور متخلفان را شناسایی کرده تا با معرفی آنها ابهامزدایی شود.
-
عضو هیات مدیره سندیکای داروسازان:
"دارو" به آرامش نیاز دارد / جلوی قلدری ترامپ میایستیم
عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران ضمن تشریح مشکلات صنعت داروسازی و همچنین انتقاد از حواشی ایجاد شده در حوزه دارویی کشور، در عین حال گفت: از آقای وزیر خواهش میکنم که برنامه عملیاتیشان را برای حمایت از صنعت تولید داخلی دارو را بگویند تا ما تمام قد در کنارشان بایستیم و اجرا کنیم؛ ما آماده اجرا هستیم.
-
قائممقام سازمان مردمنهاد دیدهبان شفافیت خبر داد
تخلفات گسترده در سازمان غذا و دارو
«مهمترین زمینهساز تخلفات در حوزه دارو، سامانه تیتک است. برخی با دستکاری اطلاعات این سامانه ارزهای غیرقانونی دریافت کردهاند.» این صحبت قائممقام مدیرعامل سازمان مردمنهاد دیدهبان شفافیت است که روز گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه به آن اشاره کرده است.
-
نگرانی از تناقضهای گفتاری مسئولان
کمبود دارو داریم یا نداریم؛ مسئله این است!
کمبود دارو یکی از مواردی است که بعد از تحمیل تحریمهای ظالمانه به کشورمان، نگرانیهایی را از سوی مردم ایجاد کرده و صحبتهای ضد و نقیض مسئولان در رابطه با کمبود دارو نیز به این نگرانیها دامن زده است.
-
تاثیر تحریم دارو بر بیماران خاص
خونریزی داخلی بیماران سرطانی به علت تاخیر در رسیدن دارو/ انصراف از درمان به دلیل افزایش هزینهها
این روزها بازار دارویی ایران به دلیل تحریمهای یکجانبه آمریکا روزهای سختی را سپری میکند. کمبود و گران شدن بسیاری از داروها و امکانات پزشکی و درمانی برای بیماران سخت علاج در استانهای کشور بیشتر از پایتخت خود را نشان میدهد به طوری که دسترسی به این داروها در شهرستانها سختتر از تهران است چون هزینه آنها برای افراد با دهک پایین بیش از حد بالاست.
-
سیاست کشور، واردات دارو نیست
ردِ پایین بودن کیفیت داروها و مواداولیه هندی و چینی
محمدرضا شانهساز، رئیس سازمان غذا و دارو درباره چرایی کمبود برخی داروها و تجهیزات پزشکی، صاحبان امضاهای طلایی دارویی، وضعیت شفافیت در سازمان غذا و دارو و...
-
محدودیت ارزی؛ مانع اساسی برای تامین داروی خارجی برای بیماران
نماینده مردم درمجلس دهم با بیان اینکه محدودیت ارزی مانع اساسی برای تامین دارو خارجی برای بیماران در حوزه بهداشت ودرمان تلقی میشود، گفت: کسری دارو در حوزه داروهای وارداتی ناشی از کمبود منابع مالی نیست.
-
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت هشدار داد
خطر سودجویی از دفترچههای بیمه با آزاد شدن ارز دارو
پس از مطرح شدن شبهاتی در زمینه هزینهکرد ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی، درخواستهایی پیرامون تغییر سیاستهای دولت مبنی بر تک نرخی شدن ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی از سوی تولیدکنندگان و واردکنندگان این محصولات مطرح شد.
-
واردات بیسامان، صنعت داروسازی داخلی را نابود میکند
رییس انجمن بیوتکنولوژی ایران گفت: سیاستهای فعلی در برابر داروسازان عواقب خیلی بدی در این صنعت خواهد داشت و نابودی آن با توجه به حمایتها از واردات دارو دور از ذهن نیست.
-
مجلس برای مقابله با فساد با وزارت بهداشت همراه است
رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس گفت که مجلس با وزارت بهداشت برای مقابله با فساد در حوزه دارو همراه است تا موضوع روشن و شفاف شده و برخوردهای قانونی صورت گیرد.
-
ردیابی ارز تخصیصی به دارو و تجهیزات پزشکی ادامه دارد
پایان فساد در حوزه دارو با ارز تکنرخی
موضوع امضاهای طلایی که با روی کار آمدن نمکی در وزارت بهداشت مطرح شد، سرانجام به افشاگری فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی رسید.
-
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس:
نمیدانیم ارز دولتی دارو در چه بخشی هزینه شده است
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بررسی مشکلات حوزه غذا و دارو با حضور وزیر بهداشت در جلسه یکشنبه آتی این کمیسیون خبر داد.
-
وزیر بهداشت خبر داد
ردیابی ارز اختصاص یافته به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
وزیر بهداشت گفت: منظور بنده از فساد در حوزه سلامت، فساد سازمان یافته ای است که خارج از وزارت بهداشت و در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است و شاید از سخنان بنده، بد تعبیر شده است.
-
خالقی:
سوال از وزیر بهداشت در مجلس پیرامون حواشی ایجاد شده در حوزه دارو کلید خورد
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با انتقاد از نبود شفافیت در نحوه هزینهکرد ارز تخصیص داده شده به سازمان غذا و دارو تاکیدکرد که وزیر بهداشت و درمان را برای پاسخ به سوال نمایندگان پیرامون حواشی ایجاد شده در حوزه دارو به این کمیسیون دعوت خواهند کرد.
-
ارز دارو کجا هزینه می شود/ تشدید نظارت های قرارگاه
موضوع تخصیص ارز دولتی برای واردات دارو، این روزها به یکی از موضوعات پر حاشیه حوزه سلامت تبدیل شده است. این در حالی است که ارز تخصیص یافته برای واردات دارو بالغ بر یک میلیارد دلار است.
-
واکنش وزارت بهداشت به نامه ریاست جمهوری درباره گم شدن یک میلیارد یورو ارز دولتی:
نامه قدیمی است ،شرکت های واردکننده تجهیزات پزشکی تعهدات خود را انجام داده اند
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با بیان اینکه نامه رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاستجمهوری به وزیر بهداشت درباره گم شدن یک میلیارد یورو ارز دولتی قدیمی است، خاطرنشان کرد:«قاعدتا یکسری از این شرکت های دریافت کننده ارز برای واردات تجهیزات پزشکی بعد از آن تاریخ تعهدات خود را ایفا کرده اند.»
-
قربانی:
مشکلی در تامین داروی تولید داخل نداریم/بسیاری از داروهای وارداتی وارد چرخه توزیع نشدند
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه «مشکل اساسی در حوزه تأمین داروهای مورد نیاز وجود ندارد»، گفت: ما کمبودی در تولید دارو در کشور نداریم. ممکن است تنها در سه درصد واردات دارو با مشکل روبرو شویم که آن هم به دلیل کار سودجویانی است که ارز دولتی گرفته اما دارو را وارد چرخه توزیع نکردهاند.
-
خیلی از داروهای خارجی در بازار، «هندی» هستند
معاون کل وزارت بهداشت گفت: خیلی از داروهای خارجی در بازار، هندی هستند و فقط به صرف خارجی بودن باور داریم که تاثیر بیشتری دارند.
-
جزئیات ممنوعیت واردات ۶۰ قلم دارو
سخنگوی سازمان غذا و دارو در ارتباط با لیست ممنوعیت ۶۰ قلم داروی وارداتی، توضیحاتی ارائه داد.
-
وارد کردن داروی مسافری نیاز به مجوز دارد
گمرک ایران میگوید که مسافران برای وارد کردن دارو به کشور برای درمان باید مدارک لازم ازجمله مجوز سازمان غذا و دارو را به همراه داشته باشند.
-
سیاست سازمان غذا و دارو در قبال داروهای «تکنسخهای»
اما و اگرها بر سر تجویز یا عدم تجویز داروهای تکنسخه ای همیشه وجود داشته، داروهایی که وارداتی هستند و نامشان هم عمدتا در فهرست دارویی کشور وجود ندارد، اما بعضا میبینیم که برخی بیماران بهویژه بیماران خاص و صعبالعلاج مانند مبتلایان به برخی سرطانها تاکید و تمایل دارند که حتما از تکنسخهایها استفاده کنند و در این بین گاهی هم پزشکان از تجویز داروهای تکنسخهای علیرغم ممنوعیت تجویزشان، دست نمیکشند.
-
سرپرست سازمان غذا و دارو؛
ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو فعلا حذف نمی شود/ترجیح ما داروی ایرانی است
سرپرست سازمان غذا و دارو، بر روند شفاف سازی در بازار دارویی کشور بر اساس سیاست وزیر بهداشت، تاکید کرد.
-
تکذیب واردات داروی تقلبی سالک
وزیر بهداشت اخباری مبنی بر واردات داروی جعلی سالک از سوی هلال احمر و جان باختن دو بیمار به دلیل استفاده از این دارو را تکذیب کرد.
-
-
واکنش وزارت بهداشت به یک گزارش درباره کیفیت داروی ایرانی
استانداردهای ملی کشور برای کیفیت دارو کفایت می کند/ آمار ریکال داروی ایرانی با داروی خارجی برابر است
اخیرا گزارشی در شبکه خبری بی بی سی فارسی درباره کیفیت داروهای ایرانی پخش شد که در آن یک جراح مدعی بود که اثرات داروهای خارجی بیشتر است به تحقیقی بر روی داروی امپرازول که برای زخم معده تجویز می شود، اشاره کرده و گفته بود که ما یک قوطی امپرازول ۲۰ میلی گرم را به یک آزمایشگاه برای آزمایش دادیم که نتیجه بررسی روی این دارو این شد که در ۱۴ کپسول امپرازول ۲۰ میلی گرم مجموعا به اندازه یک کپسول، داروی امپرازول ۲۰میلی گرم وجود ندارد. پخش این گزارش در رسانه های مختلف بازتاب گوناگونی داشت . در ابن رابطه خبرنگار سلامت نیوز از دکتر کیانوش جهانپور ، رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در مورد ادعای بی کیفیتی داروهای ایرانی، پرسید.
-
وزیر بهداشت:
هیچ دارو و تجهیزات پزشکی که مشابه آن در کشور تولید میشود، اجازه واردات ندارد
وزیر بهداشت با بیان اینکه وضعیت سازمان غذا و دارو و هیات امنای ارزی، چندان مناسب نبود، گفت: ۳ درصد داروی وارداتی به کشور ۱.۳ میلیارد دلار و ۹۷ درصد داروی تولید داخلی، ۵۵۰ میلیون دلار ارزبری داشت و به همین دلیل اولین اقدام بنده، تغییر در وضعیت سازمان غذا و دارو و هیات امنای ارزی بود.
-
قربانی:
چرا مدیران سازمان غذا و دارو در بخش خصوصی هم فعالیت دارند؟/وزارت بهداشت اسامی نمایندگانی که به دنبال رانت هستند را اعلام کند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با انتقاد از اظهارنظر رئیس اسبق سازمان غذا و دارو که نمایندگان مجلس را متهم به استفاده از رانت در این حوزه کرده ضمن اشارهبهاینکه پیرصالحی خود از عوامل ایجاد رانت در این سازمان بوده از وزارت بهداشت خواست تا اسامی نمایندگان رانتخوار را اعلام کند.
-
واردات ۳۶ میلیارد تومان داروی فوریتی و تکنسخهای
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر اعلام کرد که برای حدود پنج ماه آینده ذخیره دارویی فراهم شده است.
-
منظور وزیر بهداشت از امضاهای طلایی چیست؟
توضیحات روابط عمومی وزارت بهداشت درباره امضاهای طلایی
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه:«امضاهای طلایی در درجه اول قبل از اینکه متوجه افراد باشد، موضوع نوع فرایند در آن مطرح است.»گفت:«از برکناری برخی افراد در سازمان غذا و دارو به دلیل امضاهای طلایی خبری ندارم.»