سلامت نیوز : دبیر اجرایی سمینار مدیریت بیماستانی و تجهیزات پزشکی از برگزاری این سمینار در روزهای سیام بهمن و اول اسفند ماه سال جاری در محل تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز ؛ سیما گرشاسبی ضمن برشماری اهمیت برگزاری این سمینار برای جامعه پزشکی، توسعه و ارتقای خدمات بهداشتی درمانی (مدیریت بیمارستانی) و تجهیزات پزشکی مربوط به آن با استفاده از طرح چالشهای موجود، ارائه تجارب موفق در برخی کشورها، بهرهگیری از دانش روز و مقایسه آنها به منظور دستیابی به برنامهای کارآمد برای اجرای مدیریت بیمارستانی موفق در ایران را از جمله اهداف عمده برگزاری این سمینار دانست.
وی ادامه داد: این سمینار برای روسا و مدیران بیمارستانها و یا هر واحد بهداشتی درمانی دیگر در کشور تدارک دیده شده است.
به گفته دبیر اجرایی سمینار مدیریت بیماستانی و تجهیزات پزشکی، بررسی مدلهای رایج موفق مدیریت در برخی کشورها مانند ژاپن و آمریکا در اداره بیمارستانها، دستیابی به مدل یا مدلهای قابل اجرا در بیمارستانهای کشور، گسترش روابط علمی با کشورهای موفق در زمینه مدیریت در سیستمهای بهداشتی و درمانی از جمله دیگر اهداف مورد نظر این سمینار به شمار میروند.
وی به دعوت از همه گروههای علوم پزشکی برای شرکت در این سمینار اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مدیران بیمارستانها و به طور کلی مدیران خدمات بهداشتی درمانی در کشور ما از رشته خاصی انتخاب و منصوب نمیشوند و معمولا از هر گروه و رشتهای ممکن است انتخاب برای پذیرش مسؤلیتی مدیریتی در این عرصه صورت پذیرد، از همه پزشکان در تخصصهای مختلف، پزشکان عمومی و پزشک خانوده و سایر رشتههای مرتبط برای حضور دعوت کردهایم.
گرشاسبی ضمن اعلام این خبر که 7.5 امتیاز آموزش مداوم (غیر مدون) برای گروههای هدف در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: پزشکان فوق تخصص ایمنولوژی و آلرژی اطفال، ریه، خون و سرطان بالغین، قلب اطفال، اطفال، غدد اطفال، غدد درون ریز و متابولیسم، کلیه اطفال، گوارش اطفال، گوارش بالغین (داخلی)، نفرولوژی، قلب و عروق، روماتولوژی، نوزادان، اعصاب اطفال، خون و سرطان اطفال، جراحی اطفال، جراحی ترمیمی، پلاستیک و سوختگی، جراحی قفسه صدری، جراحی قلب و عروق، روانپزشکی اطفال؛ پزشکان متخصص داخلی، عفونی و گرمسیری، قلب و عروق، کودکان، مغز و اعصاب، ارتوپدی، جراحی عمومی، جراحی کلیه و مجاری ادراری، جراحی مغز و اعصاب، چشم پزشکی، گوش، حلق و بینی، جراحی سر و گردن، زنان و زایمان، آسیبشناسی، پوست، بیهوشی، پرتو درمانی، پزشکی اجتماعی، پزشکی قانونی، پزشکی هستهای، رادیولوژی، روانپزشکی، طب اورژانس، طب فیزیکی و توانبخشی، طب کار، پزشکی ورزشی و علوم آزمایشگاهی از جمله گروههایی هستند که امتیاز بازآموزی را به طور کامل دریافت میکنند.
وی افزود: همچنین دکترای روانشناسی بالینی، علوم تغذیه، فیزیولوژی، آموزش بهداشت، مهندسی بهداشت حرفهای، داروسازی، علوم آزمایشگاهی، پرستاری، مامایی، فیزیوتراپی، پزشکی عمومی، اقتصاد و مدیریت دارو، اخلاق پزشکی، اقتصاد سلامت، آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، سیاستگذاری سلامت، مددکاری اجتماعی، مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی، مدیریت خدمات بهداشتی - درمانی و مهندسی پزشکی؛ کارشناسان ارشد پرستاری، مامایی، کار درمانی، علوم آزمایشگاهی، اقتصاد بهداشت، مدارک پزشکی، مددکاری اجتماعی، مدیریت توانبخشی، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مهندسی بهداشت حرفهای، مهندسی بیمارستان و مهندسی پزشکی؛ کارشناسان پرستاری، مامایی، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و مددکاری اجتماعی سایر گروههای هدف سمینار هستند که پس از حضور 7.5 امتیاز بازآموزی را دریافت میکنند.
دبیر اجرایی سمینار مدیریت بیماستانی و تجهیزات پزشکی با بیان اینکه این برنامه با مشارکت دفتر همکاریهای ژاپن در خاورمیانه (JCCME) برگزار میشود و توجه ویژهای به کاربرد روش کایزن در مدیریت بیمارستانی دارد، گفت: در مدیریت با رویکرد کایزن که یک روش مدیریت ژاپنی است، به طور ویژه بر آشنایی با چگونگی ایجاد سازمانهای قوی، آشنایی با چگونگی حفظ دستاوردهای کسب و کار، آشنایی با چگونگی مدیریت دیداری و انتقال اطلاعات و آشنایی با چگونگی الگوهای چند مهارتی همکاری و کار گروهی سازماندهی و نظم و ترتیب ایجاد محیط و فضای مناسب در کار تمرکز دارد.
سمینار مذکور با همکاری دفتر همکاریهای ژاپن در خاورمیانه برگزار میشود و به شرکتکنندگان گواهی مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز همکاریهای ژاپن در خاورمیانه اعطا خواهد شد.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا امسال باید غذای نذری را با ایمنی بیشتری بپزید؟
متخصصان بهداشت تاکید میکنند در ایام سوگواری عزاداران حسینی، موکبها و هیئتهای مذهبی نسبت به رعایت نکات بهداشتی اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.
-
ارتباط متقابل رژیم غذایی نامناسب و کابوس شبانه
افرادی که رژیم غذایی ناسالمتری داشتند، رویاهای منفی بیشتری را گزارش کردند و بهطور کلی خواب ضعیفتری داشتند.
-
برای پرخوری و کم خوری عصبی در جنگ چه کنیم؟
در حالت جنگ و استرس افزایش ترشح هورمون کورتیزول در غده فوقکلیوی شرایط خاصی را ایجاد میکند و باعث افزایش اشتها در افراد میشود.
-
فراخوان ملی برای غربالگری، کنترل و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصین ریه ایران، با انتشار فراخوانی مشترک، از طرحهای پیشنهادی برای غربالگری، کنترل، تشخیص و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی حمایت میکنند.
-
علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرمازدگی را یک موقعیت تهدیدکننده حیات و فوریت پزشکی عنوان کرد که باید به سرعت مورد پیگیری درمانی قرار گیرد.
-
افراد نابینا چه میبینند؟
اصطلاح «نابینایی» طیف گستردهای از اختلالات بینایی، از کمبینایی تا نابینایی کامل را شامل میشود.
-
۶ عادت عصرگاهی که باعث آلزایمر می شود
افزایش سن و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارند، اما این همه ماجرا نیست. سبک زندگی هم در سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی بسیار مؤثر است.
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
نظر شما