سلامت نیوز:در یازده ماهه سال گذشته 541 نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوكسیدكربن جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه كه آمار تلفات مسمومیت با گاز 542 نفر بود 0.2 درصد كاهش یافته است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روابط عمومی پزشكی قانونی از كل تلفات مسمومیت با منوكسیدكرین در 11 ماهه سال جاری 414 نفر مرد و 127 نفر زن بودند.
در این مدت استان های تهران با 123، خراسان رضوی با 50 و اصفهان با 46 فوتی بیشترین تلفات مسمومیت با گاز منوكسید كرین را داشته اند این در حالی است كه آمار تلفات گازگرفتگی در تعداد قابل توجهی از استانها كمتر از 20 نفر بوده است.
بر اساس این گزارش در 11 ماهه امسال بیشترین آمار تلفات مسمومیت با گاز با 122 فوتی در دی ماه و كمترین آن با 13 فوتی در مرداد ماه به ثبت رسیده است.
افزایش 29 درصدی تلفات گازگرفتگی در بهمن ماه
اما در بهمن ماه سال جاری تلفات مسمومیت با گاز منوكسیدكربن با رشد 29.5 درصدی مواجه بود. آمار تلفات گاز گرفتگی در بهمن امسال 101 نفر بود در حالی كه طی بهمن ماه سال گذشته 78 نفربر اثر مسمومیت با گاز منوكسیدكرین جان خود را از دست داده بودند.
پیشنهاد سردبیر
-
آب لیمو؛ نوشیدنی ساده، با فوایدی شگفتانگیز
نوشیدن آب لیمو نه تنها به شما کمک میکند که بدنتان هیدراته بماند، بلکه میتواند به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش شما نیز کمک کند. اگر هنوز این نوشیدنی خوشمزه را در رژیم غذاییتان ندارید، حتماً از امروز آن را امتحان کنید!
-
تشخیص بیماری آلزایمر از وضعیت چشم
پژوهشگران دریافتهاند که برخی مشکلات چشمی ممکن است به عنوان هشدارهای زودهنگام زوال عقل عمل کنند.
-
رژیمهای پرپروتئین چه بلایی سر روده شما میآورند؟
مطالعهای جدید نشان میدهد که تنها با تغییر منبع اصلی پروتئین در رژیم غذایی، ساختار و عملکرد میکروبیوم روده میتواند ظرف یک هفته دگرگون شود.
-
کشف ارتباط ژنتیکی میان اوتیسم و دیستروفی میوتونیک نوع 1
تحقیقات جدید دانشمندان بیمارستان SickKids و دانشگاه نوادا (UNLV) ارتباط ژنتیکی نادری را میان اختلال طیف اوتیسم (ASD) و دیستروفی میوتونیک نوع 1 (DM1)، یک بیماری ارثی عصبی-عضلانی، شناسایی کردهاند.
-
خطر تشخیص دیرهنگام بیماری قلبی در زنان
تنگی نفس، خستگی شدید و دردهای غیرمعمول در نواحی فک یا شانه، میتوانند نشانههای سکته قلبی باشند که بهسادگی با بیماریهای دیگر اشتباه گرفته میشوند. دکتر محمود افتخارزاده، متخصص قلب و عروق، ضمن هشدار درباره تأثیر یائسگی، دیابت و سبک زندگی کمتحرک بر سلامت قلب زنان، بر اهمیت تشخیص زودهنگام و اصلاح رفتارهای روزمره برای پیشگیری از عوارض جدی تأکید میکند.
-
داروهای بیش فعالی اعتیادآور نیستند
تشخیص بیشفعالی در کودکان افزایش یافته و درمان آن با دارو و تربیت درست والدین ممکن است؛ خوددرمانی به شدت نهی شده است.
-
عوارض جدی مصرف بیش از حد منیزیم
منیزیم برای تولید انرژی و تقویت استخوانها ضروری است، اما زیادهروی در مصرف آن ممکن است مشکلساز شود.
-
فعالیت بدنی در نوجوانی؛ سپری در برابر افسردگی
یک مطالعه طولی بلندمدت نشان میدهد نوجوانانی که سطح فعالیت بدنی خود را حفظ کرده یا افزایش میدهند، کمتر در معرض ابتلا به علائم افسردگی قرار میگیرند.
نظر شما