بر اساس یک مطالعه جدید، اختلال هورمونی رایج در بین زنان در سنین باروری با افزایش خطر وقایع نامطلوب قلبی عروقی و عوارض بارداری در زمان تولد مرتبط است.

افزایش عوارض قلبی در زنان باردار با سندرم پلی کیستیک

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،سندرم تخمدان پلی کیستیک حدود ۵ تا ۱۳ درصد از زنان در جمعیت عمومی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این سندرم باعث پریودهای نامنظم، میزان بیش از حد هورمون‌های مردانه (آندروژن) و گاهی اوقات ناباروری می‌شود.

به گزارش هلث لاین، بر اساس تحقیقات قبلی که نشان می‌دهند سندرم تخمدان پلی کیستیک با بروز خطر بیماری‌های قلبی و عروقی در آینده مرتبط است؛ یافته‌های جدید نشان می‌دهند که می‌تواند به طور قابل توجهی مشکلات قلبی را در زنان باردار در طول زایمان افزایش دهد.

این مشکلات شامل پره اکلامپسی (فشار خون بالای بارداری)، کاردیومیوپاتی حین زایمان (قلب ضعیف یا بزرگ شده)، نارسایی قلبی، تپش غیرطبیعی قلب و ترومبوآمبولی وریدی (لخته شدن خون)، در مقایسه با زنان بدون این سندرم است.

دکتر ارین میچوس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جانز هاپکینز گفت: مطالعه جدید زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک را تشویق می‌کند تا قبل، در طول و بعد از بارداری یک سبک زندگی سالم برای قلب داشته باشند تا خطر عوارض نامطلوب آن کاهش یابد.

برای این مطالعه، محققان داده‌های جمع آوری شده در مورد بیش از ۱۷ میلیون تولد در ایالات متحده بین سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۹ را تجزیه و تحلیل کرده اند. در میان کسانی که در بیمارستان زایمان کرده بودند، ۱۹۵،۶۷۵ نفر مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک بودند.

محققان مشاهده کردند عوارض مرتبط با سندرم تخمدان پلی کیستیک شامل پره اکلامپسی با افزایش ۵۶ درصد، نارسایی قلبی با ۷۶ درصد افزایش خطر، تپش غیر طبیعی قلب با خطر دوبرابری، قلب ضعیف با افزایش ۷۹ درصد ریسک و خطر ابتلاء به لخته خون ۸۲ درصد بیشتر است.

زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به طور کلی سن بالاتری داشتند (۳۱ در مقابل ۲۸ سال) و شیوع بالاتر دیابت، چاقی و کلسترول بالا در آن‌ها وجود داشت.

این مطالعه نشان می‌دهد که سندرم تخمدان پلی کیستیک در واقع یک عامل خطر برای عوارض حاد قلبی در زمان زایمان است و باید بررسی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha