به گزارش سامانه خبرس سلامت نیوز، دكتر سيد مسعود داوودي در گفتگوايسنا توضيح داد: شوره سر بيشتر در افرادي بروز ميكند كه پوست چرب تري دارند واين چرب بودن پوست، زمينه پوست ريزي سر را فراهم مي كند.
وي در ادامه افزود: در بعضي موارد قارچهاي ذره بيني كه روي پوست زندگي ميكنند شوره سر را تشديد ميكنند. البته بايد توجه داشت كه قارچهاي زير زميني با بيماريهاي قارچي متفاوت است. اين قارچها واگيردار نيست، باعث آسيب پوست نميشود و بعد از سن بلوغ معمولا روي پوست همه افراد ديده ميشود.
دكتر داوودي در مورد درمان شوره سر گفت: شوره معمولي سر را ميتوان با شامپوهايي كه با عنوان ضد شوره فروخته ميشوند كنترل كرد ولي بايد توجه داشت كه شوره سر يك واقعه طولاني مدت است و شامپوهاي برطرف كردن آن بايد به دفعات استفاده شود و در بيشتر موارد پس از بهبودي ممكن است بعد از چند ماه مجددا در سر ظاهر شود.
دكتر داوودي ادامه داد: در موارد شديدتر ميتوان براي برطرف كردن آن از داروهاي موضعي و ماليدني، داروهاي خوراكي ضد قارچ و يا در شديدترين حالت ميتوان از كورتونهاي خوراكي يا تزريقي استفاده كرد.
وي همچنين با اشاره به بيماريهاي تشديد كننده شوره سر بيان كرد: برخي از بيماريهايي كه فرد را مجبور ميكنند به مدت طولاني در منزل بمانند علاوه بر استرسهاي روحي در تشديد شوره سر موثرند.
دكتر داوودي در پايان گفت: شوره سر عارضه نگران كننده و خطرناكي نيست و فقط خارش و التهابي كه به همراه دارد ممكن است فرد را آزار دهد.
نظر شما