به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین به نقل از geediting، برنامه های صبحگاهی ما می تواند به طور قابل توجهی بر روز ما تأثیر بگذارد. برخی کارها وجود دارد که افراد موفق هرگز در صبح انجام نمی دهند.
در اینجا یک لیست از هشت عادت صبحگاهی وجود دارد که اگر به دنبال موفقیت هستید، باید از آنها دوری کنید.
۱) چرت نمیزنند
افراد موفق اهمیت شروع خوب روز را می دانند و چرت زدن بخشی از آن نیست.
بیدار شدن اولین کار روز است و با چرت زدن، اساساً در اولین کار خود شکست می خورید. این می تواند یک اثر منفی برای بقیه روز شما ایجاد کند.
علاوه بر این، چرت زدنها استراحت باکیفیت نیست. این میتواند منجر به بیحالی شود که در طول روز ادامه دارد و بهرهوری شما را مختل کند.
بنابراین اگر به دنبال موفقیت هستید، در مقابل چرت زدن صبحگاهی مقاومت کنید. روز خود را با یک نکته مثبت شروع کنید.
۲) صبحانه را حذف نمیکنند
افراد موفق ارزش تغذیه مناسب را به خصوص در ابتدای روز درک می کنند. روانشناسی با تأکید بر اهمیت صبحانه در تأمین سوخت بدن و مغز ما برای وظایف پیش رو، این موضوع را تأیید می کند.
اگر برای صرفه جویی در وقت صبحانه را حذف می کنید، بهتر است در این مورد تجدید نظر کنید. افراد موفق می دانند که کمی وقت اضافی صرف یک وعده غذایی مغذی می تواند در طول روز به میزان قابل توجهی نتیجه دهد.
۳) آنها فورا تلفن خود را چک نمیکنند
وسوسه انگیز است که اول صبح گوشی خود را چک کنید. ایمیلها، رسانههای اجتماعی، اخبار؛ اما افراد موفق از این کار اجتناب می کنند.
تحقیقات نشان می دهد که ۸۰ درصد از کاربران گوشی های هوشمند در عرض ۱۵ دقیقه پس از بیدار شدن گوشی های خود را چک می کنند. این می تواند منجر به افزایش سطح استرس و ذهنیت واکنشی به جای فعالانه شود.
از طرف دیگر افراد موفق ارزش شروع روز را با ذهنی روشن درک می کنند. آنها صبحهای خود را برای تمرکز حواس و برنامهریزی اختصاص میدهند.
۴) از سلامت جسمانی خود غافل نمیشوند
افراد موفق می دانند که سلامت جسمانی برای ذهن و بهره وری بسیار مهم است. به همین دلیل است که بیشتر آنها یک برنامه ورزشی صبحگاهی دارند.
چه یک دویدن سریع، یک جلسه یوگا یا یک تمرین تمام عیار، آنها فواید جریان یافتن خون خود را در اوایل روز درک می کنند. ورزش اندورفین را آزاد می کند، تقویت کننده خلق و خوی طبیعی بدن است، و همچنین به تقویت تمرکز و چابکی ذهنی کمک می کند.
بنابراین، اگر عادت دارید از تمرین صبحگاهی خود برای چند دقیقه بیشتر در رختخواب صرف نظر کنید، ممکن است بخواهید تجدید نظر کنید. اولویت دادن به سلامت جسمانی در صبح می تواند باعث ایجاد یک روز پر انرژی تر و پربارتر شود.
۵) عزیزانشان را فراموش نمیکنند
شلوغی صبحگاهی اغلب می تواند به این معنا باشد که از افرادی که بیشتر به آنها اهمیت می دهیم غفلت می کنیم. ما آنقدر مشغول آماده شدن برای روز خود هستیم که فراموش می کنیم با عزیزان خود ارتباط برقرار کنیم. اما افراد موفق ارزش این روابط را می دانند و حتی در صبح های پرمشغله خود برای آنها وقت می گذارند.
این می تواند به سادگی یک صبحانه مشترک، یک مکالمه کوتاه یا یک در آغوش گرفتن سریع قبل از بیرون رفتن از در باشد.
این لحظات ارتباط نه تنها روابط را تقویت می کند، بلکه باعث تقویت عاطفی نیز می شود و اثر مثبتی برای بقیه روز ایجاد می کند.
به یاد داشته باشید، موفقیت فقط در مورد دستاوردهای حرفه ای نیست. این همچنین در مورد حفظ روابط قوی و کامل است. و این با نحوه برخورد ما با عزیزانمان در صبح شروع می شود.
۶) منفیبافی نمیکنند
صبح ها گاهی اوقات می توانند موجی از افکار منفی و نگرانی در مورد روز پیش رو را به همراه داشته باشند.
اما افراد موفق راهی برای مدیریت این افکار منفی دارند. آنها بر قدردانی و تأییدات مثبت تمرکز می کنند و توجه خود را به چیزهای خوب در زندگی خود و نتایج مثبتی که می خواهند در زندگی خود به دست آورند معطوف می کنند.
این تغییر در طرز فکر می تواند تفاوت واقعی ایجاد کند. این نه تنها به آرام کردن نگرانی ها و ترس ها کمک می کند، بلکه اثر مثبتی را برای روز ایجاد می کند که می تواند منجر به افزایش بهره وری و موفقیت شود.
۷) روز خود را بدون برنامه شروع نمیکنند
افراد موفق ارزش برنامه ریزی را درک می کنند. بدون یک ایده روشن از آنچه باید انجام شود، روز می تواند به سرعت تبدیل به هرج و مرج و غیرمولد شود.
داشتن یک برنامه، چه یک لیست ساده یا یک برنامه دقیق، به روز جهت می دهد. این به اولویت بندی وظایف، مدیریت موثر زمان و حفظ تمرکز بر آنچه واقعاً مهم است کمک می کند.
بنابراین، صبح خود را با برنامه شروع کنید. این نه تنها به شما احساس کنترل بر روزتان می دهد، بلکه به موفقیت شما نیز کمک شایانی می کند.
۸) سلامت روان خود را نادیده نمیگیرند
مهمتر از همه، افراد موفق اهمیت سلامت روان را درک می کنند. آنها میدانند که سلامت عاطفیشان به اندازه سلامت جسمی یا مهارتهای حرفهایشان برای موفقیت بسیار مهم است.
بنابراین در برنامه صبحگاهی خود زمانی را برای مراقبت از خود اختصاص می دهند. این می تواند به صورت مدیتیشن، یادداشت روزانه یا صرفاً آرام نشستن با یک فنجان قهوه باشد. این لحظات مکث و تأمل می تواند برای حفظ تعادل و مدیریت استرس فوق العاده مفید باشد.
نادیده گرفتن سلامت روان شما می تواند منجر به فرسودگی شغلی و کاهش بهره وری شود. بنابراین، آن را در اولویت برنامه صبحگاهی خود قرار دهید. این سرمایه گذاری روی خودتان است که در هر زمینه ای از زندگی شما نتیجه خواهد داد.
نظر شما