ورزش
-
خوراکیهایی که نباید قبل از ورزش بخوریم
تغذیه یکی از نکاتی است که باید حتما در هنگام ورزش کردن رعایت کنیم. بدون داشتن برنامه غذایی مناسب شما چربیسوزی و عضلهسازی نخواهید داشت.
-
میخواهید تا عید به تناسب اندام برسید؟
با نزدیک شدن به عید نوروز، بسیاری از افرادی که دارای اضافه وزن هستند تلاش میکنند با رژیمهای کوتاه مدت و سخت در مدت زمان کوتاهی لاغر شوند تا در دید و بازدیدهای عید نوروز وجهه بهتری داشته باشند. تب و تاب لاغری از حوالی اسفندماه به جان خیلیها میافتد و عموما با شکست مواجه میشود چرا که افراد معمولا مسیر غلطی را برای کاهش وزن انتخاب میکنند.
-
چرا حین فعالیت بدنی خسته می شویم؟ ۶ دلیل پزشکی
اگر در حین انجام فعالیت های ورزشی روزانه احساس می کنید فشار بسیار زیادی به بدنتان وارد می شود، زود خسته شده اید، و دیگر به این راحتی ها نمی توانید به ورزش ادامه دهید، پای عوامل دیگری در میان است که احتمالا خودتان از آن ها بی خبرید.
-
بهترین تمرینهای ورزشی برای آنها که کلسترول بالا دارند
مطالعات این نکته را ثابت کرده اند که فعالیت بدنی می تواند کلسترول بد یا همان ال دی ال را به پایین ترین سطح برساند.
-
نتایج جدید تحقیقاتی؛
ورزش با التهاب مزمن عضلات مقابله می کند
التهاب کنترل نشده در از دست دادن عضلات و بروز بسیاری از بیماری ها از جمله روماتیسم مفصلی نقش دارد. مطالعه جدید نشان می دهد عضلات ما دارای توانایی ذاتی کاهش این التهاب مضر در حین ورزش هستند.
-
8 گام برای بهبود سلامت روحی و جسمی
ترفندهای صبحگاهی برای کاهش موثر وزن!
پیروی از رژیم های کسل کننده، تنها را از دست دادن وزن نیست. شما می توانید از اوایل صبح و حتی قبل از مصرف صبحانه ترفندهایی را به برنامه روزانه خود اضافه کنید و آنهم برای افزایش متابولیسم، سوزاندن چربی ها و کاهش موثر وزن.
-
12 دلیل برای اینکه باید ورزش کنیم
اغلب هنگامی که به خانمها میگوییم باید ورزش کنید دنبال یک چرایی و دلیل خوب هستند برای ورزش کردن و آماده بهانه آوردن برای ورزش نکردن.بزرگترین سوالی که قبل از شروع ورزش، ذهن ما را درگیر خواهد کرد. این است که چرا باید ورزش کنیم ؟
-
بهترین ورزشها برای خانمها را بشناسید
وقتی بحث ورزش برای خانمها به میان میآید، همیشه صحبتهای زیادی درباره این موضوع میشود که چه ورزشهایی با توجه به آناتومی بدن، برای خانمها مفید است و چه نوع فعالیت بدنی را بهتر است انجام ندهند.
-
ورزش های مخصوص سالمندان کم توان
این روزها بسیاری از سالمندان از انواع بیماری هایی رنج می برند که موجب شده تا نتوانند تحرک زیادی داشته باشند، بیماری هایی مانند آرتروز و زانو درد، اما آنها نیز نیاز به ورزش دارند و ما چند ورزش مخصوص این افراد را به شما معرفی می کنیم.
-
ورزش با ماسک خطرناک است؟
با وجود اینکه استفاده از ماسک بخش جدانشدنی زندگی ما در یک سال گذشته شده است، اما هنوز درباره بعضی موقعیتهای استفاده از آن دچار مشکل هستیم. یکی از آن فعالیتها ورزشکردن است.
-
افراد مبتلا به COVID-19 باید از ورزش سنگین پرهیز کنند
COVID-19 یک عفونت با علایم مختلف است اما تخمین زده میشود که 40٪ از افراد آلوده هیچ گاه علائمی نشان ندهند.
-
نکات مفید برای یک زندگی سالم و طولانی
اکثر مردم در آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر به ویژه در شهرهای بزرگ و صنعتی دچار مشکلاتی چون استرس، کمبود خواب و اضافه وزن هستند و از بیماری های قابل پیشگیری ناشی از سبک زندگی ناسالم همچون بیماری های قلبی، سرطان، سکته مغزی و دیابت رنج می برند.
-
۳۰ دقیقه پیادهروی روزانه چه کمکی به سلامتی شما میکند
برای یک پیاده روی ۳۰ دقیقه ای در طول روز، می توان همان ضرب المثل معروف در مورد سیب را به کار برد: این کار شما را از پزشک دور نگه می دارد.
-
3 نگرانی درباره طنابزنی زنان
این روزها به دلیل ادامه حضور کرونا در اماکن عمومی بانوان اغلب به ورزشها و نرمشهای قابل انجام در خانه روی می آورند. از جمله فعالیتهای ورزشی متداول و کمهزینه، طنابزدن است که بهراحتی می توان آن را در یک فضای کوچک انجام داد.
-
چرا هوای سالنهای ورزشی آلوده است؟
کارشناسان اظهار کردند: بدن یک ورزشکار بهاندازه پنج فرد کمتحرک مواد شیمیایی منتشر میکند. انتشارات انسانی، ازجمله اسیدهای آمینه حاصل از عرق یا استون ناشی از تنفس با سفیدکننده واکنش نشان میدهند و مواد شیمیایی جدیدی را برای انتشار در هوا تشکیل میدهند که تاثیرات ناشناختهای بر کیفیت هوای داخلی دارند.
-
اهمیت فعالیت بدنی در روزهای کرونایی
یک متخصص فیزیوتراپی گفت: در دوران کرونا افت شدید فعالیت بدنی باعث افزایش بیماریهای مزمنی مانند چاقی و مشکلات قلبی میشود.
-
برای کاهش وزن در هفته چقدر ورزش کنیم؟
طبق نتایج یک مطالعه با داشتن ورزش کافی ، حدود ۳۰۰ دقیقه در هفته ، می توان وزن کم کرد و چربی بدن را کاهش داد.
-
دو عامل کلیدی در تسکین درد مفاصل
ورزش و تغذیه دو عامل کلیدی در تسکین دردهای مفصلی محسوب میشوند.
-
چطور ایمنی تردمیل را هنگام ورزش بالا ببریم؟
استفاده از تردمیل یک راه عالی برای انجام تمرین های هوازی است اما اگر نکات ایمنی هنگام استفاده از این دستگاه رعایت نشود، می تواند سبب اتفاق های ناگواری از جمله کبودی بدن و شکستگی استخوان ها در نتیجه از دست دادن تعادل گردد.
-
نقش ورزشهای نامناسب در افزایش دردهای عضلانی
یک متخصص آسیبهای ورزشی گفت: برخی دردهای عضلانی در حین کار یا ورزش نادرست و به دنبال ضربه به عضله و یا کشیدگی آن به وجود میآید.
-
پیادهروی در برابر دویدن؛ از فواید تا خطرات
پیادهروی و دویدن فواید سلامت مشابهی را ارائه می کنند، اما دویدن از نظر کالری سوزی بر پیادهروی برتری دارد.
-
کارشناس ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان:
ورزش در دوران بارداری با مشورت پزشک انجام شود
کارشناس ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: بانوان قبل از شروع تمرینات ورزشی در دوران بارداری باید با پزشک خود مشورت کنند.
-
بهترین زمان ورزش کردن برای کاهش خطر سرطان چه وقت است؟
دانشمندان اعلام کردند ورزش کردن در برخی زمانها میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
-
با 5حرکت روزانه از شر چربیهای شکمی خلاص شوید
اغلب خانمها به دلیل سبک زندگی، برنامه غذایی، تحرک نداشتن روزانه و ژنتیک خود از داشتن چربی در ناحیه شکم مینالند.اما نگران نباشید این مشکل تعداد زیادی از خانمهای ایرانی است؛ در ادامه به شما چند حرکت شکمی معرفی خواهیم کرد که با انجام دادن آنها به صورت روزانه و البته رعایت برنامه غذایی میتوانید از شر چربیهای شکمی رها شوید.
-
با ورزش کردن این ۷ بیماری روانی را از خود دور کنید
ورزش نه تنها برای بهبود سلامت جسمی مفید است، بلکه به عنوان نوعی دارو برای بسیاری از چالش های سلامت روان می تواند نقش داشته باشد.
-
دبیر انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران:
۷۵ درصد ایرانیان بعد از دوران کرونا ورزش نمی کنند
دبیر انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران گفت: میزان کم تحرکی و ورزش نکردن ایرانیان بعد از شروع اپیدمی کرونا در ایران ۲۰ درصد بیشتر شده است، قبل از کرونا ۵۰ درصد بی تحرکی داشتیم اکنون از هر چهار ایرانی سه نفر ورزش نمی کنند.
-
ورزش نکردن چه بلایی سرتان میآورد؟
کم تحرکی و ورزش نکردن باعث افزایش وزن، سائیدگی مفاصل و بروز بیماری قلبی میشود.
-
دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت برای افزایش تحرک بدنی در دوران قرنطینه
شیوع کووید ۱۹ و قرنطینه باعث کاهش فعالیت بدنی در تمام گروههای سنی شده است. سازمان جهانی بهداشت دستورالعملی را برای فعالماندن و سلامت افراد در این دوران منتشر کرد.
-
تاکید سازمان جهانی بهداشت بر انجام حرکات ورزشی در دوران کرونا
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بحبوحه همه گیری بیماری کووید-۱۹ در سراسر جهان به افراد توصیه میکند تا تحرک و فعالیت بدنی داشته باشند.
-
حالت تهوع پس از ورزش؛ آیا عادی است؟
طی ورزش، ممکن است جریان خون به اندام های شکمی افت تا 80 درصد را تجربه کند زیرا بدن خون بیشتری را به عضلات و پوست ارسال می کند. این اثر ممکن است به حالت تهوع، استفراغ، معده درد و اسهال منجر شود.