-
ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
رئیس گروه بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشتهایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.
-
مرگ ۱۸ نفر در کشور بر اثر ابتلا به هاری
رئیس گروه بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۱۸ نفر به دلیل هاری در سال گذشته خبر داد.
-
همهچیز در مورد یک ویروس بهاری
بیماری آبله مرغان، ماحصل ویروسی به نام واریسلا-زوستر است که از سرعت انتشار بالایی برخوردار است و در کودکان زیر ۱۰ سال شایعتر است، اما به طور کل این ویروس در هر سنی ممکن است افراد را تحت تأثیر قرار دهد.
-
آیا می توان دوبار آبله مرغان گرفت؟
امکان ابتلای مجدد به آبله مرغان ممکن است ولی رایج نیست. پس از ابتلا به آبله مرغان، کودکان معمولاً مصونیت مادام العمر دارند و دیگر به آن مبتلا نمی شوند.
-
ابتلا به آبله مرغان برای چه کسانی خطرناکتر است؟
آبلهمرغان همیشه درمیان مردم جزو بیماریهای خفیف و قابل درمان شناخته شده است، برای همین بسیاری از افراد ابتلا و پیشگیری از این بیماری را جدی نمیگیرند؛ اما ابتلا به آبله مرغان در برخی از افراد خطرناکتر و دارای عوارض بیشتری است.
-
از ابتلای فرزندتان به این بیماری استقبال کنید!
از آنجایی که شدت بیماری آبله مرغان در دوران کودکی خفیفتر است، بسیاری از والدین از ابتلای فرزندشان به این ویروس استقبال میکنند.
-
از ابتلای فرزندتان به این بیماری استقبال کنید!
آبله مرغان یک بیماری عفونی ویروسی است که افراد غیر ایمن را درگیر میکند. از آنجایی که شدت این بیماری در دوران کودکی خفیفتر است، بسیاری از والدین از ابتلای فرزندشان به این ویروس استقبال میکنند.
-
ممکن است همزمان به چند ویروس هپاتیت مبتلا شویم؟
خطرناکترین و مرگبارترین نوع هپاتیت کدام است؟
بر اساس دادههای رسمی از هر ۱۰ نفری که در سراسر جهان به هپاتیت مبتلا میشوند، ۹ نفر از بیماری خود بیاطلاع هستند.
-
آبلهمرغان و سرخک، در نیمه راه
از اواخر سال گذشته برخی پزشکان درباره افزایش بیماریهای واگیردار و عفونی مانند آبلهمرغان، سرخک و سرخجه هشدار داده بودند.
-
وضعیت بروز «آبلهمرغان» / رصد و کنترل «سرخک» در کشور
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن توضیح درباره وضعیت بروز آبله مرغان، در عین حال اقدامات کشورمان در جهت رصد و حذف بیماری سرخک را تشریح کرد.
-
«دیلی میل» منتشر کرد
ادعای برخی متخصصان درباره خطر آنفلوآنزای پرندگان
برخی کارشناسان بیماریهای تنفسی در مقالهای که در نشریه انگلیسی «دیلی میل» به چاپ رسیده است مدعی شدند شیوع ویروس آنفلوآنزای پرندگان میتواند ۱۰۰ برابر بدتر از همه گیری کووید۱۹ باشد.
-
افزایش آمار گازگرفتگی توسط حیوانات خانگی/ ۱۶ مرگ ناشی از هاری در ۱۴۰۲
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از افزایش آمار گازگرفتگی توسط حیوانات بویژه حیوانات خانگی، در عین حال بر لزوم مراجعه به موقع فرد به مراکز بهداشتی و درمانی جهت دریافت رایگان واکسن و درمانهای ضدهاری تاکید کرد.
-
کنترل ۳۷ طغیان بیماریهای واگیر در تعطیلات نوروزی
گزارش عملکرد بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در طرح سلامت نوروزی اعلام شد.
-
سه کشور همسایه ایران درگیر سرخک
احتمال بروز اپیدمی سرخک به دنبال ورود مهاجران به کشور
موارد ابتلا به سرخک در سراسر جهان رو به افزایش است و وزارت بهداشت هم در نامهای نسبت به طغیان سرخک هشدار داده؛ سال گذشته میلادی هم بیش از ۳۰۰ هزار مورد ابتلا به سرخک شناسایی شده.
-
انتقال ویروس HPV از طریق کاشت ناخن!
یکی از خدماتی که امروزه اکثر سالنهای زیبایی ارائه میدهند، کاشت و ژلیش ناخن است که به دلیل روش کاری ناخنکارها و ابزارهای تیز و برندهای که به صورت عمومی برای مشتریها استفاده میکنند، میتوانند انواع بیماریهای ویروسی و قارچی را از فردی به فرد دیگر منتقل کنند.
-
هشدار جدی درباره شیوع یک بیماری ویروسی در کودکان
دوره نهفتگی این بیماری بین هفت تا ۲۱ روز است، اما در بزرگسالان ممکن است این مدت بیشتر باشد و احتمال بروز عوارض هم بیشتر است؛ در این مدت بیمار باید در اتاقی قرنطینه شود تا از انتقال هوایی ویروس جلوگیری شود.
-
«آبله آلاسکایی»؛ از علائم تا چگونگی گسترش
ثبت یک مورد مرگ ناشی از بیماری آبله آلاسکایی در «آلاسکا»ی آمریکا، نگرانیهایی را در مورد گسترش و احتمال مرگبار بودن این ویروس که اخیرا کشف شده، ایجاد کرده است.
-
ویروس ۴۸ هزار ساله زامبی از خواب بیدار میشود؟
تغییرات آب و هوایی و به دنبال آن گرمایش زمین، قطب شمال را نیز تحت تاثیر قرار داده است، دانشمندان در خبری اخیرا هشدار دادند ویروسهای خفته و مدفون در اعماق یخها میتوانند تهدیدی برای همهگیری بیماریهای جدید باشند.
-
تهدیدی از سرزمینهای شمالی؛ حمله ویروس زامبی چقدر محتمل است؟
این روزها با داغ شدن بحث تغییرات آب و هوایی و پیامدهای آن برای بسیاری از نقاط زمین، موضوع تشدید گرمای جهانی و به دنبال آن، خطر ذوب شدن یخهای قطبی جدیتر شده و در این شرایط، هشدار اخیر گروهی از دانشمندان درباره ویروسهای زامبی که ممکن است از سرزمینهای منجمد قطب شمال سر برآورند به نگرانیهای بشر امروزی دامن زده است.
-
روتاویروسها دوباره برگشتند؟
دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی میگوید: در این فصل آنفلوآنزا و کرونا هم شایعاند که هردوی این بیماریهای ویروسی میتوانند در کنار علائم تنفسی، علائم گوارشی مثل اسهال هم داشته باشند، اما این بیماریای که چند هفتهای است شایع شده و بیشتر هم کودکان را درگیر میکند، «روتاویروس» است.
-
ویروسی که آمار مراجعه کودکان به بیمارستان ها را افزایش داده است
اپیدمی روتاویروس بیشتر در فصلهای سرد سال رخ میدهد. هرچند امسال طغیان این ویروس را در فصل بهار نیز در کشور داشتیم. ویروسی که آمار مراجعه کودکان به بیمارستانها و سایر مراکز درمانی را افزایش داده و بیشتر با علائم اسهال و استفراغ همراه بوده است.
-
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران:
هنوز ترس از پیگیری و درمان ایدز وجود دارد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با عنوان این مطلب که هنوز ترس از پیگیری و درمان ایدز وجود دارد، گفت: داروهای گران قیمت ایدز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
-
نگران نباشید؛ ویروس جدیدی به ایران نیامده است
این روزها با سرد شدن هوا شاهد ابتلای بسیاری افراد به بیماریهای تنفسی و نشانههای بیماریهای مختلف ویروسی از جمله آنفلوآنزا٬ کرونا و سرماخوردگی هستیم.
-
شناسایی ۱۷۰ نوع ویروس HPV / تزریق واکسن به چه کسانی توصیه میشود؟
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به راههای انتقال ویروس HPV، این عفونت را مهمترین عامل بروز سرطان دهانه رحم به عنوان چهارمین سرطان شایع زنان در دنیا دانست.
-
سوال هایی رایج درباره زگیل
زگیل اساساً مشکلات پوستی ایجاد شده توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) است. هنگامی که ویروس با پوست شما تماس پیدا می کند، باعث عفونت می شود.
-
گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت؛
افزایش موارد ابتلا به سرخک در سراسر جهان
کارشناسان بهداشت عمومی می گویند که مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در حال افزایش است و موجی از عفونت ها در میان کودکان واکسینه نشده ایجاد شده است.
-
چرا شیوع سرخک، یک تهدید است؟
طغیان مسریترین ویروس جهان
سازمان جهانی بهداشت میگوید میزان مرگومیر ناشی از سرخک در سراسر جهان ۴۰درصد افزایش داشته و موارد ابتلا به این بیماری پس از کاهش چشمگیر سطح واکسیناسیون به شکل قابلتوجهی شدت یافته است.
-
آخرین وضعیت بروز مالاریا در کشور
مالاریا یک بیماری است که توسط انگل ایجاد شده و این انگل از طریق نیش پشه آلوده به انسانها منتقل میشود. علائم و نشانههای مالاریا معمولا در عرض چند هفته پس از گزیده شدن توسط پشه آلوده شروع میشود ولی با این حال، انواع مختلف انگل مالاریا میتواند حتی تا یک سال در بدن خفته بمانند.
-
از ویروس پاپیلوما و آثار مخرب آن چه میدانید؟
ویروس پاپیلوما یا اچ پی وی یکی از اصلیترین عوامل ابتلا به انواع سرطان است که متخصصان عفونی معتقدند بیتوجهی به آن میتواند سلامت جسم و روان آحاد جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.
-
شناسایی پشه «آئدس» در شمال کشور / پاکسازی محیط جهت عدم استقرار پشه
رئیس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی پشه آئدس "آلبو پیکتوس" در نقاط شمالی و با بیان اینکه این پشه بومی کشور ما نیست، گفت: برای پیشگیری از طغیان بیماری با پشه آئدس سیاست ما در نقاط شمالی و جنوبی کشور یکسان است و تنها اقدام مهم، بهسازی و پاکسازی محیط با همکاری بین بخشی مناسبی است که اخیرا با مدیریت استانداری گیلان آغاز شده تا پشه استقرار نیابد.