واردات دارو
-
روایتی تاسف بار از ماجرای واردات سرم
اسناد نابودی ۲۵۰ تن سرم آلمانی/جامانده از فاکتور ۸!
سلامت نیوز :۲۵۰ تن سرم وارداتی، همین چند روز پیش له شد و ازبین رفت ولی ماجرایی که بر آن گذشته به همین سادگی نیست؛ پنج سالی سرگردان بوده و با وجود کمبود و نیاز بیماران، به تدریج جلوی چشم مسئولان نابود شده است.
-
۵ بیماری حوزه دارو با منشأ ارز دولتی
سلامت نیوز:نرخ ارز دارو طی گذشت زمان تحت تاثیر تحریمها از نظر مقدار و نوع ارز، کمتر و با تاخیر در دسترس صنعت سلامت قرار گرفته است. در مبادلات تجاری هزینههای انتقال و جابهجایی از بابت دور زدن تحریمها به خاطر افزوده شدن واسطههای تجاری تحمیل میشود. با گذشت زمان از ۱۳۹۷ تاکنون صادرات محصولات سلامتی که هر ساله در حال رشد بود رو به افول گذاشته است و از ۲۸۰ میلیون دلار در سال ۱۳۹۶ به ۳۰ میلیون دلار در سال ۱۳۹۹ رسیده است.
-
۲۵۰ تن "سرم" منهدم شد
سلامت نیوز:بعد از اما و اگرهایی که در رابطه با تعیین تکلیف بیش از ۲۵۰ تن سرم تاریخ گذشته در گمرک وجود داشت، در نهایت سازمان اموال تملیکی نسبت به انهدام این محموله دارویی اقدام کرده است.
-
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد؛
فهرست دارویی کشور بعد از ۳ سال باز شد/وضعیت دارو در ۱۴۰۱
سلامت نیوز:رئیس سازمان غذا و دارو از باز شدن فهرست دارویی و بیمهای کشور خبر داد و گفت: یک نوع داروی بیماران SMA به عنوان اولین دارو پس از سه سال وارد این فهرست شد.
-
توزیع داروی ریتالین در داروخانهها از هفته آینده
سلامت نیوز :مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از ترخیص محموله داروی ریتالین از گمرک خبر داد و گفت: این دارو به اندازه نیاز کشور تامین شد.
-
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری دارو با ارز ۴۲۰۰
سلامت نیوز :در سال جاری تاکنون بیش از ۱.۶ میلیارد دلار دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی با ارز ترجیحی وارد ایران شده است.
-
گستردهتر شدن دایره کمبود داروهای خارجی و معضل بیماران با اختلال روان برای تهیه داروهایشان
فروش داروهای اعصاب خارجی تاریخ مصرف گذشته
سلامت نیوز:کمبود دارو تبدیل به معضل جدید بیماران اعصاب و روان شده است؛ براساس اعلام بیماران و متخصصان روانپزشکی، داروهای مربوط به درمان این افراد، مدتهاست که با کمبود مواجه شده و حالا به سختی در بازار پیدا میشوند. بسیاری از این داروها دیگر وارد نمیشوند؛ آنهایی هم که در بازار موجود هستند، یا تاریخ مصرف گذشتهاند و یا اگر تاریخ مصرف معتبر دارند بهصورت سهمیهای در اختیار داروخانههای محدود قرار میگیرند.
-
اولویت یارانه موز و آناناس بالاتر از دارو/ آیا واقعا تحریم هستیم؟
سلامت نیوز-*کاووس باسمنجی: در هشت ماه نخست امسال، ۳۶ میلیون دلار اسباب بازی، ۸۹ میلیون دلار سیگار، توتون و کاغذ سیگار، ۲۷۸ میلیون دلار موز و آناناس و انبه و ۱۹ میلیون دلار نارگیل [مجموعا ۴۲۲ میلیون دلار] با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده. چرا؟ کشوری زیر شلاق تحریم و با میانگین یک ساله تورم بالای ۳۰ درصد، اولویت یارانه ارزیاش موز و آناناس است؟
-
گزارشی از بخش شیمیدرمانی کودکان بیمارستان لقمان و چالش خانوادهها و فرزندانشان در جنگ با سرطان
درمان سرطان کودکان؛هفتهای 8 میلیون تومان / جیرهبندی داروهای شیمیدرمانی / سال نایابی دارو
سلامت نیوز: خانواده کودکان مبتلا به سرطان، چندماهی است کسبوکارشان را تعطیل کردهاند و از این داروخانه به آن داروخانه، به دنبال داروی فرزند بیمارشان هستند. امسال سال نایابی داروهایی است که مدتها برای درمان این کودکان مصرف میشد و حالا دیگر در داروخانهها موجود نیست؛ داروهای اروپایی که قبلا تحت پوشش بیمه و با قیمت پایین در دسترس بود، اکنون بهوفور در بازار آزاد پیدا میشود و قیمتشان 2میلیون تا 70میلیون تومان است.
-
برزخ کمبودهای دارویی به دنبال بلاتکلیفی ارز دارو
تحریم ها باز هم باعث کمبودهای دارویی شد / کمبود داروهای پرمصرف به دنبال عدم تخصیص ارز
رییس كمیسیون دارو و تجهیزات نظام پزشكی كل كشور با بیان اینکه:« داروهای مورد نیاز و مواد اولیه تهیه دارو بیشتر از کشورهای هند و چین وارد می شود و به دلیل تحریم ها بانک های آنها مشکلاتی به وارد كنندگان مواد اولیه دارویی وارد كرده و اگر واردات دارو هم صورت گیرد بین 15 تا 20 درصد هزینه اضافی به واردکنندگان دارو و مواد اولیه دارویی تحمیل می شود.» تاکید کرد:«در حال حاضر برخی داروها از جمله داروهای بیماران اعصاب و روان، داروهای بیماران تنفسی، آنتی بیوتیک ها دچار کمبود به صورت کم و زیاد شده است.»
-
حذف ارز دارو- افزایش واردات داروهای تقلبی / حداقل 40 میلیون نفر توان خرید داروهای خود را از دست خواهند داد
محمدرضا محبوب فر- کارشناس حوزه سلامت: در روزهایی که گزارشهای میدانی حاکی از آن است که طی ماههای اخیر بیماران با بحران دسترسی به دارو از یک سرم نمکی ساده گرفته تا داروهای ایرانی و خارجی دست و پنجه نرم میکنند، موضوع ارز دولتی و آزاد، همچنین بودجه سال آینده نیز به این امر دامن زده است.
-
ارزبری ۱۵۰میلیون دلاری مواد اولیه دارویی
داستان واکسن داخلی کرونا / بهتر بود سرمایهگذاری روی انستیتو پاستور و رازی انجام شود
در حوزه دارو مافیایی وجود دارد که برخی در جهت منافع تجاری خود عمل میکنند و تلاش دارند این مسائل برای مردم شفاف نشود. رئیس هیاتمدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بستهبندی دارویی در نشست خبری با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه حدود ۷۲درصد مواد موثره دارویی کشور در داخل تولید میشود گفت برای این حجم از تولید و خودکفایی به ۱۵۰ میلیون دلار ارز هم بیشتر نیاز نداریم.
-
پس از درخواستهای مکرر خانوادههای مبتلایان به یکی از بیماریهای نادر ، رئیس دولت وعده تهیه دارو را داد
دستور ویژه برای نجات بیماران اسامای
تجمعات مکرر خانواده بیماران مبتلا به «اسامای» ادامه دارد؛ آنها هر هفته مقابل ارگان یا سازمانی که بتواند برای واردات داروی این بیماران، قدمی بردارد، تجمع میکنند، پلاکارد دستشان میگیرند و صدای اعتراضشان را بلند میکنند. آخرین تجمع آنها دهم آذر، مقابل مجلس شورای اسلامی بود. خواستهها یکسان است: تامین دارو و حل مشکلات درمانی این بیماران. بیماری اسامای یا آتروفی عضلانی نخاعی نوعی بیماری ژنتیک است که با ضعیف شدن عضلات موجب مشکلات حرکتی میشود، نبود دارو منجر به تشدید این بیماری که در گروه بیماریهای نادر قرار دارد میشود.
-
تکذیب کمبود داروهای بیماران تالاسمی / استعلام داروها از "تیتک" یا "۱۴۹۰"
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مباحث مطرح شده مبنی بر کمبود داروهای بیماران تالاسمی در کشور، صحت ندارد، گفت: داروهای خارجی این بیماران را هم به اندازهای که بتوانیم تامین خواهیم کرد.
-
کارشناس بیماریهای خاص دانشگاه علومپزشکی کرمان:
تحریم ها، پانسمان بیماران پروانه ای را با مشکل مواجه کرده است
به گفته ی کارشناس مسئول واحد بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علومپزشکی کرمان، تحریم ها بر پانسمان مخصوص بیماران پروانه ای اثر گذاشته و آنها را با مشکل مواجه کرده است.
-
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا اعلام کرد
تصمیمگیری درباره ۲ قرص جدید ضدکرونا؛ فردا
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا، درباره وضعیت بررسی و تصمیمگیری درباره استفاده از دو قرص ضد کرونای مولنیپیراویر و پکسلووید در کشور توضیح داد.
-
رحیمی جهانآبادی: وزارت بهداشت درباره تامین داروی ضد کرونا موضعگیری کند
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که باید وزارت بهداشت درباره تامین داروی ضد کرونا به طور شفاف اعلام موضع کند.
-
موضع مراجع بهداشتی کشور درباره تولید داروی جدید در ایران
سکوت نگرانکننده درباره قرص کرونا
دو شرکت داروسازی «فایزر» و «مِرک» پس از ساخت داروی ضدکرونا اعلام کردهاند که از محل فروش داروهای ضد کرونای خود در کشورهای دیگر هیچ درآمدی دریافت نخواهد کرد. ایران نیز از جمله این کشورها به شمار میرود؛ یعنی ایران اجازه دارد این داروها را در داخل تولید کند؛ اما یک هفته بعد از بیانیه شرکت فایزر هنوز مسئولان وزارت بهداشت در این زمینه موضعگیری نکردهاند و این سکوت کمکم دارد نگرانی ایجاد میکند.
-
از 35 هزار میلیارد تومان داروی عرضه شده، توزیع 80 درصد آنها بدون نظارت سازمان غذا و دارو بوده
گزارش دیوان محاسبات از تخلفات دارویی گسترده
طبق اطلاعات موجود در ادارهکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، 1431مولکول دارویی در فهرست رسمی دارویی کشور وجود دارد که از بین آنها 198مولکول شیمیایی در داخل کشور تولید میشود. بنابراین از نظر «تعداد مولکول»، مواد اولیه 13.8درصد از داروهای مصرفی در کشور (با حجمها و اشکال مختلف) در داخل تولید میشود.
-
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو:
خواسته بیماران تالاسمی برای واردات دارو غیرمنطقی و نامعلوم است/ به وفور داروی تولید داخل داریم
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: داروی بیماران تالاسمی به وفور در دو نوع تزریقی و خوراکی در کشور موجود است، اما اینکه از نوع وارداتی آن حمایت کنیم خواسته غیرمنطقی است.
-
اینفوگرافیک / وضعیت صادرات و واردات دارو در پنج ماه نخست ۱۴۰۰
برآوردهای مربوط به کل تجارت خارجی صنایع دارویی و پزشکی کشور تا پایان مرداد امسال، ۷۰۷ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش بیش از ۳۲ درصدی را نشان میدهد. همچنین وزن کل اقلام دارویی جابجا شده به ۸۰۸ هزار تن میرسد.
-
دارو باید آسان به دست مردم برسد/ماجرای لیست داروهای گران قیمت
عضو هیأت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، در ارتباط با مسائل و مشکلات صنعت دارویی کشور، توضیحاتی ارائه داد.
-
گزارشی از وضعیت بیماران SMA
دارو نیست و وزارت بهداشت میگوید بودجه واردات نداریم!
درحالی بیماران مبتلا به تحلیل عضلانی (SMA) از این بیماری رنج میبرند که گفته میشود داروهایی برای درمان وجود دارد، داروهایی که کمبود بودجه و مواردی مانند هزینه اثربخشی، از دلایل عدم واردات آن عنوان میشود.
-
با تجمع مقابل مجلس
داروی بیماران "اس ام ای" را وارد کنید
گروهی از خانواده بیماران مبتلا به اس ام ای(SMA) با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار واردات داروی این بیماری شدند.
-
چقدر از ارز ۴۲۰۰ به دارو رسید؟
در نیمه اول امسال حدود ۹۳۳ میلیون دلار دارو و تجهیزات پزشکی با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد ایران شده که ۱۴.۵ درصد مجموع اقلام وارداتی با ارز ترجیحی است.
-
شرط واردات داروی بیماران «اس ام ای» اعلام شد
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: واردات داروی بیماران «اس ام ای» منوط به تائیدیه هزینه اثربخشی شورای تدوین فهرست دارویی کشور است.
-
واردات سرم به ۶.۸ هزار تن رسید
در جریان واردات سرم تزریقی، تا کنون بیش از ۶.۸ هزار تن سرم وارد ایران شده است.
-
عضو کمیسیون بهداشت مجلس:
دپوی کالاهای سلامت محور در گمرک پیگیری میشود؛ ضرورت تسریع در ترخیص داروها
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از تاخیر در ترخیص کالاهای سلامت محور از گمرک گفت کمیسیون اقتصادی مجلس مامور رسیدگی به این مساله است.
-
تداوم جدال دولتیها به دلیل ضعف نظارت و سوءمدیریت
داروی ترخیصی از گمرک فاسد بود یا نبود؟
با اظهارات جدید سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی ترخیص داروهای كرونایی «فاسد» از گمرك، مناقشه نظام سلامت و گمركات كشور وارد مرحله جدیدی شد.
-
اختلاف بین بانک مرکزی، سازمان غذا و دارو و گمرک باعث شده حجم زیادی از داروهای مورد نیاز بیماران همچنان در انتظار ترخیص باشند
داروهای دپوشده در گمرک را نجات دهید
دعوایی که این روزها میان گمرک و سازمان غذا و دارو به پاست، جدلی که در آن هر دو طرف حرف خودشان را میزنند و حق را فقط به خودشان میدهند به قدری آزاردهنده است که هیچ سنخیتی با سرگردانیهای این روزهای مردم برای پیدا کردن دارو ندارد.