واردات دارو
-
رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد؛
تحویل ۳۰۰ دستگاه آمبولانس به هلالاحمر از اواخر اردیبهشت
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: از اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد ۳۰۰ دستگاه آمبولانس به هلالاحمر تحویل میشود و مجوز خرید ۲ هزار خودرو و ناوگان امدادی هم به هلالاحمر داده شده است.
-
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر اعلام کرد
اقدام هلال احمر برای واردات واکسنهای سرخجه و مننژیت/تولید داروهای جدید دیابت در ۱۴۰۲
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی از تولید داروهای جدید دیابت در سال آینده توسط هلال احمر خبر داد.
-
مشکلاتی که وارد نکردن برند خارجی داروهای روانپزشکی ایجاد میکند
سخنگوی وزارت بهداشت در صفحه مجازی خود اعلام کرده است که واردات برندخارجی داروهای روانپزشکی در اولویت نیست، این در حالی است که برخی از دکترهای داروساز میگویند بعضی از بیماران در صورت عوض کردن قرصهای خود با حساسیت جدی روبرو میشوند.
-
تولید و واردات انسولین قلمی به طور همزمان برای رفع نیاز کشور
مشاور رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبود دارو در هفتههای گذشته به دلیل کم کاری برخی از شرکتها در تامین و تولید دارو بوده است.
-
واردات ۶۰۰ هزار دوز واکسن سرخجه به کشور
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از واردات ۶۰۰ هزار دوز واکسن سرخجه به کشور خبر داد.
-
سایه «تحریم» بر داروی بیماران تالاسمی/ سنگاندازی شرکت سوییسی در تامین داروی وارداتی
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به بدعهدی شرکت خارجی تولیدکننده داروی بیماران تالاسمی در راهاندازی خطوط تولید داروی خوراکی بیماران تالاسمی در داخل کشور، نسبت به مشکلات تامین داروی این بیماران و در تبعیت طرف خارجی از قوانین مربوط به تحریم انتقاد کرد.
-
با موافقت مجلس
واردات مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی از مالیات معاف شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبهای واردات مواد اولیه دارویی، مواد اولیه شیرخشک اطفال، موارد مصرفی در حوزه پزشکی و توانبخشی شامل لوازم کار، مواد اولیه و قطعات ساخت و یدکی تجهیزات که فاقد مشابه تولید داخل باشند، را از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف کردند.
-
کلیات لایحه معافیت واردات مواداولیه دارویی از مالیات بر ارزش افزوده تصویب شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده موافقت کردند.
-
واردات آنتی بیوتیک ادامه دارد/ادعای عجیب وزیر بهداشت
واردات محموله های آنتی بیوتیک به کشور، تا زمان رفع کمبودها و عادی شدن شرایط دسترسی مردم به این قبیل از داروها، ادامه خواهد داشت. این گفته سکاندار بازار دارویی کشور است.
-
واردات آنتی بیوتیک تعجبآور است/ تعیین قیمت دارو پشت درهای بسته
رئیس هیات مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، گفت: با واردات داروهای آنتی بیوتیک قدرت نظام دارویی کشور را زیر سوال بردیم.
-
خطای استراتژیک وزارت بهداشت در واگذاری واردات دارو به شرکت هایی با سابقه خراب
قائله کمبودهای دارویی در کشور با بدقولی های تولید کنندگان و بی کفایتی مسوولین این حوزه، در نهایت با پیچیدن همان نسخه همیشگی یعنی واردات دارو خوابید ، حالا این موضوع دوباره با دستور جمع آوری آنتی بیوتیک های وارداتی هندی به سر خط خبر ها تبدیل شد.
-
جزئیات ترخیص دارو از گمرک اعلام شد
ناظر گمرکات استان هرمزگان آخرین وضعیت ترخیص دارو از گمرک شهید رجایی را اعلام کرد و گفت: یک محموله ۱۶ تنی مواد اولیه آنتی بیوتیک و اسپری تنفسی از گمرک شهید رجایی بندر عباس در سریع ترین زمان ممکن ترخیص شد.
-
مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو:
انسولین برای بیماران دیابتی بزودی وارد میشود
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از واردات انسولین قلمی برای بیماران مبتلا به دیابت در کشور خبر داد و گفت: علاوه بر اینکه انسولین قلمی به وفور در کشور تولید می شود، واردات این دارو همچنان ادامه دارد.
-
بانک مرکزی اعلام کرد
تخصیص ۳.۳ میلیارد دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی
از ابتدای سال جاری تاکنون سه میلیارد و ۳۴۰ میلیون دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شده است.
-
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد
ورود محموله دارویی به کشور؛ جمعه/ادامه روند واردات تا زمان اشباع بازار
رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه حمایت از تولید یک اصل است و تا زمانی که نیاز کشور تامین شود، این حمایت ادامه خواهد داشت، در عین حال گفت: یک محموله دارویی روز جمعه وارد کشور میشود و طی هفته آینده نیز به تدریج واردات محمولههای دیگر ادامه خواهد داشت تا نیاز بازار رفع شود.
-
سخنگوی وزارت بهداشت پاسخ داد؛
آیا محموله های بعدی آنتی بیوتیک در راه است
سخنگوی وزارت بهداشت، در پاسخ به این سئوال که آیا محموله های بعدی آنتی بیوتیک را وارد خواهیم کرد یا خیر، توضیحاتی ارائه داد.
-
مافیای واردات دارو دولت را مقهور خود کرده است/ رشد 400 درصدی هزینه های تولید دارو درست نیست
اقتصاد سلامت به سبب تعدد بازیگرانش و تعدد متغیرهای درونزا و برونزایش، یکی از پیچیدهترین شاخههای علم اقتصاد است که در همتنیدگی عجیبی هم با اقتصاد سیاسی کشور دارد. به همین سبب هم بود که با آغاز زمزمههای حذف ارز ۴۲۰۰ دارو، عده زیادی از اقتصاددانان و کارشناسان حوزه سلامت، دولت را خطاب قرار داده و نسبت به عواقب چنین کاری هشدار دادند. آن هشدارها شنیده نشد و حالا، تنها چند ماه بعد از حذف یارانه، داروهای بسیار معمولی دچار کمبود شدهاند. در این خصوص نظرات رئیس انجمن علمی اقتصاد سلامت، رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد موثره دارویی و یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس را جویا شدهایم.
-
اولین محموله وارداتی دارو وارد کشور شد
اولین محموله وارداتی دارویی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شد.
-
واردات ۵۰ تن دارو برای تنظیم بازار دارویی کشور
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از واردات ۵۰ تن دارو از جمله انواع آنتیبیوتیکها برای تنظیم بازار دارویی کشور خبر داد.
-
تغییر سیاستهای ارزی داروهای وارداتی
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو داروهای وارداتی را که پس از تاریخ ۲۴ مردادماه ترخیص شدهاند مشمول قیمت گذاری با ارز نیمایی دانست.
-
وزیر بهداشت:
«اختصاص ارز ترجیحی به دارو» عامل قاچاق، شکست تولید داخلی و رونق بازار سیاه است
وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه در دولتهای گذشته سیاستهای اختصاص ارز ترجیحی به دسترسی مردم به دارو در حوزه سلامت آسیب وارد کرد، گفت: با گذشت زمان و افزایش فاصله نرخ ارز ترجیحی با نرخ بازار به تدریج بینظمی در نظام سلامت ایجاد شد.
-
پزشکیان نماینده تبریز:
دولت دروغ میگوید؛ برای تامین مواد اولیۀ دارو، کمبود داریم / شرایط تامین دارو بدتر میشود
عضو کمیسیون بهداشت و درمان با بیان اینکه شرایط تامین دارو بدتر می شود، گفت: پشت سیاست های دولت چیزی جز بی تجربگی و عدم هماهنگی نمی توان دید.
-
گزارش از سودجویی برخی فعالان بازار دارو
بازی خطرناک با جان مردم برای سود بیشتر!/ دپوی دارو واقعیت دارد؟!
چند هفته ای با پدیده عجیبی به نام دپوی دارو توسط کارخانه های تولید کننده و داروخانه داران برای گرانی بیشتر مواجه هستیم.
-
تجارت سیاه تولید داروی بیماران تالاسمی / از سال1400 تاکنون 190بیمار جان باختند
چالش بیماران تالاسمی برای دسترسی به دارو ادامه دارد؛ داروهای تزریقی و خوراکی که آهن اضافی بدنشان را دفع میکند تا کلیه، قلب و کبدشان سالم بماند، چندین سال است که بهسختی پیدا میشود.
-
احتمال کمبود دارو در ماههای آینده به ۳۰۰ تا ۴۰۰ قلم
هشدار درباره کمبود دارو در تیرماه؛ افزایش هزینههای تولید دارو از جیب مردم؟
زمزمههای کمبود دارو شنیده میشود، اما نه فقط دربارهی داروی بیماران خاص، بلکه احتمال دارد تا ۴۰۰ قلم دارو در همین تیرماه امسال یا ماههای آینده با کمبود جدی مواجه شوند.
-
مستنداتی از یک مناقشه بیپایان
شوخی با دارو؛ خبر نداشتیم!
اعلام بیاطلاعی از وضعیت اقلام دارویی در گمرک که با جریان شیرخشکهای رژیمی بار دیگر مطرح شده، اتفاق تازهای نیست و ظاهرا به حاشیه رفتن اصل ماجراست. ضمن اینکه، مستندات نشان میدهد سازمان غذا و دارو از ابتدا در جریان واردات شیرخشکهای رژیمی بوده و نیازی به اعلام نداشته است، به خوبی میداند که اطلاعات مورد نظر را باید از سامانه جامع تجارت دریافت کند نه گمرک؛ این را مکاتبه این سازمان با سازمان توسعه تجارت نیز تائید میکند.
-
واردات کالاهای سلامت محور بدون مجوز سازمان غذا و دارو تخلف است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نسبت به واردات کالاهای سلامت محور بدون مجوز سازمان غذا و دارو هشدار داد.
-
تخصیص سلیقهای اعتبارات ارزی به شرکتهای دارویی
رانت برای نورچشمیها
این روزها در کنار اخبار نگرانکننده از تصمیم دولت برای حذف ارز ترجیحی و قیمتگذاری اقلام اساسی و دارویی با نرخ نیمایی، وضعیت تامین دارو در کشور نیز با چالشهایی اساسی روبهرو شده است. هرچند افزایش قیمت و یا کمبود دارو به صورت رسمی از سوی مقامات مسوول تایید نشده، با این حال خبرهای رسیده حاکی از آن است که وضعیت توزیع دارو بخش زیادی از جامعه را بلاتکلیف و سرگردان کرده است.
-
ساماندهی قیمت دارو پس از حذف ارز ترجیحی چگونه انجام میشود؟
موضوع اختصاص ارز دولتی به دارو، برای جلوگیری از گران شدن آن، در سالهای اخیر مسالهای چالش برانگیز در کشور بوده و همواره موافقان و مخالفان خود را داشته است. حالا که مجلس به تغییر این روال رأی داده، همه چشمها با نگرانی مسیر تغییر را دنبال میکنند.
-
تبعات بسته شدن فهرست دارویی کشور/بیماران باید در اولویت باشند
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، فهرست دارویی کشور که توسط سازمان غذا و دارو تهیه می شود، در دولت قبل به مدت سه سال بسته بود و همین موضوع، آسیب های زیادی به بیماران و صنعت داروسازی کشور وارد کرد.