روزه
-
اینفوگرافیک / نکاتی برای روزهداری در روزهای گرم و طولانی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،همزمان شدن شروع ماه مبارک رمضان با روزهای گرم و طولانی آتی، اهمیت توجه به تغذیه سالم و مناسب را بیشتر میکند. رعایت چند نکته ساده میتواند کمک کند تا روزهداری در این ماه را بدون مشکلات گوارشی و به سلامت پشت سر بگذارید. در این اینفوگرافیک به نکاتی برای روزهداری در این روزها اشاره شده است.
-
۲۰ گام برای کاهش وزن در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرادید، افزایش وزن در ماه رمضان با عادات معمولاً اشتباهی مرتبط است که بیشتر به وعده افطار و زیاده روی در مصرف شیرینی جات مربوط میشود تا زمان روزهداری.
-
افطار و سحر چی بخوریم،چی نخوریم؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،ماه مبارک رمضان فرارسیده و دانستن اصول تغذیهای مناسب و متناسب با این ماه عزیز، میتواند شرایط روزه داری را سهل تر کند.
-
برای پیشگیری از سردرد در ماه رمضان چه کنیم؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، همه ما به دلیل فضای معنوی ماه مبارک رمضان و ایجاد حس روحانی که روزه داری برای ما ایجاد میکند ،عاشق این ماه هستیم.اما یکی از مشکلات شایعی که معمولا در روزهای اول ماه مبارک رمضان وجود دارد، این است که دچار سردرد میشویم. گاهی شدت این سردرد بالاست.در ادامه به بررسی روشهایی برای رفع این سردردها میپردازیم.
-
بهترین غذاها برای وعده سحری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، انتخاب یک وعده غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا تاثیر مستقیمی بر روی گرسنگی و تشنگی فرد در طی روز دارد.
-
بدون سحری روزه بگیرید ، کرونا می گیرید!
به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا، از آنجایی که رعایت اصول صحیح تغذیه ای تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها به خصوص بیماری کووید ۱۹ دارد، تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به کووید۱۹ در روزهداری را کاهش میدهد.
-
روزه چگونه به درمان سرطان کبد کمک میکند؟
سلامت نیوز:طبق چندین مطالعه تخصصی پزشکی، قطع غذا، نتایج خوبی را برای سلامت بدن نشان داده است.
-
راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بعد از ایام روزه داری
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره توصیه های تغذیه ای بعد از ماه مبارک رمضان اظهار داشت: اگر افرادی بعد از ماه رمضان کاهش وزن داشتند بخاطر شرایط کرونایی حتما باید بدن خود را تقویت کنند و مقداری مصرف کالری های ساده را افزایش دهند و بهتر است روزانه حدود ۵ میلی گرم زینک پلاس در رژیم غذایی آنها به صورت مکمل باشد تا تقویت سیستم ایمنی اتفاق بیفتد.
-
یافته جدید پژوهشگرانی از استرالیا؛
چربی شکمی با روزه داری هم آب نمی شود
در یک پژوهش جالب انجام شده توسط محققان استرالیایی، مشخص شده که چربی های شکمی بسیار سخت جان تر از آن هستند که حتی با روزه داری و رژیم های معمول کاهش خورد و خوراک، از حجم خود بکاهند.
-
۷ نکته برای خوردن افطار مقوی و سالم
پس از یک روز تمام روزهداری، افطار وعدهای مهم و اساسی است. آگاهی از اینکه چه غذاهایی را برای افطار مصرف کنیم، باعث میشود که سلامتی خود را در ماه مبارک رمضان حفظ کنیم.
-
۴ راه کاربردی برای روزهداری همراه با حفظ سلامتی
روزهداری در ماه مبارک رمضان فرصتی برای نزدیکتر شدن به سبک زندگی معنوی و راز و نیاز و عبادت است. با رعایت چند راه آسان و کاربردی می توانیم کیفیت روزهداری خود را بالاتر ببریم.
-
توصیههای تغذیهای ضدکرونایی برای وعدههای "سحر" و افطار"
امسال دومین سالی است که ماه مبارک رمضان با پاندمی کرونا همراه است و بر این اساس روزه داری و تغذیه در این زمان باید بر اساس اصول علمی انجام شود تا از کرونا در امان بمانیم.
-
چگونه هم روزه بگیریم هم با انرژی کار کنیم؟
بسیاری از روزه داران در ماه رمضان از خستگی رنج میبرند؛ زیرا غذای سحر را کنار میگذارند یا غذاهایی را میخورند که انرژی لازم را تامین نمیکند.
-
سحری؛ مهمترین وعده غذایی برای روزهداران
کارشناس ارشد تغذیه با تاکید بر اهمیت رژیم غذایی در دوران ماه رمضان با توجه به شیوع کرونا گفت: سحری مهمترین وعده غذایی در این ایام است که انرژی مورد نیاز بدن برای تمرکز و فعالیت روزانه را تامین کرده و سوخت و ساز پایه بدن را بالا نگه میدارد.
-
رئیس کمیته سلامت فدراسیون پزشکی ورزشی:
ورزش حین روزهداری سبب تسهیل سوخت وساز بدن میشود
رئیس کمیته سلامت فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه ورزش نه تنها با روزه منافاتی ندارد بلکه درصورت انجام صحیح آن، فرد روزهدار را در مقابل سختی روزهداری مقاومتر میکند، افزود: ورزش در ماه رمضان، از تجمع چربی در بدن جلوگیری و عمل سوخت و ساز را تسهیل میکند.
-
توصیه های تغذیه ای روزه داری؛
مصرف کدام گروههای غذایی برای روزه داران لازم است؟
تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص کووید ۱۹ دارد.
-
یک متخصص تغذیه:
روزه داری، سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمیکند
یک متخصص تغذیه گفت: برخی افراد نگران هستند که اگر روزه بگیرند، خطر ابتلا به کرونا افزایش مییابد، اطلاعات کافی فعلا در این خصوص وجود ندارد و باتوجه به اینکه ویروس کرونا رفتارهای متنوعی دارد، نمیتوان به صورت قطعی به این پرسش پاسخ داد؛ ولی در خصوص تمامی بیماریهای ویروسی و عفونی چیزی که واضح بوده، این است که روزه داری نه تنها منجر به تضعیف سیستم ایمنی نمیشود، بلکه سیستم ایمنی را تقویت میکند.
-
متخصص طب سنتی عنوان کرد؛
قوانین میوه خوردن در ماه رمضان/فاصله مناسب میان غذا و میوه
یک متخصص طب سنتی، در مورد قوانین میوه خوردن در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه کرد.
-
۴ توصیه سلامتی برای ایام روزه داری
مطالعات متعددی نقش موثر روزه داری را در سلامتی به خصوص تاثیر آن بر سطح گلوکز و چربی های خون، فشار خون، کنترل وزن و در نتیجه کنترل یا بهبود بیماری های مختلف نشان داده اند.
-
فرد روزه دار چطور آب بدن را خود را حفظ کند؟
یکی از موضوعات مهم در روزهداری این است که فرد روزهدار باید برای حفظ سلامت خود میزان آب بدن را حفظ کند.
-
سلامت روزهداران در گرو رعایت اصول صحیح تغذیهای
متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه روزه گرفتن، دارای آداب غذایی خاصی است که در قرآن به آن اشاره شده، گفت: متاسفانه با اشتباهات تغذیه ای نامناسب در ماه رمضان، بعد از این ماه بر تعداد مراجعه کنندگان شاکی از اختلالات گوارشی به مراکز پزشکی افزوده میشود.
-
اما و اگرهای تغذیهای ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا؛
احتمال افزایش ابتلا به کرونا در پی حذف وعدههای سحری
از آنجایی که رعایت اصول صحیح تغذیه ای تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها به خصوص بیماری کووید ۱۹ دارد، تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به کووید۱۹ در روزهداری را کاهش میدهد.
-
روزه برای درمان کبد چرب موثر است
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد که جلوگیری از خوردن و آشامیدن در ساعات مشخصی از روز باعث بهبود بیماری کبد چرب میشود.
-
چند نکته برای حفظ انرژی و سلامتی روزهداران
مطالعات مختلف اثرات مفید روزهداری را بر سلامت جسمی و روحی تایید کردهاند. مطالعات جدید نشان میدهد رعایت چند نکته ساده میتواند به حفظ انرژی و شادابی روزهداران منجر شود.
-
توصیههای غذایی برای روزه داران
۷ نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان توصیههای بهداشتی برای شیوه مصرف آب و غذا بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت پیدا میکند.
-
شرایط ویژه روزه داری در دوران کرونا
امسال دومین سالی است که ماه رمضان را در کرونا میگذرانیم. هرچند امسال با شروع موج چهارم که سهمگینترین موج کروناست شرایط سختتر و نگرانیها بیشتر است. سال گذشته برای روزه داری در ماه رمضان نگرانیهای زیادی وجود داشت و هرچند با توصیههای سازمان بهداشت جهانی و پزشکان متخصص این نگرانیها کمتر شده اما همچنان باید بیشتر مراقب شرایط روزه داری در این پاندمی باشیم.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد
روش هایی برای کاهش عطش روزه داران
یک متخصص طب سنتی روشهایی را برای کاهش عطش و حرارت بدن در طول روز به روزه داران توصیه کرد.
-
متخصص بیماریهای قلب و عروق:
بیماران با نارسایی شدید و ضعف عضله قلبی روزه نگیرند
متخصص بیماریهای قلب و عروق گفت: در بیماران با نارسایی شدید قلبی و ضعف عضله قلب با توجه به نیاز به مصرف متعادل آب و تعدد داروهای قلبی با فواصل کوتاه مصرف، توصیه به روزهداری نمیشود.
-
چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟
برنامه غذایی در ماه رمضان باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن طبیعی تاثیر زیادی نداشته باشد و اگر وزن شما در حال افزایش یا کاهش بود به این معنا است که رژیم غذایی درستی انتخاب نکردهاید.
-
راهکارهای طب سنتی برای کاهش احساس تشنگی در ماه رمضان
همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان و ایام روزه داری، یک سوال این است که با توجه به گرمای نسبی هوا و نیاز بیشتر بدن به نوشیدن مایعات، چگونه می توان از بروز احساس تشنگی جلوگیری کرد؟