سلامت نیوز:با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخش ویژه مراقبتهای قلب نوزادان در بیمارستان طبی کودکان با هدف کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان مبتلا به بیماریهای سرشتی قلب افتتاح شد.
به گزارش سلامت نیوز با حضور دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مریم مرعشی مدیرعامل موسسه زنجیره امید و جمعی از خیرین و نیکوکاران بخش ویژه مراقبتهای قلب نوزادان در بیمارستان طبی کودکان با هدف کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان مبتلا به بیماریهای سرشتی قلبی افتتاح شد.
پروژه اشاره شده توسط موسسه خیریه بینالمللی زنجیره امید که از تابستان سال 86 فعالیت خود را آغاز کرده است، آماده بهرهبرداری شده به طوریکه مرکز اشاره شده خدمات ویژهای را به کودکان و بیماران ارائه میکنند.
پروژه کاهش میرگ و میر کودکان و نوزادان مبتلا به بیماریهای سرشتی قلبی با هدف کاهش مرگ و میر کودکان قبل و بعد از عمل جراحی و با افزایش مراقبتهای ویژه این گروه سنی آمار مرگ و میر نوزادان از 15 درصد به زیر 4 درصد خواهد رسید.
این طرح با افزایش 15 تخت نوزادان در بیمارستان مرکز طبی کودکان و همینطور برگزاری دورههای آموزشی علمی و عملی ویژه پزشکان و پرستاران و پرداخت اضافه حقوق پرسنل جهت جذب پرستاران این بخش اهداف خود را دنبال خواهد کرد.
همچنین پس از مراسم افتتاحیه این بخش توسط آقای دکتر علی ربیعی و آقای حسینعلی شهریاری و دیگر خیرین و پزشکان داوطلب موسسه بازدید شد.
فرایند پذیرش و درمان مددجویان:
معرفی بیماران از طریق سازمانهای ذیربط، بهزیستی، افراد حقیقی و حقوقی، امور پناهندگان سازمان ملل، پزشکان، و بیمارستانها و یا خود معرف.
- تشکیل پرونده برای بیماران در واحد مددکاری موسسه.
- معاینه تشخیصی رایگان کودک، بیمار توسط پزشک در کلینیک فوق تخصصی موسسه.
- استعلام محرومیت بیماران توسط مددکاری موسسه و یا مرکز معرف بیمار از طریق استعلام محلی و بازدید محل زندگی، با تشخیص پزشک زنجیره امید، در صورت نیاز، جراحی و درمانهای تکمیلی توسط تیمهای فوق تخصصی در یکی از بیمارستانهای طرف قرارداد موسسه زنجیره امید انجام میشود.
شایان ذکر است پروژههایی نیز در دست اجرای موسسه زنجیره امید است که از آن جمله میتوان به خانه کودک زنجیره امید و همچنین پروتوکل شکاف لب و شکاف کام اشاره کرد.
به گفته مسئولان موسسه زنجیره امید در ابتدای سال 94 نیز بخش ارتوپدی در بیمارستان بهرامی با حمایت این موسسه راهاندازی خواهد شد.
انتهای پیام/
پیشنهاد سردبیر
-
چرا باید گرمازدگی در سالمندان را جدی گرفت؟
سالمندان در گرما در معرض خطرات ناشی از گرمازدگی، کمآبی بدن و تشدید بیماریهای زمینهای قرار میگیرند.
-
بهترین زمان خوردن موز برای سلامت دستگاه گوارش
موز یکی از میوههای محبوب و مغذی است که مصرف منظم آن میتواند نیاز بدن به ویتامینها و مواد معدنی حیاتی را تأمین کند.
-
لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماریهای خطرناک مشترک انسان و حیوان
به اذعان کارشناسان، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه میتواند بهعنوان یکی از مهمترین راههای انتقال بیماریهای خطرناک از دام به انسان شناخته شود.
-
یخ یا گرما: کدامیک برای تسکین درد آرتریت بهتر است؟
در انتخاب بین گرما و یخ، بسته به شرایط و علائمتان تصمیم بگیرید. ممکن است یکی از آنها برای شما بهتر عمل کند، یا ترکیبی از هر دو روش مؤثرتر باشد.اگر مطمئن نیستید کدام گزینه مناسب شماست، با پزشک مشورت کنید تا راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
-
نشانههای پیری زودرس
یک مطالعه جدید میگوید که به نظر میرسد یکی از نشانههای پیری زودرس، افزایش خطر زوال عقل و سکته مغزی است.
-
چگونه دردهای ناشی از استرس را از رو ببریم؟
به گفته دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد، بهترین راهکار برای کنترل دردهای ناشی از استرس انجام تمرینات منظم ورزشی، خواب با کیفیت، تغذیه سالم، تمرین تکنیکهای تنفسی و مدیتیشن همچنین مراجعه به پزشک متخصص درد است.
-
داروی ضد سرفه درمانی برای زوال عقل!
محققان موسسه تحقیقاتی لاوسون(Lawson) در مرکز مراقبتهای بهداشتی سنت جوزف(St Joseph) لندن، نتایج یک کارآزمایی بالینی ۱۲ ماهه را که به بررسی یک داروی سرفه موسوم به آمبروکسول(Ambroxol) و پتانسیل آن در کاهش سرعت زوال عقل مرتبط با بیماری پارکینسون پرداخته است، منتشر کردهاند.
-
درمان سینوزیت با رباتهای نانویی؛ بینیاز از جراحی
پژوهشگران با استفاده از رباتهایی بسیار کوچک که با نور و مغناطیس هدایت میشوند، موفق شدهاند عفونتهای مقاوم سینوسی را درمان کنند. این ریزرباتها به کمک نور فعال میشوند و باکتریها را از بین میبرند، بدون آنکه نیازی به جراحی باشد. این روش نوآورانه میتواند روش درمان بیماریهای تنفسی مزمن را تغییر دهد.
نظر شما