سلامت نیوز: اختلال وسواس فکری - عملی، یک اختلال اضطرابی مزمن است که با اشتغال ذهنی مفرط در مورد نظم و ترتیب و امور جزئی است. پژوهشهای اخیر فرصتهایی را بوجود آورده تا شاید بتوانند این اختلال را درمان کنند.
اختلال وسواس فکری - عملی، یک اختلال اضطرابی مزمن است که با اشتغال ذهنی مفرط در مورد نظم و ترتیب و امور جزئی است. پژوهشهای اخیر فرصتهایی را بوجود آورده تا شاید بتوانند این اختلال را درمان کنند.
سلامت نیوز: اختلال وسواس فکری - عملی، یک اختلال اضطرابی مزمن است که با اشتغال ذهنی مفرط در مورد نظم و ترتیب و امور جزئی است. پژوهشهای اخیر فرصتهایی را بوجود آورده تا شاید بتوانند این اختلال را درمان کنند.
پژوهشگران آمریکایی با توسعه یک مدل یادگیری عمیق به نام EchoNext موفق شدند تنها با استفاده از نوار قلب (ECG)، بیماریهای ساختاری قلب را با دقتی بالا تشخیص دهند. این مدل که روی بیش از یک میلیون رکورد ECG و اکوکاردیوگرافی آموزش دیده، نهتنها در آزمایشهای داخلی و خارجی عملکرد موفقی داشته، بلکه در برخی موارد از پزشکان متخصص نیز بهتر عمل کرده است.
هایپرکلسمی، که به معنای سطح بالای کلسیم در خون است و به عنوان نوعی مسمومیت با ویتامین D شناخته میشود، در اثر مصرف زیاد ویتامین D ایجاد میشود. هایپرکلسمی میتواند رسوب کلسیم در کلیهها را افزایش داده و به تشکیل سنگ کلیه یا نارسایی مزمن منجر شود. مطالعات نشان میدهند که مصرف بیش از ۱۰,۰۰۰ IU روزانه به مدت طولانی، ریسک نارسایی کلیوی را تا ۲۰ درصد بالا میبرد.
کاهش نفوذ گرما از بیرون به داخل خانه، هم مصرف انرژی را کاهش میدهد و هم دمای محیط را متعادل نگه میدارد.
روغن ماهی و کورکومین (جزء اصلی زردچوبه) ممکن است به بهبود برخی عوامل مؤثر بر سلامت قلب کمک کنند.
همه فراموشیها به آلزایمر ختم نمیشود؛ افسردگی، اضطراب یا حتی کمخوابی هم میتواند ذهن را بههم بریزد. متخصصان مغز و اعصاب در روز جهانی مغز ضمن هشدار درباره باورهای اشتباه، بر لزوم تشخیص دقیق و زودهنگام بیماریهای عصبی مانند صرع، سکته مغزی و آلزایمر تأکید کردند.
وقتی بدن کودک بسیار گرم میشود و ظرف ۳۰ دقیقه خنک نمیشود او در معرض گرمازدگی قرار گرفته است.
در قرون گذشته، صرع را به نیروهای فراطبیعی یا «بیماری مقدس» نسبت میدادند. این تصورات خرافی، ریشه در ناآگاهی داشت و باعث شد بیماران صرع تا مدتها از حق زیستن عادی در جامعه محروم شوند. گرچه دانش پزشکی امروز صرع را به عنوان یک بیماری مغزی شناخته و کنترلپذیر معرفی میکند، اما باورهای نادرست تاریخی هنوز در لایههای مختلف جامعه، بهویژه در مناطق کمتر برخوردار، پابرجاست.
اگر مدام درگیر افکار تکراری و بیپایان درباره گذشته یا آینده هستید، این میتواند نشانهای از یک مشکل عمیقتر باشد. روانشناسان میگویند «نشخوار فکری» اگرچه یک اختلال مستقل نیست، اما هشدار جدی نسبت به اختلالات روانی مهم مانند افسردگی و اضطراب به شمار میرود.
نظر شما