به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرارو، یک بررسی گسترده نشان داده که بیش از نیمی از جمعیت جهان در سال گذشته سردرد داشتند. پژوهشگران دریافته‌اند که تقریبا از هر شش نفر در سراسر جهان یک نفر در هر روز سردرد دارد که حدود نیمی از آنان میگرن را تجربه می‌کنند.

چند نفر در جهان دچار سردرد و میگرن هستند؟

به گزارش گاردین، نتیجه پژوهشی تازه نشان می‌دهد که ۷ درصد از جمعیت جهان در هر روز میگرن و ۹ درصد سردرد تنشی را تجربه می‌کنند.

یک بررسی گسترده نشان داده که بیش از نیمی از جمعیت جهان در سال گذشته سردرد داشتند. پژوهشگران دریافته‌اند که تقریبا از هر شش نفر در سراسر جهان یک نفر در هر روز سردرد دارد که حدود نیمی از آنان میگرن را تجربه می‌کنند.

اختلالات سردرد می‌تواند دردناک و ناتوان کننده باشد و علل بی‌شماری از اضطراب گرفته تا استفاده بیش از حد از داروهایی مانند مسکن‌ها داشته باشد. اکنون یک بررسی در مقیاس بزرگ نشان داده که چنین شرایطی چقدر رایج هستند. پروفسور «لارس جاکوب استونر» نویسنده اصلی این پژوهش از دانشگاه علم و فناوری نروژ می‌گوید: «سردردها واقعا اختلالات مکرری و شایعی هستند و در همه کشورها دیده می‌شوند اگرچه ممکن است تفاوت‌هایی وجود داشته باشند».

استونر و همکارانش ۳۵۷ مقاله منتشر شده در فاصله سال‌های ۱۹۶۱ تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی را مورد بررسی قرار دادند. در حالی که این مقالات کشورها و دوره‌های زمانی مختلف را پوشش می‌دادند و اغلب از رویکردهای متفاوتی در انجام پژوهش‌ها استفاده شده بود تیم پژوهشی قادر به تجزیه و تحلیل داده‌ها برای کشف شیوع اختلالات سردرد در سراسر جهان بوده است.

نتایج منتشر شده در مجله سردرد و درد نشان می‌دهد که بیش از نیمی از جمعیت جهان یعنی ۵۲ درصد دارای یک اختلال سردرد فعال هستند که معمولا به عنوان تجربه نوعی سردرد در طول سال گذشته توصیف شده است.

تجزیه و تحلیل بیش‌تر نشان داد که کمتر از ۱۶ درصد از مردم در سراسر جهان در هر روز سردرد را تجربه کرده بودند. در حالی که بسیاری از مطالعات نوع سردرد مربوطه را گزارش نکردند مطالعات نشان دادند که حدود ۷ درصد از جمعیت جهان در هر روز دچار میگرن می‌شوند و تقریبا ۹ درصد سردرد از نوع تنشی را تجربه می‌کنند.

این بررسی هم چنین نشان داد که شیوع اختلالات سردرد بر اساس جنسیت متفاوت است به طوری که ۱۷ درصد از زنان در سال به میگرن مبتلا می‌شوند در حالی که این میزان در مردان ۸.۶ درصد است. سردرد ۱۵ روز یا بیش‌تر در ماه نیز در زنان بسیار شایع‌تر بوده است.

استونر می‌گوید که یافته‌های کلی با برآوردهای پیشین شیوع سردرد مطابقت دارد.

با این وجود، این مطالعه نشان می‌دهد که میگرن ممکن است از زمان آخرین بررسی تیم در سال ۲۰۰۷ شایع‌تر شده باشد. تیم استونر پیش‌تر فاش کرده بود که میگرن علت اصلی ناتوانی در افراد زیر ۵۰ سال است. استونر می‌گوید: «بسیاری از دردهای دیگر در بدن زمانی که به دوران بازنشستگی نزدیک می‌شویم افزایش می‌یابند. با این وجود، میگرن و سردرد در سالیان پر تحرک عمر بیش‌تر شایع هستند».

استونر اشاره می‌کند که اختلالات سردرد می‌تواند به عوامل متعددی از ژنتیک فرد گرفته تا اضطراب، مشکلات خواب و استفاده بیش از حد از دارو مرتبط باشد و افزود که گزینه‌هایی برای پیشگیری از اختلالات سردرد یا درمان آن در صورت بروز در دسترس هستند.

«پیتر گوادزبی» استاد عصب شناسی در کینگز کالج لندن و متخصص میگرن که در انجام این پژوهش شرکت نداشته می‌گوید که شرایطی مانند میگرن برای کسانی که آن را تجربه می‌کنند ناتوان کننده و وحشتناک است و خاطر نشان می‌سازد که نه تنها باید شناخت بیش‌تری از این بیماری وجود داشته باشد بلکه به درمان‌های بیش‌تری نیز نیاز داریم. او می‌افزاید: «ما به درمان‌های بیشتری نیاز داریم و صادقانه بگویم اروپا برای شروع به درمان‌هایی که اکنون در ایالات متحده در دسترس هستند نیاز دارد».

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha