امیررضا فرزین، فلوشیپ سرطانشناسی دستگاه ادراری و تناسلی در پنل بهبود بیاختیاری ادرار پس از عمل جراحی پروستات در پنجمین کنگره سالانه سرطانهای دستگاه ادراری با بیان اینکه اندازه پروستات از عوامل موثر در بی اختیاری ادرار پس از عمل جراحی سرطان پروستات است گفت: بزرگی پروستات احتمال بی اختیاری ادرار را بیشتر میکند، همچنین چاقی از عوامل موثر در بی اختیاری ادرار پس از این عمل جراحی به شمار میآید.
او با بیان اینکه انتظار داریم بعد از عمل جراحی، بی اختیاری ادرار بهبود یابد، اظهار کرد: در بیماران مبتلا به سرطان پروستات، عمل جراحی یکی از راههای درمانی است. بعد از این عمل انتظار داریم افراد کنترل خوبی در بی اختیاری ادرار داشته باشند.
فرزین با بیان اینکه جراحی یکی از راههای درمان بی اختیاری ادرار در بیماران مبتلا به سرطان پروستات است گفت: در یک سال اول پس از عمل جراحی احتمال بهبود بی اختیاری ادرار تا 90 درصد است.
این سرطان شناس دستگاه ادراری یکی از جنبههای بحث برانگیز در موضوع بیاختیاری ادرار را به تعریف این عارضه مرتبط دانست و گفت: در دهه 1990 میلادی ملاک موفقیت در درمان بی اختیاری ادرار، استفاده از یک پوشینه در روز به مدت یکسال بود.، حال آنکه هم اکنون بسیاری از گزارشها درمان بی اختیاری ادرار را به زمانی اطلاق میکنند که هیچگونه پوشینهای در روز تا یکسال پس از جراحی استفاده نشود. تعریف اخیر امروز توسط بسیاری از مراکز درمانی به کار گرفته میشود.
دکتر فرزین اشاره کرد: عوامل موثر بر بی اختیاری ادرار پس از عمل جراحی سرطان پروستات شامل سن، اندازه پروستات و وزن بیمار است. او تشریح کرد که به ویژه در آقایان اگر سن فرد کمتر از ۵۰ سال باشد، بیش از 97درصد و اگر سن بیمار بیشتر از ۵۰ سال باشد حدود 91 درصد شانس بهبود بی اختیاری ادرار پس از عمل جراحی وجود دارد.
این اورولوژیست بیان کرد: حجم پروستات از دیگر عوامل موثر بوده و بزرگی پروستات بهبود بی اختیاری ادرار را به تاخیر میاندازد. همچنین چاقی هم از دیگر عواملی است که بهبود بی اختیاری ادرار در آقایانی را که تحت عمل جراحی سرطان پروستات قرار گرفتهاند به تعویق میاندازد
نظر شما