به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، در ادامه، به بررسی آسیبهایی که ممکن است با سرکوب عطسه به بدن وارد شود، میپردازیم.
.
اگرچه تلاش برای جلوگیری از عطسه یک رفتار رایج در میان بسیاری از افراد است، اما کارشناسان هشدار میدهند که این کار میتواند عواقب جدی برای بدن داشته باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، در ادامه، به بررسی آسیبهایی که ممکن است با سرکوب عطسه به بدن وارد شود، میپردازیم.
.
بدلیل پرمصرف بودن گوشت مرغ، داشتن اطلاعات درباره چگونگی مصرف سالمتر آن برای همه ما کاربردی خواهد بود.
پف زیر چشم، علاوه بر ایجاد ظاهری نازیبا در چهره گاهی یکی از نشانههای بیماری در افراد است. البته راهکارهای خوبی برای رفع این مشکل پیشنهاد میشود و اغلب جای نگرانی نیست.
گیاه چیا به عنوان یک سوپر فود طبیعی به شهرت جهانی رسیده است و نقش مهمی در تغذیه سالم دارد. این دانههای ریز و قدرتمند سرشار از فیبر، پروتئین و امگا ۳ هستند و به کاهش وزن سریع کمک میکنند. مصرف منظم برگ چیا به عنوان بخشی از رژیمهای کتوژنیک و رژیم اتکینز، به دلیل کم بودن کربوهیدرات و قدرت سیری طولانیمدت آن، توصیه میشود. همچنین، برگ چیا یک گزینه مناسب برای افراد وگان است، چرا که به عنوان منبع پروتئین گیاهی و اسیدهای چرب ضروری عمل میکند. از دیگر خواص شگفتانگیز این گیاه میتوان به کمک در کنترل قند خون، جلوگیری از پیری زودرس و بهبود علائم خشکی دهان اشاره کرد.
خواب کافی و به موقع بر عملکرد بدن تأثیر بسزایی دارد . طب ایرانی اهمیت زیادی برای خواب قائل است و متخصصان این طب توصیه اکید به تنظیم ساعات خواب دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: این استان با ۷۱.۷ درصد ابتلاء به اضافه وزن و چاقی در جمعیت بالای ۱۸ سال رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در گزارشهای اخیر خود هشدار دادهاند که مصرف زیاد این مواد میتواند منجر به بیماریهای قلبی، فشار خون بالا و حتی زوال شناختی شود. به همین دلیل، اهمیت اجتناب از این نوع غذاها و انتخاب مواد غذایی سالم و طبیعی بیش از پیش نمایان میشود.
اغلب افراد با مشاهده اندک دردی به سراغ مصرف مسکنها میروند اما جالب است بدانید که مصرف برخی از میوهها در مراحل اولیه درد منجر به تسکین میشوند.
برنامه ملی غنیسازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک، که به منظور کاهش کمخونی فقر آهن و بهبود وضعیت تغذیهای جامعه در بیش از ۱۵ سال گذشته اجرا شده است، اکنون نیازمند بازنگری و تجدید نظر است تا با توجه به تحولات جدید در علم تغذیه و نیازهای بهداشتی جامعه، اثربخشی بیشتری داشته باشد.
نظر شما