وکیل پژمان جمشیدی در این‌باره  گفت: شایعه خروج دائم موکلم از کشور صحت ندارد و این مسافرت برای دیدار با خانواده‌اش بوده ‌ و هر زمان لازم باشد به ایران بازمی‌گردد.

سفر جنجالی پژمان جمشیدی به کانادا؛فرار یا دیدار خانواده!

به  گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، جنجال‌های مربوط به پژمان جمشیدی، بازیگر و فوتبالیست سابق همچنان ادامه دارد و در تازه‌ترین مورد وکیل جمشیدی خروج او از کشور و سفرش به کانادا را تأیید کرد.


‌ کامبیز برجاس، وکیل پژمان جمشیدی در این‌باره  گفت: شایعه خروج دائم موکلم از کشور صحت ندارد و این مسافرت برای دیدار با خانواده‌اش بوده ‌ و هر زمان لازم باشد به ایران بازمی‌گردد.

او ادامه داد: در حال حاضر دستگاه قضایی نیازی به حضور موکلم ندارد.

او در تمامی جلسات دادگاه و مواجهه‌های حضوری که لازم بوده شرکت کرده و مرحله تحقیقات مقدماتی پرونده نیز به پایان رسیده است.‌

وکیل پژمان جمشیدی در ادامه گفت: هیچ قرار ممنوع‌الخروجی یا نظارت قضایی برای آقای جمشیدی صادر نشده و او در 2‌ماه گذشته نیز 3 بار از کشور خارج‌شده است ؛‌ بنابراین‌ این سفر نیز نخستین بار نیست.

همچنین مبلغ وثیقه آنقدرها که در فضای مجازی گفته می‌شود سنگین نیست.

برخلاف ادعاهای برخی رسانه‌ها، وثیقه توسط خود جمشیدی تأمین شده، نه فرد یا تهیه‌کننده دیگری. دادگاه تجدیدنظر نیز همان وثیقه را کافی دانسته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha