-
نقش آلودگی هوا در افزایش ریسک ابتلا به پوکی استخوان
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا از طریق سه مکانیسم ریسک ابتلا به پوکی استخوان را در افراد تسریع میکند؛ بنابراین مصرف روزانه شیر و لبنیات توصیه میشود.
-
کدام شغلها در معرض آسیب مچ دست هستند؟
درد مچ دست یکی از بیماریهای شایع در برخی مشاغل به شمار می رود که می تواند مشکلاتی را در زندگی روزمره و کیفیت زندگی اشخاص بوجود آورد که برای حل آن گاهی پزشک دست به تیغ جراحی می برد.
-
مکمل ویتامین دی برای پیشگیری از شکستگی استخوان کودکان مفید است؟
نتایج کارآزمایی بالینی نشان میدهد که مکملهای ویتامین دی هیچ کمکی به تقویت استخوانها در کودکان نمیکنند.
-
هوای قلب دوم خود را داشته باشید
متخصص پزشکی فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: درد در پاشنه پا احساس و یا اصطلاحا خار پاشنه را باید جدی گرفت.
-
این افراد صدای تق تق زانوهایشان را جدی بگیرند
صدای تق تق زانو هنگام راه رفتن یا کشیدگی بدن ممکن است برای همه رخ دهد و طبیعی باشد، اما اگر این حالت نشانه بیماری آرتروز باشد باید درمان شود.
-
متخصص پزشکی فیزیکی و توانبخشی تاکید کرد؛
آسیب کفش بدون پاشنه به کمر و پاها
یک متخصص پزشکی فیزیکی و توانبخشی، در خصوص خرید کفش مناسب پا، توضیحاتی داد.
-
5 روش علمی برای مقابله با درد مفاصل در هوای سرد
با درد مفاصل در پاییز و زمستان چه کنیم؟
برای خیلی از افراد، ماههای سرد سال تصاویر خوشایندی را به ذهن میآورد: برفوباران پشت پنجره، نوشیدنی گرم کنار آتش و لباس بافتنی. اما اگر آرتریت یا آرتروز داشته باشید، پاییز و زمستان میتوانند درد مفاصلتان را بدتر کنند.
-
۱۰ راهکار برای افزایش تراکم استخوانها
تراکم استخوانها آنقدر برای سلامت اهمیت دارد که کاهش آن حتی خطر مرگ را به همراه دارد. تراکم استخوان با گذشت زمان تغییر میکند؛ بنابراین با افزایش سن، تراکم استخوانها رو به کاهش میرود و لازم است با اتخاذ تدابیری از بروز این مشکل جلوگیری کرد و یا رخداد آن را به تعویق انداخت.
-
13 روش موثر برای کاهش درد آرتریت در زمستان
لباس گرم بپوشید، داخل خانه ورزش کنید و ویتامین D کافی دریافت کنید. اینها برخی از راه هایی است که می توانید با وجود سردی هوا درد آرتریت را تسکین دهید.
-
شایع ترین عوامل بروز دیسک گردن در جوانی
عارضه بیرون زدگی دیسک مشکلی نیست که بیشتر با افراد نوجوان و جوان ارتباط داشته باشد، اما می تواند در سنین پایین ایجاد شود. این بیماری که اختلال دیسک نوجوانی یا اختلال دیسکوژنیک نوجوانان نامیده می شود، معمولاً منجر به درد در ناحیه گردن و کمر می شود.
-
آشنایی با سندرم شانه افتاده
چگونه سندرم افتادگی شانه را اصلاح کنیم؟
سندرم شانه افتاده ممکن است حاصل مشکلات روحی و روانی مثل ضعف اعتمادبهنفس یا افسردگی باشد.
-
چند گام ساده برای تقویت سلامت استخوان
چند گام ساده زیر می تواند از سلامت استخوان های شما در بزرگسالی اطمینان حاصل کند.
-
دلایل رایج گردن درد
موارد زیادی می توانند باعث بروز گردن درد بشوند، در اینجا شایع ترین علل گردن درد بررسی شده است.
-
مطالعات نشان می دهد؛
میزان پایین تستوسترون خطر ابتلا به آرتروز را افزایش می دهد
شواهد جدید ارتباط بین سطح تستوسترون و خطر ابتلا به آرتروز را تایید می کند.
-
بروز پوکی استخوان در ۶۰ درصد ایرانیان بالای ۵۰ سال
رییس اداره بیماریهای عضلانی، اسکلتی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، گفت: ۶۰ درصد افراد بالاتر از ۵۰ سال ایرانی دچار استئوپروز و استئوپنی هستند و از هر ۳ خانم بالاتر از ۵۰ سال و از هر ۵ مرد بالاتر از ۷۰ سال یک نفر دچار شکستگی ناشی از پوکی استخوان میشود.
-
مدیر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نشست "علم و شبه علم در محصولات غذایی":
سن تراکم استخوان در کشور کاهش یافته است
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: امروز سن تراکم استخوان در کشور کاهش یافته است و به دلیل این است که مصرف لبنیات در کشور روند کاهشی داشته است.
-
12 توصیه برای اینکه پوکی استخوان نگیرید
کارشناس انستیتو تحقیقات تغذیه انتخاب سبک زندگی سالم را بهترین روش پیشگیری در برابر بیماریهای مزمن از جمله پوکی استخوان برشمرد.
-
در نشست خبری عنوان شد؛
آرتروز در ایران شایع تر از جامعه جهانی/ میزان شیوع پوکی استخوان
رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن روماتولوژی ایران، به تشریح مسائل و مشکلات رشته روماتولوژی در کشور پرداختند.
-
پا پرانتزی در کودکان و بزرگسالان چگونه درمان می شود؟
پاهای پرانتزی یعنی پاهایی که به سمت بیرون انحنا پیدا کردهاند و وقتی قوزکها را به هم میچسبانید، زانوها از هم فاصله دارند.
-
در نشست تخصصی "زن، سلامت، جامعه" مطرح شد
چگونه آرتروز را در زنان مدیریت و پیشگیری کنیم؟
خانم ثریا نجاتی، استاد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصی زن،سلامت،جامعه که به همت موسسه مطالعات و تحقیقات زنان و با همکاری پایگاه خبری سلامت نیوز درباره ارتروز که از تهدیدکنندگان بزرگ سلامتی در زنان به شمار میرود توصیه هایی عملی ارائه کرد.
-
شکستگی؛ خطیرترین عارضه پوکی استخوان/ اهمیت پیشگیری تا قبل از ۳۰ سالگی
رییس اداره بیماریهای عضلانی - اسکلتی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، شکستگی را خطیرترین عارضه پوکی استخوان خواند و گفت: استخوانها حداکثر سفتی خود را تا ۳۰ سالگی دارند و پس از آن، بدن به سمتی پیش میرود که وضعیت استخوانها متخلخل شود؛ از این رو هرچه وضعیت تغذیه در سنین قبل از ۳۰ سالگی مناسب باشد، شرایط فرد در سالهای پس از آن بهتر خواهد بود.
-
دبیر علمی سی و چهارمین کنگره سالانه فیزیوتراپی ایران خبر داد:
افزایش ۳۰ درصدی اختلالات اسکلتی و عضلانی دانشآموزان
دبیر علمی سی و چهارمین کنگره سالانه فیزیوتراپی ایران نسبت به افزایش ۳۰ درصدی اختلالات اسکلتی و عضلانی در بین دانش آموزان ایرانی هشدار داد و گفت: دوران همه گیری کرونا و بی تحرکی این اختلالات را در دانش آموزان تشدید کرده است.
-
اصلاح تغذیه برای بیدار نکردن بیماری خاموش
نامش را بیماری خاموش گذاشتهاند؛ بیماریای که علامت خاصی ندارد اما میتواند بسیار خطرناک بوده و کیفیت زندگی افراد را دستخوش تغییر کند.
-
سهم بالای زنان در کمبود ویتامین D / جزئیات برنامه آزمایشی غربالگری پوکی استخوان
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات برنامه آزمایشی شناسایی پوکی استخوان، گفت: نظام سلامت حداکثر تلاش خود را برای افزایش سالهای عمر افراد و امید به زندگی انجام داده است و اجرای این غربالگریها به افزایش سالهای عمر با کیفیت افراد کمک خواهد کرد.
-
بهترین و بدترین کفش برای کمر درد
کمر درد جز بدترین دردها در بدن شناخته شده است؛ این درد علتهای مختلفی دارد. درحالی که برخی کفشها این درد را تسکین میدهند و برخی نیز باعث تشدید آن میشوند.
-
افزایش پوکی استخوان با مصرف نوشابههای گازدار
رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرفکنندگان نوشابههای گازدار بیشتر درمعرض کمبود کلسیم و پوکی استخوان هستند.
-
چگونه پارگی رباط صلیبی زانو را درمان کنیم؟
پارگی رباط صلیبی زانو، بیشتر بر اثرپیچ خوردگی مفصل زانو ایجاد می شود و معمولا بسیار دردناک است و باعث ناپایداری مفصل زانو و در نتیجه باعث می شود هنگام راه رفتن، پا لنگ بزند. باید توجه داشته باشید که مفصل زانو یکی از پیچیده ترین قسمت های بدن هر انسان است که بسیار حساس و آسیب پذیر در برابر ضربه است
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
مراقبت های دیسک کمر
دیسک کمر از شایعترین عارضهها در میان انسانها است که ممکن است تمام سنین را درگیر کند. با این حال این بیماری اغلب اوقات در افراد بزرگسال و سالمندان دیده میشود. دیسک به ماده بین مهرههای ستون فقرات گفته میشود که از به هم خوردن مهرهها جلوگیری کرده و به عنوان ضربهگیر عمل میکند. زمانی که این دیسک از بین رفته یا تحلیل میرود، به مهرهها آسیب وارد شده و در نهایت منجر به بیماری دیسک کمر میشود. ما در این مقاله مراقبتهای لازم برای بیماری دیسک کمر را شرح دادهایم. اگر به دیسک کمر مبتلا شدهاید و درد زیادی دارید، بهتر است تحت نظر یک متخصص باشید.
-
زمانی برای آدمهای شیشهای
هفته پوکی استخوان فرصتی است تا انسان ها با این بیماری خاموش بیشتر آشنا شوند، راه پیشگیری در پیش گیرند تا به تدریج به آدم های شیشهای در آستانه شکستن تبدیل نشوند.
-
درد کمرتان را با این توصیهها تسکین دهید
عادتهای روزمرهای که به کاهش کمردرد کمک میکنند
وقتی صحبت از تسکین کمردرد میشود، شاید این توصیه را شنیده باشید که به پزشک مراجعه کن، عکس رادیولوژی بگیر، ایبوپروفن بخور یا اینکه کلاً سبک زندگیات را عوض کن!