-
بیماریهای تب دنگی و زیکا در کشور هنوز شناسایی نشدهاند
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: بیماریهایی مانند تب دنگی و زیکا که از طریق پشه آئدس به انسان منتقل میشود هنوز در کشور شناسایی نشده است.
-
مقایسه اثر بخشی لیزر درمانی و کرایوتراپی برای زگیل تناسلی
در جستوجوی درمان های مؤثر برای زگیل تناسلی، دو روش مورد توجه قرار گرفتهاند: لیزر درمانی و کرایوتراپی. لیزر درمانی زگیل تناسلی روشی است که در آن از پرتوهای لیزر پرانرژی برای از بین بردن زگیل تناسلی استفاده میکنند، در حالی که در سرما درمانی از سرمای شدید حاصل از موادی مانند نیتروژن مایع برای یخ زدن و تخریب بافت زگیل تناسلی استفاده میشود. هدف هر دو روش حذف زگیل ها و از بین بردن عفونت زمینه ای HPV است.
-
مدیرعامل سازمان انتقال خون عنوان کرد؛
تشخیص ایدز در کمتر از ۴ روز با روش NAT
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: با آزمایش غربالگری مولکولی و روش NAT، هم اینک قادر هستیم عوامل ویروسی همچون ایدز را در کمتر از سه یا چهار روز تشخیص بدهیم.
-
معاون بهداشت وزارت بهداشت:
فلج اطفال در کشور به صفر رسیده است/سرخک و سرخجه در مرحله حذف قرار دارند
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تشریح دستاوردهای حوزه بهداشت، وضعیت واکسیناسیون کشوری در ایران را مطلوب عنوان کرد و گفت: ماحصل واکسیناسیون با ۹۷ درصد پوشش کشوری، منجر به این موفقیت شد که به عنوان مثال امروز، بیماری فلج اطفال در کشور به صفر رسیده؛ این درحالیست که در کشورهای همسایه هنوز هم این بیماری مشاهده میشود.
-
وزارت بهداشت اعلام کرد
آخرین وضعیت بروز HIV در کشور
مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، آخرین وضعیت بروز بیماری HIV در کشور را اعلام کرد.
-
آنچه باید از ویروس هاری بدانیم
کارشناس بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص موارد گازگرفتگی انسان توسط حیوانات توضیحاتی داد.
-
در آستانه روز جهانی هاری مطرح شد
۳۲۰ هزار مورد حیوانگزیدگی در ۱۴۰۱/ وضعیت بروز «هاری» در کشور
رییس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت با اشاره به آمار ۳۲۰ هزار مورد حیوانگزیدگی طی سال ۱۴۰۱، گفت: اگر فردی دچار علائم هاری شود، ۱۰۰ درصد جان خود را از دست خواهد داد، اما اگر در صورت گزیده شدن توسط حیوانات به مراکز بهداشتی مراجعه کنند، با اقداماتی مانند تزریق سرم و واکسن ضد هاری میتوان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.
-
ویروس نیپا: هر آنچه که لازم است بدانید
ویروس نیپا (NiV) ویروسی است که عمدتاً از طریق خفاش های میوه پخش می شود اما می تواند از طریق خوک ها و سایر حیوانات نیز گسترش پیدا می کند و باعث علائم شدید از جمله مرگ می شود و متاسفانه هیچ دارو یا واکسنی برای آن وجود ندارد. در آسیا، عمدتاً بنگلادش و هند، بیشترین درصد شیوع را دارد.
-
قطع زنجیره انتقال بیماری با مشارکت مردم
هرمزگان در آستانه حذف مالاریا
مالاریا یکی از مهمترین و شایعترین بیماریهای منتقله توسط پشه آنوفل است که این بیماری بیشتر در مناطق گرم و مرطوب وجود دارد و هر ساله تعداد زیادی از مردم جهان به این بیماری مبتلا و جان خود را از دست میدهند.
-
«آدنوویروس» چیست؟
آدنوویروسها، ویروسهایی هستند که باعث ایجاد طیف وسیعی از بیماریها میشوند و میتوانند علائم شبیه سرماخوردگی، تب، گلودرد، برونشیت، ذات الریه و اسهال را ایجاد کنند.
-
موثرترین راه پیشگیری از آنفلوآنزا
با نزدیک شدن به فصل پاییز کم کم خطر فراگیر شدن آنفلوآنزا بیشتر میشود؛ بد نیست با علایم این بیماری و تفاوتهایش با سرماخوردگی آشنا شوید
-
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر عنوان کرد؛
آمادهباش وزارت بهداشت در مقابله با شیوع وبا در پاییز
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، در خصوص احتمال شیوع وبا در پاییز، توضیحاتی ارائه داد.
-
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد
نگرانی از افزایش موارد وبا در آستانه پاییز/ آمادهباش دانشگاهها تا پایان مهرماه
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اعلام نگرانی از افزایش موارد وبا در آستانه فصل پاییز، از آمادهباش دانشگاههای علوم پزشکی تا پایان مهرماه به منظور برخورد با موارد احتمالی این بیماری خبر داد.
-
بیماری های خطرناکی که با گرم شدن هوا به سراغتان می آید
از علت، نشانه و درمان این3 بیماری که خبرهایی از مشاهده موارد ابتلا به آن ها به گوش می رسد. هرساله بهار و تابستان فصل شروع بیماریهایی است که اگر پیشگیری از آنها را جدی نگیریم به یک دردسر بزرگ تبدیل میشوند.
-
جدال با تبکنگو
کنههایی که جان میگیرند؛ شناسایی ۱۱ مبتلا به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان
همه ساله با گرمشدن دمای هوا و افزایش فعالیت کنهها انتظار بروز موارد ابتلا به تب کریمه کنگو وجود دارد به طوریکه در سیستان و بلوچستان نیز تاکنون ۱۱ مورد این بیماری مشاهده شده است.
-
علایم و درمان «کیست هیداتید» و روند بروز آن در کشور
میزبان اصلی انگل «کیست هیداتید»، سگ و میزبان واسطه آن نشخوارکنندگان هستند که سبب آلودگی و ایجاد کیست هیداتید در کبد، ریه و سایر اعضاء میشوند. انسان هم به صورت تصادفی در اثر تماس با سگ، خاک و سبزیجات آلوده به تخم انگل به بیماری مبتلا شده و عوارض بیماری به صورت کیست در اندامهای مختلف بدن از جمله کبد و ریه تظاهر پیدا میکند.
-
استانهای رکورد دار بیماری کریمه کنگو در کشور کدامند؟
- بر اساس اعلام دفتر مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانهای هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، گیلان، خراسان رضوی، اردبیل و خوزستان دارای بیشترین موارد مثبت ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هستند.
-
۳ ویروس تازه در راه است
در حالی که امسال موج گرما جهان را فرا گرفته است و کسی به سرماخوردگی فکر نمیکند، کارشناسان از هماکنون درباره شیوع ویروسهای زمستانی امسال هشدار میدهند.
-
در هفته ملی حذف مالاریا به ایسنا اعلام شد
قطع چرخه انتقال محلی مالاریا در ایران / کشور در انتظار دریافت گواهی حذف این بیماری
رئیس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا وزارت بهداشت با بیان اینکه چرخه زنجیره انتقال محلی مالاریا را از حدود ۴ سال قبل قطع کردهایم و این دستاورد تداوم داشته است، گفت: در این راستا منتظر هستیم گروه کارشناسان ارشد سازمان بهداشت جهانی برای تایید این موضوع به کشور بیایند و پس از بررسیهای بیشتر کشور و مناطق مرزی با پاکستان، گواهی حذف مالاریا از کشور را صادر کنند.
-
وضعیت بروز بیماری «تب شالیزار» / شیوع بیشتر بیماری در استانهای شمالی
تب شالیزار یا "لپتوسپیروز" یکی از بیماریهای عفونی اسپیروکتی و قابل انتقال بین حیوان و انسان بوده که به وسیله گونههای بیماریزای لپتوسپیرا ایجاد میشود. این بیماری در تمام نقاط دنیا به جز قطب شمال و جنوب گسترش دارد و در نواحی گرمسیری، مناطق با بارندگی زیاد و مناطقی که سطح آبهای زیرزمینی بالا باشد، آندمیک است.
-
این افراد حتما واکسن هپاتیت B را بزنند | آیا همه هپاتیتها مُسری هستند؟
رئیس سابق شبکه هپاتیت ایران میگوید: حدود ۲۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به هپاتیت C و حدود ۱.۵ میلیون نفر مبتلا به هپاتیت B هستند اما خیلی از بیماران از بیماری خود خبر ندارند و ممکن است این بیماری تا سالها بدون علامت در بدن فرد باقی بماند.
-
ششمین فرد مبتلا به ایدز به شکل «استثنائی» درمان شد
محققان فرانسوی و سوئیسی در یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر بریزبن استرالیا گفتند با گذشت ۲۰ ماه از قطع داروی خاص این بیماری، که میزان ویروس را در خون کاهش میدهد، پزشکان بیمارستان دانشگاه ژنو اثری از این ویروس را در بدن بیمار پیدا نکردهاند.
-
توصیه وزارت بهداشت در فصل گرما برای مقابله با وبا
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه درحال حاضر با شرایط غیر عادی یا طغیانی از بیماری وبا مواجه نیستیم، گفت: موارد ابتلا به وبا که تاکنون (طی امسال) گزارش شده، کمتر از ۱۰ مورد بوده است.
-
وبا در کمین است
خطرهای نگرانکنندهای درباره احتمال ورود بیماری خطرناک وبا به کشور شنیده میشود، با این بیماری و راههای پیشگیری از آن آشنا شوید.
-
افزایش مبتلایان تب کریمه کنگو به ۲۸ نفر/ ۳ تن جان باختند
رییس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت به افزایش شمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در سال جاری اشاره کرد و گفت: متاسفانه ۳ بیمار نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادهاند.
-
در آستانه روز جهانی مبارزه با بیماریهای زئونوز مطرح شد
«زئونوز»ها متهم اول بروز بیماریهای نوپدید / وضعیت بروز این بیماریها
رییس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت به تشریح وضعیت بروز بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان پرداخت و آنها را متهم اول بروز بیماریهای نوپدیدی همچون کووید۱۹ خواند.
-
رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان وزارت بهداشت:
سالک کشنده نیست/ضرورت استفاده از مواد دور کننده حشرات در مناطق روستایی
رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به شیوع بیماری سالک در بسیاری از شهرهای کشور به خصوص در مناطق روستایی هشدار داد و گفت: این بیماری کشنده نیست و مردم در این مناطق از مواد دور کننده حشرات استفاده کنند.
-
تب کریمه کنگو؛ بیماریِ بدون علائم، ولی کشنده
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان، با اعلام اینکه بیماری مشترک انسان و دام تب کریمه کنگو در دام علامتی ندارد، اما در انسان میتواند کشنده باشد، گفت: انتقال بعضی از بیماریها تماس مستقیم با حیوان زنده است، البته تب کریمه کنگو از انسان به انسان نیز منتقل میشود، مواردی نیز در اثر مصرف فرآورده غیربهداشتی به وجود میآید.
-
در فصل تابستان مراقب این بیماری وحشتناک باشید
بهار و اواخر تابستان، شایعترین فصل بروز این بیماری است. بیماریای که کوچک و بزرگ نمیشناسد و کافی است که در منطقه خطر قرار بگیری و پیش از آن هم سابقه ابتلا نداشته باشی! آنوقت است که گرفتارش خواهی شد!
-
کنگو جان یک شهروند زاهدانی را گرفت
رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: متاسفانه در روزهای گذشته شاهد مواردی از ابتلا به بیماریهای مشترک انسان و حیوان مخصوصا تب کریمه کنگو در زاهدان بودیم.