-
چگونه دردهای ناشی از استرس را از رو ببریم؟
به گفته دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد، بهترین راهکار برای کنترل دردهای ناشی از استرس انجام تمرینات منظم ورزشی، خواب با کیفیت، تغذیه سالم، تمرین تکنیکهای تنفسی و مدیتیشن همچنین مراجعه به پزشک متخصص درد است.
-
عوارض جسمی و روحی کینهای بودن
نگه داشتن خشم یا کینه میتواند به استرس، اضطراب و افسردگی کمک کند، درحالیکه بخشش میتواند تسکین عاطفی، آرامش و آسودگی را به همراه داشته باشد.
-
اسکیزوفرنی با این علائم همراه است
محققان بیمارستان عمومی جانبازان تایپه(TVGH) یک پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه دادهاند که قادر به کمک به تشخیص اسکیزوفرنی است.
-
پیامدهای اضطراب جنگ
اضطراب جنگ برآمده از مواجهه با خشونت و بیرحمی و ناامنی انسانها علیه انسانها و زندگی است. از سویی تجربه ضربه اول بدون هشدار و بدون امکان پیشبینی تنشهای بیشتر و تجربه اضطرابی پیچیدهتری را رقم زده است.
-
آوار جنگ بر دوش روان
اکنون باور دارم که در جنگ، نخستین چیزی که فرو میریزد سلامت روان است؛ بیصدا، بینشان، اما عمیق و ماندگار.
-
راههایی برای بهبود تمرکز پس از تنشهای جنگی
شرایط تنشزا، بهویژه در دورههای پس از جنگ یا در زمان تهدیدات مداوم، میتواند بر عملکرد شناختی، از جمله تمرکز ذهنی، تأثیرات قابلتوجهی داشته باشد.
-
ویرانی خاموش روان پس از جنگ
در بطن هر جنگی، خسارتهای زیرساختی و نظامی، اگرچه در صدر اخبار قرار میگیرند، اما ویرانیهای روانی-اجتماعی اغلب در لایههای خاموش پنهان میمانند
-
آسیب ماندگار جنگ بر روان کودک
کودکی که شرایط بحران و جنگی را میبیند و در معرض اخبار و اطلاعاتش قرار میگیرد یا شنونده صداهای ناهنجار انفجار است، با تجربههایی رو بهرو میشود که برای دستگاه روانی نابالغ او فراتر از ظرفیت و تحملش خواهد بود. در واقع در صورت بیتوجهی به این مسائل میتواند آسیبهای جدی، ماندگار و گاهی مادامالعمر نیز داشته باشد.»
-
ویتامینهایی برای رهایی از استرس جنگ
استفاده از ویتامینها و مکملهای مناسب میتواند به کاهش استرس و حمایت از سلامت جسمی و روانی کمک کند.
-
تاثیر جنگ بر سلامت روان / اهمیت آموزش روشهای مدیریت استرس و تابآوری
رئیس انجمن روانپزشکان کشور با اشاره به ترومای روانی ناشی از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: افرادی که در معرض ترومای مستقیم قرار گرفتهاند به خدمات تخصصیتر برای مشاوره و درمان نیاز دارند.
-
شناسایی نوع شدیدی از استرس
علائم اختلال استرس حاد یا ایاسدی در ماه اول پس از سانحه یا یک رویداد آسیبزا رخ میدهد و معمولاً در همان ماه برطرف میشود. اختلال استرس پس از سانحه یا پیتیاسدی زمانی تشخیص داده میشود که علائم بیش از یک ماه ادامه یابد.
-
درمان غلط برای رهایی از افسردگی
بدن انسان بهطور طبیعی دارای مکانیسمهایی برای ترمیم خود است و با انجام برخی فعالیتها میتوان علائم افسردگی را کاهش داد یا درمان کرد.
-
راهکار غلبه بر استرس جنگ
یک روانشناس بالینی گفت: این اتفاق تلخ، تجربهای شد که ما سعی کنیم سبک زندگیمان را کمی اصلاح کنیم، تا در برابر اتفاقات غیرقابل پیشبینی مانند آنچه رخ داد، انقدر آسیبپذیر نباشیم. یا زندگیمان را به سمت و سویی ببریم که یادمان نرود ما عزیزانی داریم که حواسمان به آنها نیست.
-
انتشار ۹ راهنمای آموزشی حفظ سلامت روان در بحران
رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان گفت: در راستای ارتقای تابآوری روانی جامعه در شرایط بحرانی، ۹ راهنمای آموزشی تخصصی در حوزه سلامت روان، تدوین و منتشر شده است.
-
اختلالی که باعث ویرانی جسمی میشود
چلیک توضیح داد که جوانان دائما از طریق رسانههای اجتماعی، عوامل محیطی و سایر رسانهها در معرض فشار برای داشتن بدنی لاغر قرار دارند که در درجه اول باعث بیاشتهایی عصبی و سایر اختلالات خوردن میشود.
-
بازگشت به زندگی عادی پس از تنشهای جنگ
انجمن علمی روانپزشکان در این روزها، بهعنوان نهاد مشورتی در کنار وزارت بهداشت و انجمنهای مختلف بوده است. مردم درصورت تداوم نگرانیها و استرسهای خود در این وضعیت ویژه میتوانند با سامانه 4030 تماس بگیرند.
-
راهنمای خودمراقبتی روانی-اجتماعی پس از شرایط جنگی/ هفت گام برای بازسازی آرامش پس از بحران
دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، راهنمای آموزشی «خودمراقبتی روانی-اجتماعی پس از شرایط جنگ» برای اینکه افراد بتوانند آرامش و تعادل روانی خود را بازیابند، تدوین کرده است.
-
چگونه استرس را از اضطراب تشخیص دهیم؟
بسیاری از تغییرات فیزیولوژیکی اضطراب و استرس مثل ضربان قلب، نفسهای تند و کوتاه و تنشهای عضلانی شبیه هم هستند ولی تفاوتهایی هم با یکدیگر دارند
-
راهکار مقابله با تنشهای روحی پس از جنگ
باورها و تمرینهای معنوی میتوانند در شرایط بحرامی بهعنوان تکیهگاهی قدرتمند عمل کنند. راز و نیاز، مدیتیشن کوتاه (مثلاً ۵ دقیقه تمرکز بر نفس)، یا خواندن متون الهامبخش میتواند آرامش درونی را افزایش دهد.
-
تقویت سلامت روان در بحران
شرایط بحرانی مانند بلایای طبیعی و جنگ از جمله وضعیتهایی محسوب میشود که افراد مختلف جامعه باید آمادگی روانی لازم برای مواجهه با آن و تصمیمگیری به موقع را داشته باشند تا جان خود و خانوادهشان را نجات بدهند؛ در این موقعیتها، هجوم بیامان اخبار ناگوار میتواند به فروپاشی ذهنی منجر شود.
-
راهکارهای موثر برای مقابله با خاطرات بد
خاطرات آسیب زا اغلب بر نحوه واکنش و پردازش روابط جدید و رویدادهای مهم زندگی شما تأثیر طولانی مدت دارند. این خاطرات می توانند در افکار شما نفوذ کنند و در زمان های نامناسب به طور ناگهانی افکار شما را مختل کنند.
-
تابآوری در بحران؛ چگونه با ضربههای روانی، رشد کنیم؟
یک روانشناس گفت: واکنشهای روانی و جسمی مانند ترس، خشم، بیخوابی و اضطراب در مواجهه با بحران، کاملاً طبیعیاند و نباید موجب شرمندگی یا احساس ضعف شوند.
-
با این تکنیکها به آرامش روان برسید
یک روانشناس بالینی گفت: اگر فردی در شرایط خاص قادر به رفتن سر کار نیست، میتواند با مطالعه کتابهای مورد علاقه خود را مشغول نگه دارد و تمرکزش تنها روی اخبار اضطرابآور نباشد.
-
ورزش و فعالیت بدنی منظم؛ راهکار مؤثر برای کاهش استرس و ارتقای سلامت روان
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر نقش فعالیت فیزیکی منظم در کاهش استرس، گفت: فعالیت بدنی و ورزش منظم با افزایش ترشح اندورفین، که به عنوان هورمون شادیآور و ضد درد شناخته میشود، نقش بسزایی در ایجاد حس آزادی، آرامش و کاهش تنش در افراد ایفا میکند.
-
خوراکیهای ضد استرس را بشناسیم
پروبیوتیک ها یا باکتریهای سالم موجود در برخی از انواع ماست میتوانند موجب بهبود سلامت روان، و بهبود عملکرد مغز شوند.
-
چطور رفتار تدافعی را کنترل کنیم؟
رفتارهای تدافعی ممکن است به شما کمک کند در کوتاه مدت احساس بهتری داشته باشید،اما در درازمدت باعث می شود که شما احساس بدتری نسبت به خود و دیگران داشته باشید.
-
مهارت هایی برای مقابله با انزوای اجتماعی
برای افراد در هر سنی، ارتباط اجتماعی برای بقا حیاتی است.
-
کودکان را از اخبار جنگ دور نگه دارید
بچهها هنگام جنگ به پناهگاه نیاز دارند؛ پناهگاهی که آغوش مادر و مهربانی پدر است و فضاها و محیطهایی است که نیازهای اولیه آنها را فراهم کند. برقرار کردن و ایجاد امنیت روانی در ایام جنگ، مهمترین و نخستین گام است؛ امنیتی که بچهها حسش کنند. سایر موارد هم مانند آب و غذا و مسائل بهداشتی و پزشکی نیز مهم است، اما فضای روانی و هیجانی آنها که بازی محور است بسیار اهمیت دارد.
-
شماره تماس ۱۴۸۰ را در این روزهای بحرانی فراموش نکنید
مدیرکل دفتر خدمات مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور از آمادهباش کامل خط ۱۴۸۰ برای ارائه خدمات مشاورهای شبانهروزی به هموطنان خبر داد.
-
این غذا استرس را زیاد می کند
رژیمهای غذایی پرچرب از طریق تغییر در باکتریهای روده باعث اضطراب زیاد میشوند.