آنتی بیوتیک
-
پاندمی دیگری در راه است؛ افزایش روند مخاطره آمیز مقاومت آنتی بیوتیکی در جهان
سلامت نیوز:محققان در مطالعه ای، آمار مرگ و میر ناشی از مقاومت ضد میکروبی باکتریایی را در سراسر جهان بررسی کردند.
-
معاون وزیر بهداشت:
فرهنگسازی برای مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها ضروری است
سلامت نیوز: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برای مهار مقاومت میکروبی باید قدم های اساسی برداریم، بر ضرورت فرهنگسازی در جامعه برای مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها تاکید کرد.
-
مقاومت آنتیبیوتیکی عامل غیرقابل درمان شدن بیماری ها
ایران دومین کشور پرمصرف آنتیبیوتیک در جهان
سلامت نیوز:ایران دومین کشور مصرفکننده آنتیبیوتیک در جهان به شمار میآید ؛ تداخل دارویی ،مشکلات گوارشی و حساسیت ها می تواند از عوارض این موضوع باشد. محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت میگوید: «پدیده مقاومت میکروبی باعث شده است که برخی بیماریها غیرقابل درمان شوند.» به گفته وی و براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی (WHO) ایران دومین کشور پرمصرف آنتیبیوتیک در جهان است.
-
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
مصرف آنتی بیوتیکها ساماندهی شود
سلامت نیوز :رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیروزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: «مقاومت میکروبی» ابرچالش نظام های سلامت دنیاست.
-
پژوهش ها نشان می دهد:
ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی با ترکیبات موجود در دهان شویه ها
سلامت نیوز:محققان می گویند وجود «تریکلوسان» در محصولات بهداشت خانگی باعث افزایش قابل توجهی از باکتری های مقاوم می شود.
-
مصرف بیرویه آنتیبیوتیک چه مشکلاتی ایجاد میکند؟
سلامت نیوز :یک فوق تخصص اطفال با بیان اینکه اگر شخصی به آنتیبیوتیکها نیاز نداشته باشد و آن را مصرف کند، علاوه بر هزینهای که برای آن پرداخت میشود، تعدادی از میکروبهای مفید دستگاه گوارش خود را به واسطه مصرف آنتیبیوتیکها از بین میبرد، اظهار کرد: در نتیجه میکروبهایی تولید میشود که مغایر با آنتیبیوتیکی است که مصرف شده است؛ لذا مصرف بیرویه و خودسرانه آنتیبیوتیک نه تنها مشکل اقتصادی ایجاد میکند بلکه برای سلامتی کودک و جامعه نیز بسیار مضر است.
-
سفکسیم یکی از پرمصرف آنتی بیوتیک ها
آنچه در رابطه با سفکسیم بهتر است بدانید
سلامت نیوز: آنتی بیوتیک ها دسته وسیعی از داروها هستند به این دلیل که میکروارگانیسم هایی که بر آنها تاثیر می گذارند زیاد هستند، باکتری ها دسته بندی های مختلفی دارند، از جمله گرم مثبت، گرم منفی، هوازی و بی هوازی که هرکدام در جای جای مختلف بدن باعث بروز بیماری های مختلف می شوند.
-
دانشمندان موفق شدند؛
کشف آنتی بیوتیکی که هیچ باکتری در برابرش مقاوم نیست
دانشمندان موفق شدند تا آنتی بیوتیکی را کشف کنند که با تحریک سیستم ایمنی تطبیقی علیه طیف وسیعی از باکتری ها عمل کرده و عفونت های سخت درمان را از بین ببرند.
-
با باورهای خرافی خداحافظی کنید؛
بیماری های فصلی را جدی بگیرید
آنفلوانزا یکی از بیماری های فصلی است که با شروع روزهای سرد سال شایع شده و ابتلا به آن می تواند عواقبی ناگوار به همراه داشته باشد. در این میان باورهای غلط و خرافی متعددی در زمینه آنفولانزا وجود دارد که می تواند منجر به وخیم شدن شرایط بیمار شود.
-
نقش داروخانهها در راستای خودمصرفی دارو
مصرف خودسرانه دارو چالش تشدید شده در نظام سلامت کشور
در زندگی شهری و پرمشغله امروزی مصرف داروها، آنتیبیوتیکها، مکملهای انسانی و ... جزئی اساسی از زنجیره درمان دردها و بیماریها محسوب میشود. عموم مردم با در دسترس بودن دارو و مصرف آن به طور معمول فقط جنبه بیخطری و شفابخشی آن را مدنظر قرار میدهند؛ در حالی که مصارف بیرویه اقلام دارویی میتواند بهرغم تسکین درد و بیماری، اختلالات و عوارض بسیاری را در بدن انسان ایجاد کند.
-
مقام سازمان جهانی بهداشت:
آنتی بیوتیکها کرونا را درمان نمیکنند
دستیار مدیر سازمان جهانی بهداشت درباره مصرف آنتی بیوتیکها برای بیماران کرونایی هشدار داد.
-
به مناسبت هفته ملی اطلاع رسانی مقاومت میکروبی؛
مصرف بیرویه آنتی بیوتیکها، بزرگترین تهدید بهداشت عمومی
سالانه بیش از ۸.۲ میلیون مورد جدید از عفونت توسط میکروبهای مقاوم به باکتری در دنیا رخ میدهد و در نتیجه آن بیش از ۳۵ هزار نفر میمیرند، بر این اساس مقاومت آنتی بیوتیکها یکی از بزرگترین تهدیدات بهداشت عمومی محسوب میشود.
-
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد
تولید کیتهای شناسایی همزمان آنفلوآنزا و کرونا / شرایط نگهداری واکسنهای دپو شده در کشور
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به تجویز غیرمنطقی و بی رویه آنتی بیوتیک ها و خطر مقاومتهای میکروبی، گفت: از بین بیمارانی که بر اثر ابتلا به کرونا در ICU بستری میشوند حداکثر ۱۵ درصد آنها نیاز به آنتی بیوتیک دارند، اما شاهدیم که ۷۵ درصد آنها آنتی بیوتیک دریافت میکنند و این نشان از مصرف بی رویه دارو دارد.
-
آموکسی سیلین برای این افراد سم است
افرادی که به پنی سیلین یا آمپی سیلین یا خود آموکسی سیلین آلرژی دارند به هیچ وجه نباید این دارو را مصرف کنند.
-
مصرف بی رویه برخی آنتی بیوتیک ها افراد را در معرض ناشنوایی قرار میدهد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف بی رویه برخی آنتی بیوتیک ها مانند گروه مایسینها می توانند روی شنوایی افراد تاثیر منفی بگذارند و آنها در معرض ناشنوایی قرار میگیرند.
-
جلوگیری از زایمان زودرس با آنتیبیوتیک رایج
نتایج بررسی تحقیقی نشان میدهد که مصرف یک آنتیبیوتیک رایج در دوران بارداری، وزن کم تولد و زایمان زودرس در کشورهایی که بیماری مالاریا، بومی شده است را کاهش میدهد.
-
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک عاملی برای ابتلا به کرونا
به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ، مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک در دوران کرونا باعث می شود ذخایر باکتریایی بدن ما به شدت آسیب ببیند و این آسیب یعنی تضغیف سیستم ایمنی.
-
شیر انسان جایگزین آنتیبیوتیکها میشود
اولیگوساکاریدهای شیر انسان ممکن است به درمان یا جلوگیری از عفونتهای باکتریایی در نوزادان و بزرگسالان کمک کند.
-
چطور به دست خودمان موثرترین داروی دنیا را نابود کردیم؟
بر اثر ۸۰ سال استفاده نادرست از پنیسیلین، اکنون افزایش سطح «مقاومت آنتیبیوتیکی» به مرز هشدار رسیده است.
-
مطالعات نشان می دهد؛
آنتی بیوتیک در اوایل زندگی بر رشد مغز تاثیر می گذارد
به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آنتی بیوتیک در اوایل زندگی می تواند رشد مغز انسان را در مناطقی که مسئول عملکردهای شناختی و عاطفی هستند تغییر دهد.
-
"آزیترومایسین" احتمال بستری شدن بیماران کرونایی را افزایش میدهد
محققان "دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو" (University of California, San Francisco) در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند آنتی بیوتیک "آزیترومایسین" (azithromycin) در پیشگیری از علائم کووید-۱۹ در بیماران مبتلا به کرونا بستری نشده مؤثرتر از دارونما عمل نمیکند و حتی ممکن است علیرغم تجویز گسترده، این آنتی بیوتیک احتمال بستری شدن بیماران را افزایش دهد.
-
محققان بریتانیایی می گویند؛
مصرف زیاد آنتی بیوتیک ها خطر سرطان روده را افزایش می دهد
محققان گزارش دادند آنتی بیوتیک ها ممکن است خطر سرطان روده بزرگ را بخصوص در افراد جوان، افزایش دهند.
-
تهدید امنیت بهداشت جهانی
پاندمی خاموش مقاومت های میکروبی زیر سایه کرونا
گسترش فزاینده و افسار گسیخته عفونت های ناشی مقاومت های میکروبی در کشورهای مختلف را می توان به پاندمی خاموشی تشبیه کرد که در اینده نه چندان دور می تواند امنیت بهداشت جهانی را تهدید کند.
-
مصرف دُزهای بالاتر آنتی بیوتیک می تواند باکتری ها را تقویت کند
بررسی ها نشان می دهد: استفاده از دُزهای بالاتر داروهای آنتی بیوتیک به منظور غلبه بر "معضل فزاینده مقاومت باکتریایی" در روند درمان بیماران، ممکن است منجر به تقویت برخی از باکتری ها شود.
-
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد
کمبود داروهای جدید برای مقابله با خطرناکترین باکتریهای جهان
سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به کمبود داروهای جدید برای مقابله با خطرناکترین باکتریهای جهان هشدار داد.
-
باورهای رایج نادرست درباره آنتی بیوتیک ها
آنتیبیوتیکها ابزاری اساسی برای درمان بیماریهای ناشی از باکتریها هستند، اما مانند هر ابزار دیگری، لازم است از آنها به درستی استفاده شود در غیر این صورت این امکان وجود دارد که به دلیل مقاومت آنتیبیوتیکی، این داروهای مهم در مواردی که واقعاً به آنها نیاز داریم، موثر واقع نشوند.
-
هشدارِ مقاوم شدن بیماری دیفتری در برابر آنتی بیوتیک و واکسن
متخصصان علوم پزشکی هشدار دادند که عفونت بسیار مسری و کشنده دیفتری ممکن است در برابر آنتی بیوتیک ها و واکسن ها مقاوم شود.
-
آزیترومایسین و دانستنی هایی درباره این آنتی بیوتیک
:آزیترومایسین می تواند گاهی اوقات بر ضربان قلب تاثیرگذار باشد، از این رو، بهتر است با داروهای دیگر که اثری مشابه دارند، مصرف نشود.آزیترومایسین یک آنتی بیوتیک تجویزی است. از این دارو برای درمان عفونت های سینه مانند سینه پهلو، عفونت های بینی و گلو مانند عفونت سینوس (سینوزیت)، عفونت های پوست، بیماری لایم، و برخی عفونت های آمیزشی استفاده می شود.
-
تاثیر داروهای آنتی بیوتیک در درمان افسردگی
داروهای آنتی بیوتیک می توانند به درمان انواع خاصی از افسردگی کمک کنند.
-
دانشگاه پزشکی بوشهر:
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیکها درمان کووید ۱۹ را پیچیده تر میکند
رئیس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف خودسرانه آنتی بیوتیکها نه تنها تاثیری در درمان بیماری کووید ۱۹ ندارد بلکه آن را پیچیدهتر میکند.