سلامت نیوز : معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: رشته روان پرستاری به شکل فعلی پاسخگوی نیاز جامعه و کشور نیست و باید بازنگری شود.
محمد علی محققی در گفتوگو با نظام پرستاری افزود: رشتههای دایر در كشور همگی برمبنای ضرورت است و هیچیك بیدلیل تاسیس نشده است رشته روانپرستاری هم بر اساس یك ضرورت در مقطع كارشناسی ارشد پرستاری در برخی دانشگاهها ایجاد شد.
معاون وزیر بهداشت اظهار كرد: ممكن است زمانی به عللی تغییراتی در نظام سلامت پیش میآید یا بنا بر ضرورت میزان جذب نیروی انسانی افزایش یابد اما این افزایش باید با ذكر شواهد پایه علمی و مستندات دانشگاهی داشته باشد و نه صرفاً احساسی و فاقد هرگونه شواهد.
وی ادامه داد: در خصوص میزان نیاز فرقی بین رشتههای مختلف وجود ندارد و به عبارتی در حیطههای پرستاری به جنبههای مختلف تخصصی نیاز داریم.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با اعتقاد به اینكه در خدمات پرستاری از جمله روانپرستاری به بازنگری نیاز دارد، افزود: باید با بازنگری رشته موجود رشته جدیدی ایجاد شود تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشد چون رشته روانپرستاری و بسیاری دیگر از رشتههای پرستاری هماكنون پاسخگوی نیازهای جامعه نیست.
محققی گفت: ادامه تربیت نیروی انسانی بر اساس كوریكولوم آموزشی پیشین مفید نیست و با توجه به پیشرفتهای اخیر علم روانشناسی و رشته روانپزشكی ایجاب میكند تا رشته تخصصی روانپرستاری هم دستخوش تغییر شود در غیر این صورت تربیت پرستار بر اساس كوریكولوم آموزشی پیشین برای جامعه علمی كشور فایدهای ندارد.