دكتر شهريار اقتصادي متخصص تغذيه و استاد دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي ايران، ضمن بيان اين مطلب در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)واحد علومپزشكي ايران، گفت: امروزه بحث مهم تداخل ژن بر تغذيه مطرح است زيرا ساختار ژنتيكي هر فرد ميزان نياز وي را به مواد مغذي و تغذيهاي تعيين ميكند به طوري كه يك فرد را نميتوان با فرد ديگري از نظر نيازهاي تغذيهاي كاملا برابر دانست.
وي در ادامه با اشاره به اين كه تنوع و تعادل در برنامه غذايي اصلي يكسان است كه بايد توسط تمام افراد مورد توجه قرار گيرد، افزود: افراد بايد روزانه از گروههاي مختلف مواد غذايي شامل ميوه، سبزيجات، لبنيات و غلات كه حاوي مواد مغذي و عناصر هستند استفاده كنند و تفاوت ذكر شده در ميزان مصرف اين مواد غذايي در هر فرد است.
دكتر اقتصادي به نقش عناصر كمياب بدن اشاره كرد و گفت: عناصري همچون روي، آهن، سلنيوم و مس هرچند دربدن كم هستند اما اين دليل بياهميتي آنها نيست، زيرا مطالعات نشان داده بسياري از اختلالات و بيماريها با رفع نيازهاي تغذيهاي افراد به اينعناصر قابل پيشگيري و حتي درمان است.
وي در پايان دليل اين امر را عنوان و اظهار كرد: اين عناصر، برعملكرد آنزيمهاي بدن تاثير گذارند، بنابراين نقش ويژه و حياتي را در بدن ايفا ميكنند.