بیماران خاص
-
بهرهمندی بیمهشدگان تامین اجتماعی از مزایای صندوق حمایت از بیماران خاص
بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، از اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بهرهمند میشوند.
-
پرونده بیماران خاص و صعبالعلاج؛
طب ایرانی چگونه به بیماران خاص کمک میکند
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با جایگاه طب ایرانی در حوزه بیماری های خاص و صعب العلاج، توضیحاتی ارائه داد.
-
مدیرکل بیمه سلامت گلستان:
بیماران خاص رایگان بیمه میشوند/ اعلام نرخ حق بیمه سال ۱۴۰۲
مدیرکل بیمه سلامت گلستان از بیمه رایگان بیماران خاص اعم از مبتلایان به بیماریهای اماس، تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و پیوند کلیه خبر داد.
-
اصول احوالپرسی از بیماران صعبالعلاج
در روز جهانی بیماریهای خاص و صعبالعلاج از چگونگی معاشرت با آنها گفتیم تا کمترین آزار و آسیب به روان آنها وارد شود.
-
امنیت دارویی بیماران خاص به مخاطره افتاده است
خونریزیهای بیوقفهای که بند نمیآید؛ این بخشی از تراژدی زندگی بیماران مبتلا به بیماری هموفیلی است؛ بیمارانی که خاص هستند و داروهایی که مصرف میکنند برایشان به تمام معنا از نان شب واجبتر است، اما برخی اشتباهات مدیریتی در کنار تحریمهای ظالمانه هر از چند گاه دارو و درمان این بیماران را تحتتأثیر قرار میدهد و با کمبودهایی در داروهای این بیماران مواجهیم.
-
بیماران خاص با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند
مدیر انجمن بیماریهای خاص و MS در چهارمحال و بختیاری گفت: بیمههای تامین اجتماعی و سلامت از سال ۱۴۰۱ تفاهمنامهای جهت حمایت از بیماران خاص منعقد کردند اما فرد بیمار باید در ابتدا توانایی تامین هزینه درمان خود را داشته باشد و پس از آن با ارائه فاکتور به بیمه بخشی از هزینه خود را دریافت کند درحالی که برخی افراد توانایی تامین این هزینه اولیه را ندارند.
-
۳ بیماری پر هزینه صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج
مدیر کل آمار و مهندسی اطلاعات سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در طول شش ماه گذشته بیماران سرطانی، دیابتی و ام اس به طور کلی بیشترین هزینه را در این صندوق به خود اختصاص دادهاند.
-
پس از 44 سال هنوز نظام سلامت کشور ناکارآمد است/ مردم گرفتار گرانی و کمبود داروهای خاص
بسیاری از ما، قبل از پیروزی انقلاب و بعد آن تا امروز، به یاد داریم که یکی از مشکلات عموم مردم در سراسر کشور و دولتهایی که آمدند و رفتند، ناکارآمدی مجموعه نظام بهداشتی و درمانی بوده که هنوز هم ادامه دارد. شاخص این ناکارآمدی در هزینههای سنگین و کمبود و دشواری تهیه دارو برای بیماران و خانواده آنها است. البته با این تفاوت که در مسیر گام به گام عملکرد دولتها دو تجربه چنان حک شده است که شرایط گرانی و کمبود دارو چندان حساسیتها را برنمیآورد.
-
کدام بیماران خاص از خدمات بیمه دندانپزشکی برخوردارند؟
مشاور مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در امور همکاری های بین بخشی، نسبت به تلاش بیمه سلامت در جهت افزایش خدمات مورد نیاز دندان پزشکی بیماران خاص تاکید کرد.
-
تخصیص ناقص بودجه صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج در ۱۴۰۱/ نیاز ۱۵هزار میلیاردی برای امسال
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با اعلام عدم تخصیص کامل بودجه صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج در سال ۱۴۰۱، گفت: در لایحه بودجه سال جاری نیز مبلغ ۷۰۰۰ میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شده که با ارقام مورد نظر کارشناسی شده ما متفاوت است و با توجه به رشد تورمی هزینههای سلامت کمی نگران این هستیم که در بودجه این بخش دچار مشکل شویم.
-
حمایت اجتماعی از بیماران خاص باید افزایش یابد
در این مقاله، به ضرورت حمایت اجتماعی در ابعاد مختلف از بیماران خاص و مسائل و مشکلات این قشر از جامعه می پردازیم.
-
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت اعلام کرد
نحوه تامین داروهای بیماران خاص در نوروز/چگونگی فعالیت مراکز دیالیز و دندانپزشکی
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت، درباره وضعیت تامین داروهای بیماران خاص، نحوه فعالیت مراکز دیالیز و دندانپزشکیها در تعطیلات نوروزی توضیح داد.
-
انصراف از درمان به دلیل کمیابی و گرانی دارو / تعداد بیماران خاص در کدام شهرها بیشتر است؟
افراد زیادی طرفدار خاص بودن در نوع صحبت، پوشش، رفتار، عملکرد و بسیاری از ابعاد دیگر زندگی هستند اما بیمار خاص بودن خاصیتی است که طرفدار ندارد.
-
رییس گروه دارویی دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران:
کدام بیماران تحت پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج هستند
رییس گروه دارویی دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماریهای تحت پوشش صندوق و خدمات مربوطه بسته خدمتی بیماران خاص شامل دارو، ویزیت، خدمات پزشکان، آزمایش، تصویربرداری، خدمات توان بخشی و خدمات بستری از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ میشود.
-
تاب آوری و سلامت بیماران
بررسی نقش تاب آوری در ارتقاء سلامت بیماران
در این مطلب به نقش تاب آوری در ارتقاء سلامت بیماران اشاره می کنیم. سپس شیوه های افزایش تاب آوری را بررسی می نماییم.
-
نحوه ثبت نام بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت برای دریافت مزایا
مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات نحوه ثبت نام بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه سازمان بیمه سلامت ایران را تشریح کرد.
-
معاون سازمان بیمه سلامت ایران خبر داد؛
هزینه ۱۲۰۰ میلیاردی برای بیماران خاص و صعب العلاج
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، از هزینه ۱۲۰۰ میلیارد تومانی برای بیماران خاص و صعب العلاج طی ۳ ماه گذشته خبر داد.
-
نماینده بنیاد CF عنوان کرد؛
تهیه بسته خدمتی بیماران CF/ ماجرای داروی ۱۴.۵ میلیونی
نماینده بنیاد CF، با عنوان این مطلب که هزینه های بیماران CF در تمام دنیا توسط دولت ها حمایت می شود، از تهیه بسته خدمتی برای این بیماران در ایران خبر داد.
-
مشکلات دارویی و هزینههای کمرشکن بیماران «اسامای»، «دیستروفی» و «تالاسمی»
سراسر رنج
سی بیمار فوت کردند در سایه غیبت «اسپینرازا» و «ریسدیپلام» از ١١/٠٩/١٤٠٠ تا ٢٥/٠٩/١٤٠١. حدودا یکسال پیش بود که مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند تا از دردی بگویند که به جانشان افتاده.
-
۴۸۵۰ بیمار نادر تایید شده در کشور / تمام بیماران نادر نیازمند حمایت بیمه
مدیرعامل بنیاد بیماریهای نادر با تاکید بر اینکه لازم است بودجه صندوق بیماران نادر، خاص و صعبالعلاج در سال آتی افزایش یابد، گفت: بودجه فعلی ۵۰۰۰ میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۲ باید ترمیم شود؛ چراکه این میزان فعلی با افزایش شمار بیماریهای تحت پوشش پاسخگو نخواهد بود.
-
اسامی ۲۷ بیماری تحت پوشش «صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج»
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ضمن تشریح جزئیات پوشش بیمهای صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج، گفت: بر اساس اولویتها به تدریج وزارت بهداشت بیماریها را اعلام میکند و با توجه به منابع، بستههای خدمتی تدوین میشوند و تاکنون برای ۲۷ بیماری بسته خدمتی تدوین شده است اما تا تدوین بسته برای ۴۴ بیماری، زمان لازم است.
-
دارورسانی درب منزل جانبازان و بیماران خاص / نحوه دریافت دارو و پرداخت هزینهها
دارورسانی درب منزل بیماران خاص، یکی از آرزوهای سالهای دور نظام سلامت کشور است که بارها و بارها تا پای اجرا رفته و هر بار با چالشهایی مواجه شده است. حالا اما، وزارت بهداشتیها از اجرای پایلوت این طرح در تهران و آغاز آن با بیماران ام. اس و همچنین از سوی بیمه دی برای خانواده شهدا و جانبازان بالای ۵۰ درصد خبر میدهند؛ طرحی که میتواند به تدریج به سمت کشوری شدن گام برداشته و رنج تامین دارو را از دوش بیماران خاص بردارد...
-
مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی بررسی کرد
پیامدهای اطلاق «خاص» به بیماریهای دیگر
مجلس تعداد بیماریهای خاص را افرایش داد و به عدد 27 رساند. چند روز پیش زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از افزایش تعداد بیماریهای خاص به ۲۷ بیماری خبر داد. تعداد بیماریهای خاص در حالی افزایش پیدا کرد که تا پیش از این تنها ۷ بیماری در کشور جزو بیماریهای خاص شناخته میشدند.
-
افتتاح صندوق بیماران خاص
صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج با بودجه 7هزار میلیارد تومانی 3آبان راهاندازی میشود و در مرحله اول 27بیماری تحت پوشش این صندوق خواهد بود.
-
افزایش بیماریهای خاص؛ عدم تناسب حجم بودجه با سبد بیماریها
در حالی مجلس شورای اسلامی تعداد بیماریهای خاص را افزایش داده است که برخی از فعالین حوزه بیماران خاص از عدم تناسب این بودجهها با افزایش سبد این بیماریها خبر میدهند.
-
تحریمهایی که هموفیلیها را معلول میکند
عضو مجمع عمومی کانون هموفیلی ایران با اشاره به دروغ بزرگ تحریم نبودن دارو برای بیماران ایران، عوارض متعدد و مستقیم تحریمها بر روند تامین دارو و درمان بیماران هموفیلی را تشریح کرد، گفت: مواردی داشتیم که بر اثر نبود دارو که مستقیما عاملش تحریم بود، بیماران هموفیلی از بین رفتهاند و همچنین وقتی داروی بیمار هموفیلی کمتر از استاندارد در کشور وجود داشته باشد، بیماران معلول میشوند.
-
پیگیری مجلس برای حل مشکل تامین داروی بیماران خاص؛ طرح دارویار بررسی میشود
عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد که حل مشکل تامین داروی بیماران خاص بهویژه بیماران SMA یکی از اولویتهای کمیسیون بهداشت است که بهطور جد پیگیری میشود.
-
جلوگیری از توزیع دارو و مسوولیت وزارت بهداشت در مرگ دهها مبتلای SMA
اعتراض به دپوی داروهای وارداتی مبتلایان SMA
دیروز دهها مبتلای SMA در مقابل سازمان غذا و دارو تجمع کردند و خواستار توزیع داروهایی شدند که ظرف 45 روز گذشته و به دنبال تاکید و قول رییسجمهوری وارد کشور شده، اما با دستور مسوولان وزارت بهداشت از توزیع آنها جلوگیری شده یا تعداد کمی از بیماران، آنهم به عنوان نمونههای آزمایشی برای اثبات میزان اثرگذاری دارو، مشمول دریافت این داروی گرانقیمت یارانهای شدهاند.
-
بیماری های خاص و دردهای ناتمام
به بیماری های تالاسمی، هموفیلی و بیماری نارسایی کلیه اصطلاحا «بیماری های خاص» گفته می شود که هر کدام نیازمند روش درمانی سخت و پرهزینه ای هستند.
-
انتشار لیست داروهای جدید وارد شده به فهرست دارویی کشور
سازمان غذا و دارو لیست ۲۱ قلم داروی مورد نیاز بیماران خاص و صعبالعلاج که اخیرا وارد فهرست رسمی دارویی شدند را منتشر کرد.