روزه
-
روزهداری برای بیماران دیابتی نوع ۲ مفید است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: روزهداری برای بیماران دیابتی با سن کمتر از ۶۵ سال که دیابت آنها با رژیم غذایی کنترلشده مفید است.
-
رئیس مرکز تحقیقات سالمندی عنوان کرد؛
افراد سالمند در چه شرایطی روزه بگیرند/ هشدار به سالمندان دیابتی
رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ارتباط با شرایط روزه داری افراد سالمند توضیحاتی ارائه داد.
-
اینفوگرافیک / راهکارهای تغذیهای برای رفع مشکلات روزهداران
تغییر عادتهای غذایی در ماه رمضان، میتواند برخی مشکلات را برای روزهداران ایجاد کند؛ اما برخی راهکارهای تغذیهای درست، از بروز این مشکلات جلوگیری میکند.
-
چرا باید سحری بخوریم؟
متخصص داخلی با تأکید بر اینکه باید حتما سحری خورد،گفت:به این علت تاکید داریم سحری بخورید که معده 15 ساعت گرسنه نماند؛ چون اسید معده که ترشح شود باعث زخم معده و اثنی عشر میشود.
-
چرا با وجود روزهداری دچار افزایش وزن میشویم؟
انتظار ابتدایی خیلی از افرادی که دچار افزایش وزن هستند این است که در طی یک ماه روزه داری کاهش وزن چشمگیری داشته باشند.اما برای خیلی ها نه تنها این اتفاق نمی افتد بلکه در پایان این ماه مبارک جرات دیدن عدد روی ترازوی وزن کشی را ندارند.چرا که با وجود ساعت ها و روزها گرسنگی و تشنگی از قبل هم سنگین وزن تر شده اند.دلایل این افزایش وزن ناگهانی در روزه داری چیست؟
-
غذاهایی که رطوبت بدن را حفظ می کند و شما را سیر نگه می دارد
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان،در ماه مبارک رمضان، برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش مصرف آب باید بتوانید آب مورد نیاز بدن را تامین کنید.وعده غذایی سحر یکی از اصلیترین وعدههای غذایی است که به منظور مقابله با تشنگی و گرسنگی در طول روز، نباید به هیچ وجه از آن غافل شد.باید بتوانید در این وعده غذاهایی را مصرف کنید که رطوبت بدن را حفظ کند. در ادامه به معرفی این نوع غذاها میپردازیم.
-
پس از افطار، از دهانشویه استفاده نکنید
به گزارش سلامت نیوز به نقل از بهداشت نیوز، استفاده از دهانشویه برای خلاص شدن از طعم تند یا تلخ و نامطبوع پس از خوردن یک وعده غذایی که ممکن است حاوی پیاز یا سیر در وعده افطار در ماه رمضان باشد، به منظور احساس طراوت رایج است.
-
مصرف این خوراکیها برای افطار مناسب نیست
به گزارش سلامت نیوز به نقل از دفتر بهبود تغدیه وزارت بهداشت،با آغاز ماه مبارک رمضان، تغییر در برنامه غذایی و ساعت غذا خوردن افراد میتواند سبب بروز برخی مشکلات گوارشی شود؛ موضوعی که با رعایت برخی نکات تغذیهای از جمله دقت در انتخاب خوراکیهایی که در وعده مهم افطار مصرف میکنیم میتواند تا حد زیادی از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری کند.
-
یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛
چگونه از سوزش معده در زمان روزه داری جلوگیری کنیم
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،یک متخصص تغذیه، در ارتباط با راهکارهای جلوگیری از سوزش معده در زمان روزه داری، نکاتی را متذکر شد.
-
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ؛
روزه داران پروتئین بیشتری در وعده شام مصرف کنند
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سیناپرس،استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روزه داران باید در وعده غذایی شان به اندازه کافی از پروتئین استفاده کنند. مقدار پروتئینی که روزه داران در وعده شام می خورند باید یک مقدار بیشتر از مقدار پروتئینی باشد که در وعده سحر مصرف می کنند.
-
روزه داری و بیماریهای قلبی و عروقی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،امروزه مهمترین علت مرگ و میر در کشورهای جهان، بیماری های قلبی و عروقی است و سالانه عده زیادی از افراد جامعه به شمار این بیماران افزوده میشود.
-
تغذیه در ماه رمضان؛
افطار و سحر چی بخوریم/آیا وعده شام را باید حذف کنیم
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،برخی از روزه داران، در طول ماه مبارک رمضان، وعده شام را حذف می کنند و یا اینکه شام می خورند و سحری را حذف می کنند. در حالی که روزه داری صحیح، حفظ هر سه وعده غذایی است.
-
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در حالیکه روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، زیاده روی در خوردن مواد غذایی در طول وعده های سحری و افطار میتواند سلامت را به خطر اندازد.
-
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد؛
تغذیه در ماه رمضان از دیدگاه طب ایرانی/مصرف دمنوش فراموش نشود
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص تغذیه در ماه مبارک رمضان از منظر طب ایرانی نکاتی را عنوان کرد.
-
اینفوگرافیک / چند توصیه پزشکی برای تغذیه ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی یا عصبی جلوگیری شود؛ بنابراین رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحری می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع جسمی و بهره مندی از مزایای معنوی این ماه، یاری کند. در این اینفوگرافیک به چند توصیه ساده درباره تغذیه در ماه رمضان اشاره شده است.
-
واکسن کرونا و نکاتی که روزه داران باید بدانند/ بهبودیافتگان امیکرون میتوانند روزه بگیرند؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از میزان،عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: اگر علائم بیماری به طور کامل برطرف شود و افراد در شرایط سنی و بدنی مناسبی قرار داشته باشند منعی برای روزه داری بهبود یافتگان امیکرون وجود ندارد.
-
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم ؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزیاتو، اگر می خواهید بدانید که چگونه می توان در ماه رمضان در عین حفظ سلامتی، وزن خود را کم کرد این مطلب را از دست ندهید.
-
توصیههایی برای مقابله با تشنگی در ماه مبارک رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از افکارنیوز،یکی از مسائلی که معمولا افراد روزه دار در ماه رمضان با آن مواجه میشوند، تشنگی است.
-
روزهداران چه زمانی برای اهدای خون مراجعه کنند؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایکنا، معاون اداره کل انتقال خون استان تهران بهترین زمان اهدای خون توسط روزهداران را صبح اعلام کرد و گفت: روزهداری منافاتی با اهدای خون ندارد و پس از اهدا، طی دو تا سه ساعت، مایعات داخل رگ به حالت قبل از اهدای خون باز میگردد.
-
روزهداری مطلوب در شرایط کرونا و تزریق واکسن چگونه است؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع کووید-۱۹ با ایام روزهداری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعهای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید۱۹ در دوران روزهداری دیده نشده است.
-
۶ نکته تغذیهای برای داشتن وعده سحری سالم
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،وعده سحری در ماه مبارک رمضان و برای تامین انرژی بدن روزهداران از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین باید نکات تغذیهای را برای داشتن یک وعده سحری سالم مد نظر قرار دهید.
-
چطور از بوی بد دهان در ماه رمضان خلاص شویم؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزیاتو، ماه رمضان فرصتی است برای مسلمانان تا به روزه و عبادت بپردازند و روح و جسم خود را از ناپاکی ها بزدایند. روزه فواید جسمانی زیادی از جمله بهبود فشار، قند و کلسترول خون دارد. اما یکی از مشکلاتی که افراد روزه دار در ماه رمضان به آن دچار هستند بوی بد دهان است.
-
روزهداری و معده درد
توصیههایی برای پیشگیری از ناراحتیهای معده در روزهداری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت تبیان، در این ماه، برخی افراد دچار مشکلاتی در معده مانند نفخ، آروغ زدن، بد هضمی و ریفلاکس اسید میشوند. این مشکلات فقط برای کسانی ایجاد نمیشود که از قبل مشکلات گوارشی دارند، بلکه افرادی که هرگز مشکلات گوارشی نداشتهاند نیز ممکن است دچار شوند و دلیل آن نیز عادتهای غذایی طی ساعتهایی است که افراد روزه نیستند.
-
معرفی نوشیدنیهای مفید برای ایام روزهداری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به اهمیت نوشیدنیهای مناسب در ماه مبارک رمضان، گفت: در فاصله افطار تا سحر، مصرف بیش از هشت لیوان آب آشامیدنی سالم، سایر مایعات طبیعی، آب سبزیجات و صیفیجات مانند آب هویج، آب گوجه فرنگی و آب کرفس که سبب دریافت بیشتر مایعات، کالری و تا حدودی فیبر غذایی میشود، ضمن حفظ ایمنی برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید - ۱۹، بدن را از کم آبی در طول روزهداری حفظ میکند.
-
خوراکیهای مناسب پاکسازی بدن از سموم در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان تغذیه ۹ ماده غذایی را توصیه میکنند که بدن را از شر سموم مضر به خصوص در ماه مبارک رمضان خلاص میکند.
-
معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی؛
روزه داری صحیح به پاکسازی بدن از مواد زائد کمک می کند
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با تاکید بر رعایت توصیه های طب ایرانی در ماه مبارک رمضان، روزه داری صحیح را سبب پاکسازی بدن از مواد زائد و ارتقاء سلامت دانست.
-
یک متخصص مغز و اعصاب مطرح کرد؛
مبتلایان به میگرن میتوانند روزه بگیرند؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب با بیان اینکه مبتلایان به بیماری های خاص هم می توانند روزه داری کنند نکاتی را برای این قبیل از بیماران مطرح کرد.
-
۸ فایده علمی روزه برای سلامتی
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا زندگی، از نظر پزشکی و علمی فواید روزه برای سلامتی بدن به اثبات رسیده است. تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت فعالیت های مغز، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، کاهش خطر ابتلا به دیابت و سرطان برخی از فواید روزه برای سلامتی هستند.
-
توصیه های تغذیه ای ماه رمضان؛
وعده های غذایی افطار/ عوارض نخوردن سحری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
-
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه رمضان
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از زمان سحر تا افطار در یک فاصله طولانی، فعالیت سیستم گوارشی کم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار، تغییراتی در بدن به وجود میآید که باید با کمک تغذیه آن را به درستی تنظیم کرد.